עוד סקר!

עוד סקר! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שם שוב: באיזה עוד פורומים את נמצאת: סוג סרטים אהוב: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דברים מטרידים לאחרונה: דברים משמחים לאחרונה: יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?: מה את עושה בחנוכה: כישרון אחד שלך: יתרון אחד שלך: חסרון אחד שלך: מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?: למה?: השתכרת פעם? ממה? היה טעים לפחות?
שימי תמונה של היד שלך

karin byrne

New member
עונה שוב......

שם שוב:קארין.... באיזה עוד פורומים את נמצאת:פה ובפורום של ווסטלייף.... סוג סרטים אהוב:כמעט הכל חוץ מקומדיות רומנטיות(רובן משעממות)..... סרט אהוב:שודדי הקאריביים,שר הטבעות וגלדיאטור(מצטערת את כולם אני אוהבת באותה מידה)..... שיר אהוב:written in the stars במיוחד וכל השירים של ווסטלייף.... להקה אהובה:ווסטלייף!!!!!westlife! דברים מטרידים לאחרונה:עוד לא קניתי ת'דיסק החדש של ווסט ,וכבר מדברים איתנו בבי"ס על בחירת מגמות ואני לא יודעת מה להחליט ועוד לא ראיתי שר הטבעות שיבת המלך.... דברים משמחים לאחרונה:הדיסק החדש של ווסטלייף יצא,שר הטבעות שיבת המלך יצא...... יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?:יש נזם....ו3 קעקועים בתכנון(בעתיד הרחוק...אני עוד קטנה)..... מה את עושה בחנוכה:לא יודעת עוד.... כישרון אחד שלך:מממממממממ.....ממממממ.....יודעת להצחיק נחשב?כמעט פסיכולוגית נחשב?(אני מקשיבה לכולם ונותנת עצות לכל החברות)..... יתרון אחד שלך:וואו.....לא יודעת.....עקשנית...... חסרון אחד שלך:עקשנית..... מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?:כל סופ שבוע משו אחר.... למה?:ככה..... השתכרת פעם?לא....אני עוד לא בגיל הזה....בנתיים משתכרת מהיופי של אורלנדו וווסטלייף.... ממה?ממיץ פטל השתכרתי....חח סתם מקולה.....סתם לא השתכרתי בכלל.... . היה טעים לפחות?לא השתכרתי אף פעם....אבל תאמינו לי שלפעמים אני משתגעת שבאמת חושבים שאני שיכורה.... שימי תמונה של היד שלך:אין לי(תמונה)....למה צריך תמונה של היד שלי?

OB4ever

New member
לא קשור אבל...

ה**** הדפוקה הזאת איך היא יכולה ומעיזה לכתוב דבר כזה!!!

karin byrne

New member
טוב...

אני מודה שלא קראתי הכל....קראתי רק מה שהיה בהתחלה באותיות הקטנות והבנתי שזו לא הולכת להיות כתבה נחמדדה במיוחד אז הפסקתי לקרוא....לא משנה מה שה**** הזאת אמרה על שר הטבעות היא יכולה רק לקפוץ לי ועוד מליוני מעריצי שר הטבעות בכל העולם!!!אני לא שמה על כתבות מפגרות כמו שלה ובחיים אני לא אבזבז אפילו דקה מפגרת אחת בשביל לקרוא דברים כאלה שטותיים וכנראה שהיא כתבה את זה כי היא רוצה להתפרסם ואנשים כמוה מתפרסמים רק ככה....כשכותבים דברים כאלה מפגרים וחסרי משמעות....אקיצר...גרררררר עליה ובע עליה ושתמות ותישרף.........

חכעגטכךהחדאחכחכגעד'

שם שוב:ענבר טשימוביץ באיזה עוד פורומים את נמצאת:
סרטים
טולקין ושר הטבעות
אריאל
רד הוט צ'ילי פפרס
פאוור מטאל
מטאליקה
מתופפים
חלום אמריקאי
זיהוי שירים
פירסינג וקעקועים
פיות ושדונים
בנות
מדע בדיוני ופנטזיה
סקס לנוער
נירוונה סוג סרטים אהוב:סרטים טובים! דרמות תקופתיות מהמאה ה-19 של אנגליה. בדרך כלל סרטים על מלחמות, אנשים עם מבטא בריטי. דוגמאות:
הפטריוט
שר הטבעות
שודדי הקריבים זה בערך
ממעמקי הגהנום או כל מיני סרטים על ההסטוריה. קיצר סרטים טובים. גם פעולה.
סרט אהוב:שר הטבעות, הפטריוט, ארמגדון שיר אהוב:maser of puppets- metallica over the hills and fer away- nightwish להקה אהובה:מטאליקה, בלינד גארדיאן, נייטוויש דברים מטרידים לאחרונה:הכל הכל הכל!! והכל! ואני מקנאה בלירון
דברים משמחים לאחרונה:הסרט נראה לי. אני הולכת ביום שבת יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?:נזם ובתיכנון סייד ליפרינג (חישוק בצג של השפה), וקעקוע בגב, ואינדסטריאל מה את עושה בחנוכה:נוסעת לתל אביב לשני מפגשי פורום, נוסעת 3 פעמים לראות את הסרט ולנוח כישרון אחד שלך:ציור יתרון אחד שלך:רואה את העולם בדרכים מעניינות יותר חסרון אחד שלך:אני לא רואה את הדברים החיוביים בכל דבר. רק את השליליים מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?:אני גרה באריאל. אריאל=חור יוצאת לפארק זרוק באריאל, כל הזמן נמצאים שם אנשים, יושבים, שותים, מעשנים, עושים צרכים, חוזרים הבייתה למה?:אריאל=חור השתכרת פעם?כן ממה?וודקה קגלביץ' לימון, וודקה קגלביץ' פירות יער, ותערובת של כל מיני דברים היה טעים לפחות?כן בתמונה רואים אותי ואת חברה שלי! אני רוצחת אותה!!!

•aniviel•

New member
...

שם שוב: לירון באיזה עוד פורומים את נמצאת: טולקין ופורום אנגלי של שר הטבעות סוג סרטים אהוב: פנטזיה ומדע בדיוני סרט אהוב: שיבת המלך כמובן חח שיר אהוב: ברגע זה COLDPLAY - CLOCKS להקה אהובה: קולדפליי דברים מטרידים לאחרונה: מבחנים ומורים... בקיצור לימודים דברים משמחים לאחרונה: אין.. אני בבאסה.. מה נעשה בדצמבר שנה הבאה כשלא ייצאו יותר סרטי שר הטבעות?!!
יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?: 2 קעקועים, נזם באף ועוד עגיל למעלה באוזן שזה נראה לי נחשב גם פירסינג חח
מה את עושה בחנוכה: ישנה, לומדת, נפגשת עם חברים והולכת עוד 2-3 פעמים לשיבת המלך בקולנוע כישרון אחד שלך: כתיבת שירים יתרון אחד שלך: משפחה מגניבה חסרון אחד שלך: מטומטמת חח מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?: בשישי נפגשת עם חברים ובשבת נוסעת עם המשפחה.. לפעמים אין כח לנסוע אז אנחנו הולכים לסרט (בעצם זה לא לפעמים אלא כמעט תמיד חח) למה?: ככה השתכרת פעם? כן, ובבקשה על תזכירו לי את זה... לא שאני זוכרת משהו אבל מהסיפורים ששמעתי זה לא היה נחמד ממה? הרבה יותר מדי טקילה וכל מיני קוקטיילים מוזרים שבכלל לא היו טעימים היה טעים לפחות? עניתי על זה ^ אין לי תמונה של היד שלי על המחשב הזה כי אני במחשב של אח שלי כי שלי מחורפן... ראיתן כבר את הזרוע שלי בגלל הקעקוע זה מספיק חח

shining moon

New member
וייי הרגע חזרתי מהסרט^^

אוקיי אני אענה והלך לי לישוןןןן
שם:ליבי
פורומים שאני נמצאת בהם:פינק..בערך
סאם 41
קוויזים דוליז לפעמים... ושבק ס אימפריהההה
סוג סרטים אהוב:אממ..אני מאוג אוהבת סרטים תקופתיים בעיקר מהמאה ה19 סירטי פנטזייה נבחרים...וקומדיות טיפשיות ולא מזיקות
סרט אהוב:האלמנט החמישייי ושר הטבעות(ראיתי עכשיו את שיבת המלךךך
ענקקק)
שיר אהוב:mama said-metallica
להקה אהובה:within temptation
דברים מטרידים לאחורנה:זוג פאקצות מעצבנות שישבו מאוחרי בשר הטבעות והפריעו בטירוףףף}-[ וכרגיל אמא שלי...
דברים משמחים לחורה:הסרט שהיה היום,אבא שלי שאני אוהבת
וחברים שלי משמחים כרגיל
פירסינס קעקוע או משו בתכנון:יש פירסינג בטבור והיו שניים בגבה ושניים באף(לא בו-זמנית
) בתיכנון קעקוע בחלק הפנימי של הירך של רגל של חתול
פיה על הרגל למטה ועגיל בבפנים של האוזןןן
מה את עושה בחנוכה:טיול תנועה ואז...לומדת
כישרון אחד שלך:כתיבה
יתרון אחד שלך:אני עושה מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה^^
חסרון אחד שלך:אני לא יותר מידי אוהבת את עצמי...
סופשבוע בדר"כ?אחד בשברולט
ואחד עם בקבוק וודקה...וככה זה ממשיך
למה?כי יש שברולט רק פעם בשבועיים...אז ממלאים חללים רקים על אלכוהול..
השתכרת פעם?חחחח...פעם??
ממה?מהרבה מאוד דבריםםםםם
היה טעים לפחות?כמעט אפפעם..אבל למי אכפת

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

שם שוב: שרון באיזה עוד פורומים את נמצאת: מכושפות חברתי, בנות גילמור, ישובי לב השרון ותנועת בני המושבים. סוג סרטים אהוב: קיטש, פעולה, סרטי חרבות, מערבונים, וסירטי דיסני!!! סרט אהוב: "נסיכה הקסומה" יש בו הכל! קיטש, פעולה, חרבות.. שיר אהוב: Stigmatized-The Calling להקה אהובה: The Calling ו westlife
דברים מטרידים לאחרונה: איתי פסי. אל תשאלו.
דברים משמחים לאחרונה: לידיד שלי הייתה יום הולדת אתמול, לידיד אחר שלי יש היום, וביום שני אני יוצאת לטיול חנוכה!
יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?: לא כרגע. למרות שפירסינג בפופיק מרשים לי, אבל החלטתי לא לעשות בסוף. מה את עושה בחנוכה: יול חנוכה ומפגש של פורום ב"ג כישרון אחד שלך: משחק יתרון אחד שלך: היכולת להשתמש בכשרון המשחק לי ולהעמיד פנים שאני שמחה/עצובה/עצבנית/לא מרגישה טוב וכו' חסרון אחד שלך: אני מתעצבנת מהר מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?: אממ.. שישי בבוקר שיעור צרפתית ומעבר לזה, בדרך כלל באות לישון אצלי חברות או שאני יוצאת עם ידידים [ולפעמים שניהם יחד..] למה?: כי זה כיף
השתכרת פעם? לא..

LiNKiNPaRKiT

New member
תשובותתת...

שם שוב:דפנוש באיזה עוד פורומים את נמצאת:לינקין פארק טפוז, אורלנדו הייד פארק,לינקין פארק-הייד פארק, לינקין פארק דה בסט- הייד פארק. סוג סרטים אהוב:קומדיות פעולה...הכל! סרט אהוב: שר הטבעות מטריקס ארמגדון שיר אהוב: i dont want to miss a thing של אירוסמית' וכל השירים של לינקין להקה אהובה: ליקין פארק!!!!! לא ברור!? דברים מטרידים לאחרונה: מלאאאאא! דברים משמחים לאחרונה: חורףףףף יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?: קעקוע כמו של הלהבות של צ'סטר...רק שאני בחיים לא יעיז מה את עושה בחנוכה: הרבה! כישרון אחד שלך: אין! יתרון אחד שלך: אמ...אני צוחקת כמעט מכל דבר אם אני לא בדיכי חסרון אחד שלך: יותר מידיייי.... מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?:כל פעם משו אחר... למה?: מה למה? השתכרת פעם? לא... ממה? כלום... היה טעים לפחות? נחמד

פרפר15

New member
me me me

סוג סרטים אהוב:פנטזיה וטרילוגיות סרט אהוב:שר הטבעות שיר אהוב:יש הרבה אבל היהודים "קח אותי " להקה אהובה:ארווי דברים מטרידים לאחרונה: שהטרילוגיה ניגמרת דברים משמחים לאחרונה:סוף סוף בא הסרט השלישי יש פיריסנג קעקוע או משהו בתיכנון?:פירסינג בטבור מה את עושה בחנוכה:יוצאת הולכת לשר הטבעות פעמים וכמובן מפגש הפורום הקרב כישרון אחד שלך: אהדתי הכי הרבה קבוצות כדורגל יתרון אחד שלך: הגוף חסרון אחד שלך:השיער מה את עושה בסופ שבוע בדרך כלל?: יוצאת עם חרות ויושנת למה?:ככה השתכרת פעם? כן ממה? טקילה וודקה היה טעים לפחות? לא הטקילה עם הקולה היה קצת טעים

NiKi†a

New member
עיתוי מאוחר אבל בכל זאת ../images/Emo9.gif

שם: שירן עוד פורומים: הפורומים השולטים שילי- מיוז וסאם41, לינקין פארק, רוק, גרין דיי, מוזיקה אלטרנטיבית, חטיבת בני המושבים, סיסטם אוף א דאון וכמובן שפה
סוג סרטים: אימה, קומדיה.. סרט אהוב: שר הטבעות (1,2,3), שודדי הקאריבים
. שיר אהוב: כל השירים של מיוז
להקה אהובה: Muse
דברים מטרידים לאחרונה: יום הורים ביום שנייייי
דברים משמחים: שראיתי אתמול את שר הטבעווווות! סרט כלכך מהמם! יש פירסינג\קעקוע: לא...אבל אני רוצה פירסינג בשפה למטה
. מה אני עושה בחנוכה: משפחה, חברים...(שר הטבעות...^_^) כישרון: וואי אין לי מושג...צ'כה לחשוב על זה. יתרון: לאדעת :) חסרון: נעלבת בקלות. מה אני עושה בסוף שבוע: מסתובבת עם חברים\ישנה\משפחה. למה? למה לא?
השתכרת פעם? לא.. ממה? מכלום? היה טעים? לא השתכרתי..אבל בירה זה טעים. תמונה של היד שלי....: חח...מאיפה יש לי עכשיו? ^_^

למעלה