עוד סקר

mikko1

New member
ביולוגיה ואנטומיה

וגם קצת מתימטיקה. וכמובן שאי אפשר גם בלי מוזיקה.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo13.gif זה באמת היה סיוט לנסות לבחור

במה לעשות את התואר.

so be it

New member
זה מה שאחותי לומדת באונ'

והיא די משוגעת. למרות שעכשיו היא התחילה מין משהו כזה שהקורסים שהיא לקחה השנה נחשבים גם כמחשבים והיא תחליט רק שנה הבאה (שנה שלישית), אם היא מעדיפה מחשבים או מתמטיקה.... ממש אהבתי את הניק מתישהו שממש שעמם לי תירדמתי כמה מהשירים שלו... לא יצא משהו.... /:

לא... זה ממש יפה, אין לך מושג

אני יכול למשל לשרטט דברים מגניבים ביותר כמו למשל מכונות, כלים, צורות מגניבות, חלקי ספינות, מכוניות ומטוסים, בקבוקים, עטי עפרון, סמלים קלטים וכו'... וכו'... והכל בתלת מימד שניתן לסובב את זה ולראות אתזה בכל זווית

אפשר... אבל בדרך כלל אין צורך

עדיין לא למדתי את הקטע הזה... אבל בעיקרון מה שעושים במקום, זה להשתמש בפיצ'רים מובנים מראש, שנותנים לך ליצור כל מיני דברים יחסית מסובכים... אם אתה רוצה ליצור איזושהי גיאומטריה מסובכתבאמצעות פונקציה, אתה יכול במקם זה להשתמש בנקודות ולקבוע את העקמומיות בין כן נקודה, או לחילופין לקבוע את הרדיוס, המשיקיותהאורינטציה וכו'. בדרך כלל זה הרבה יותר פשוט מלמצוא פונקציה שמתנהגת בדיוק איך שאתה רוצה, דבר שבשבילו אתה צריך לתת כל מיני תנאי גבול לפונקציה ואז ליצור אותה לפי נקודות חשובות ע"י אינטרפולציה שלא יוצאת תמיד טוב...

בדיסני הם משתמשים ב..

.. תוכנה שבה אתה מגדיר צורה כללית על ידי פלטות ואז מוסיף לכל פלטה פונקציה של XYZ שמע זה ממש חזק ככה יש כמעט כלום באגים..

בפלטות אני מניח שאתה מתכוון חתכים

וכן... אפשר לעשות את זה ברוב תוכנות השרטוט ואפילו אני עצמי עבדתי עם משהו כזה ואפילו יותר מסובך,כי לפעמים את רוצה שהגיאומטריה תסתובב בדרך בין חיבור של חתך וחתך. אבל הטכנולוגיה הזאת נועדה בדרך כלל ליצירת צורות קשות מאד כמו פניי אדם שאין להם ממש התנהגות קבועה במישור אחד במרחב (כמו למשל בקבוק שאפשר ליצוראותו ע"י יצירת עקומה שתתאר את ההתנהגות שלו ואז סיבוב אותה עקומה סביב ציר מרכזי) בטכנולוגיה שאתה מדבר עליה, היא טכנולוגיה יחסית מתקדמת שנועדה ליצור קימורים מוגדרים כמו למשל לעכברים (של מחשבים) או לתכנון נעליים. אבל רוב האספקטים ההנדסים לא צורכים תכנון כל כך מפורט אלא רק מידות מסוימות, קצת סימטריה, פונקיצות בסיסיות וכו'... באנימציה וכו' צריך פחות דיוק ויותר יופי, שם נכנס כל הקטע של תאורה מסתובבת, חיבור ע"י חתכים קבועים, החלקה ע"י פונקציות, שימוש של פונקציות לתיאור תנועת צל ומים. אבל אני מדבר בעיקר על הנדסה, אנימציה זה יותר תחום ששייך למדעי המחשב+עיצוב

אהה.. כן../images/Emo13.gif זה משלמדתי לצערי...

אני פשוט לא מכיר את זה אחרת..אז סבבה.. זה ממש נחמד לשחק עם זה.. כי חשבתי בהתחלה סירטוט אדריכלי כזה.. 2D..

לא... זה משעמם...

כלומר... האמת שזה יכול להיות כיף... אבל זה לא מרתק ויפה כמו שרטוט תלת מימדי. את זה עשיתי בשנה הראשונה שלי בטכניון, אחריי זה כבר עברתי לתלת מימד

למעלה