עוד סקר?

עוד סקר?

יש מצב שתגידו לי איזה פינק פלויד אתם מעדיפים? (למרות שאני חולה על שניהם) פינק פלויד עם סיד ברט או פינק פלויד עם גילמור (כי אלו שני דברים שונים לגמרי)

אוקי

התקופה עם סיד זאת התקופה המוקדמת (שלדעתי האישית!) הייתה באויר (בפינק פלויד כמובן) יותר פסיכודליה מאשר מוסיקה הבן אדם לא היה שפוי בשקל (ואושפז מאוחר יותר) ואם אני לא טועה אפילו את "shine on" הם כתבו עליו ועל כל הקטע (מקור אמין עד מאוד כך לחש לי) ובקיצור התקופה (הארוכה יותר) עם גילמור זאת היא עם המלודיות הנהדרות והפרוג רוק והנגיעות הקטנות (והכל כך מושלמות) בגיטרה אם כן אז מי מה?

GREENSsss

New member
קשה לומר...

אני חולה על האלבום הראשון, הוא נהדר. קצת גם קשה להשוות, ומתפוצץ לי הראש בלנסות. אני לא יכולה להחליט.

TheDUKE

New member
אם אני לא טועה הוא אושפז כי...

...הוא היה בטוח שהוא גזר.

corrinex

New member
סיד בארט!!!!

אחרת זה הפך להיות לסמל היאפיות המוחלט וסוף עידן שנות ש-60

המממ... קשה

טוב בעצם די קל כי אני מכירה רק את תקופת גילמור. אז אני מעדיפה את גילמור, אני מניחה. :)

Papito

New member
אין פה ממש מקום להשוואות

אם כבר אז צריך לשאול איזו תקופה מעדיפים של בארט או של ווטרס כי גילמור השתלט על הלהקה רק לפרק זמן ממש קצר הפרקים החשובים ביותר בתולדות הלהקה הזאת היו בתקופתו של ווטרס ובתקופתו של בארט , גילמור היה המורה גיטרה של ווטרס שמאוחר יותר הצטרף ללהקה עקב הפיטורין של בארט ווטרס הוסט מעמדת נגן לעמדת סולן

SMILE 4 NOTHING

New member
צודק!!

ובשתי התקופות פינק פלויד היתה (ונשארה ותשאר!) להקה מדהימה!!!

למעלה