עוד סקר... ^^; "להנאתכם" >~<

moon flower

New member
עוד סקר... ^^; "להנאתכם" >~<

מיט לפי דעתכם הוא הפוקימון הכי חזק שיש מכל סוג ואת מתקפתו האהובה/ תכונה אהובה עליכם (בגיים בוי, לא בקלפים) , לפי דעתי: (רק אל תאשימו אותי בחדשים כי שיחקתי רק עד עיר החשמל ורק ביפנית כי נשבר לי... סורי...) נורמלי-בליסי (HP, סופט בויילד, והיל-בל אחרי הרבה עבודה...) על-חושי-מיו (כל הטי-אמים) עשב-סלבי (צ'יטים, היל-בל ורקובר ^~^) אש-האנדוום (פליים פרואר+קראנצ'+מון לייט!!!) מים-ארטיקונו (אייס-בים+פליי) אופל-טיריינטאר (מלא דיפנס!!!) מתכת-האחרון של ממק המתכת הקטן (תחרויות הסרט לקשיחות) חשמל-רייקו (טאנדר+רואר) אדמה-גולם (דיייפנסססס,אטאאאאקקקקק!!!) אבן-גולם (כנ"ל) זהו, נכון (אם לא נא להאיר (זו לא שגיאה הארות עם-א זה יענו הערות טובות... )

moon flower

New member
יור אני מבינה את עצמי ב22:17

אבל אתה כותב הודעה בחצות???!!! *מופיעה טיפה על המצח* ואני חשבתי שרק אני מוזרה פה... .. . ?(!) לא נורא... *נאנחת ויוצאת לי הפיטרייה הלבנה הזאתי (או איך קוראים לזה) מהפה*

Yurismaster

New member
lol..actually if you look backward,

you will see i'v already been here later..my life is in my pc and its not sad as it sounds and now no one goes to school so i'm here with the internet and the forum

hydro pump

New member
ארטיקונו קרח....

האני: עשב: טריקו (כי הוא טריקו!!!) מים: ווילורד (סטטים מעולים) אש: גראודון (כנ"ל, וגם בגלל היכולת המיוחדת שלו) חשמל: ראיקו (אותן הסיבות של מון פלאואר) קרח: העיגול עם הקרניים (סטאטים, מראה, יכולת מיוחדת) רוח: הציקלופ הזה (כנ"ל) אופל: טיראניטר (אני צריך לפרט?) מעופף: לבט קשה בין פיג'יוט לסווילו.... שיהיה שניהם. אבן: גולם אדמה: כנ"ל מתכת: סטיליקס (מתקפות) על חושי: מיוטו (ממש עזר לי לעלות רמות פוקימונים :)) חרק: הראקרוס (מתקפות, סטטים, ובכלל הוא חמוד) רעל: מאק (מראה, יכולת מיוחדת)

Houndour

New member
גראודון אש?

הוא לא רק אדמה? באמת שאין לי מושג לגביו כי שחקתי רק בספיר...

Yurismaster

New member
groudon really used

fire attacks on me and i couldent catch him! i have a save just !!before him an he had 1 hp ,1 HP!! and i still couldent get him

למעלה