עוד סקר/דיון

עוד סקר/דיון

בעקבות הסקר על דברים שהיינו רוצים מעולם הקוסמים(באמת יש הרבה), נזכרתי בשאלה אחרת:
מה הייתם בוחרים, את שרביט הבכור, אבן האוב או גלימת ההיעלמות?
ומה כל דמות בסדרה הייתה בוחרת, אילו הייתה לה הזדמנות...

הגלימה

אני חושבת שהיא פשוט מדהימה ומיוחדת והיא ממש מועילה.

דמויות שהיו מעדיפות גם את הגלימה הן:
דמבי
רמוס
ונוויל

אני חושבת שרמוס לופין לא היה בוחר בגלימה

ודמבלדור כבר הוכיח שהוא בוחר באבן - זה מה שהוא עשה.
לדעתי רמוס היה בוחר באבן כדי להחזיר את החברים הטובים והיחידים שלו, ג'יימס, לילי וסיריוס.

גלימת ברזל

על משקל כיפת ברזל,
אחרי היום כל מה שהייתי רוצה זה לפרוש את גלימת ההעלמות מעל כל המדינה.

N o R i K o

New member

הדרושהXD

New member
אני הייתי בוחרת בגלימה

אין לי הרבה מה לעשות עם שרביט הבכור חוץ מלהחביא אותו, והטבעת היא קצת חתול בשק בעיניי...

HassiD

New member
אני חושב שהשאלה די לא הוגנת...

כי לגבי האבן, אפילו בספר עצמו היא מתוארת כדי מעפנה, אתה בקושי יכול לשוחח עם אנשים שמתו, זה סוג של העלאה באוב, שאעוזרת רק לשיחות קצרות, ולא לחיים נורמלים.

לגבי השרביט - אין לנו שימוש בו, כי אנחנו לא יכולים לכשף אפילו בשרביט פשוט, אז אנחנו לא מודעים להבדל, אולי אם היינו משתמשים בשרביט פשוט ומגלים עד כמה זה קשה בשרביט פשוט לעומת בשריט הבכור - היינו רוצים אותו.

ככה שבעצם נשארה רק הגלימה, שעושה אותך בלתי נראה, שזה הדבר היחיד שיעיל גם בשבילנו....

OKDeSign

New member

למרות שאם יש לך אפשרות בחירה בין השלוש אתה כנארה קוסם. ככה שכן יהיה לך שימוש לשרביט.
אבל כל עוד אנחנו אנשים די רגילים אני לא חושבת ששרביט הבכור יעשה כזה שינוי בחיי כמו לדגומא הגלימה ולכן התשובה באמת נשארת ודי הכי הגיונית היא הגלימה

התכוונתי לצאת לנקודת הנחה שאנחנו יכולים

להשתמש בקסם. במקרה הזה היית בוחר בשרביט הבכור? (כשאתה ועוד הרבה אנשים יכולים להשתמש בשרביט פשוט)

HassiD

New member
ברור לי שזאת הכוונה

אבל התכוונתי שבתור מישהו שהוא לא קוסם בחיים הללו, אני לא יודע מה ההרגשה של ההבדל. זה כמו לשאול עיוור מלידה איזה צבע יפה יותר. או להתייעץ עם בחור לגבי קניית חזיה וכו'... זה דברים שאם אתה לא יכול לעשות, אז קשה לדעת את ההבדלים ביניהם. יכול להיות שאם הייתי קוסם, הייתי מסתפק ביכולות של השרביט שלי (כמו שהאי הסתפק ביכולות השרביט שלו), ויכול להיות שהייתי מגלה שהשרביט שלי ממש מעפן (כמו נגיד שהיה לרון בהתחלה, כזה שלא "בחר" אותו), ובאמת הייתי מקריב הכל בשביל שרביט הבכור...

Ayelet 363

New member
הגלימה

אני לא מוצאת שימוש טוב שאוכל לעשות בשרביט הבכור. עם כל מה שהייתי רוצה שרביט בכללי, אין לי צורך מיוחד בשרביט הבכור והוא עלול להביא לי אויבים. אבן האוב מפחידה אותי והיא גם הוצגה באופן דיי שלילי.

Mor L

New member
שרביט הבכור

אני רק מתמוגגת מכל הדברים המדהימים שהייתי יכולה לעשות איתו למען האנושות

אמנם הייתי נאלצת להשתמש בקללה שאין עליה מחילה שהיא להשתלט על המוח של הבן אדם ולגרום לו לעשות מה שאני רוצה - אבל אני חושבת זה היה הולך להצבעה באו"ם אז למען האנושות כן היו מרשים להשתמש בזה באופן נדיר
ואמנם אין אפשרות ליצור אוכל מהאוויר, אבל כן אפשר בעזרת קסם ריחוף להעביר כמות עצומה בבת אחת של אספקה ותרופות, וציוד לייצור מכונות ומפעלים, באיזורים מוכי העוני בעולם
ואפשר בעזרת העוצמה של השרביט לבקע הרים ולגרום למעיינות לפרוץ מתוך הסלעים וככה מים יזרמו לארצות הצחיחות עם הבצורת האיומה
ואשר לתקן את החור באוזון בעזרת קסם מרפא...

בקיצר כמו שאמרתי, אני מתמוגגת מהאפשרויות שאפשר לעשות עם כוח הקסם הכי גדול שקיים

HassiD

New member
את מבינה שזה די תלוי ביכולת שלך, כן?

ז"א אם היית אלבוסית, אולי היית יכולה, אבל אם היית "סתם נווילית", אז לא בטוח שהיית מצליחה. עד כמה שידוע לי השרביט פשוט עוזר להגשים את מלוא היכולת, ככה שאם היית רוצה לעשות את כל מה שציינת בהצלחה - היית צריכה ללמוד כל היום רק כדי להגיע ליכולות ולקסמים המתאימים, ככה שזה די "להקדיש את עצמך לחברה", סוג של פעילה חברתית לכל החיים... די קשה... (שלא לדבר על זה שתמיד יהיו כל מיני לוביסטים למיניהם שישנאו אותך...)

Mor L

New member
האמת, זו בדיוק השאיפה שלי בחיים

החלום שלי זה לגרום לשינוי חיובי במדינה שלנו, ויש לי אפילו כמה רעיונות איפה צריך להתחיל

הבעיה היא החשיפה, איך אני מגיעה לכמה שיותר אנשים כדי לעורר כמה שיותר מודעות
ותמיד יהיו אנשים שישנאו אחרים על כל דבר, ממש לא מטריד אותי מה יחשבו עליי

עוד סקר/דיון- שיקויים

נניח והייתם יכולים לקבל בקבוקון אחד של איזה שיקוי שאתם רוצים מהארי פוטר. מה הייתם בוחרים? זה בקבוקון קטן, ולצורך הדיון ההשפעה שלו תפוג אחרי 12 שעות.

רשימת שיקויים נבחרים:
פליקס פליציס
וריטסרום
אמורטנטיה
פוליצימי
שינה נטולת חלומות
אופוריה

כמובן שיש עוד, אתם לא חייבים לבחור מהרשימה.

אני בוחר בפליקס פליציס. אין אף פריט קסום מספר כלשהו שמושך אותי כמו השיקוי הזה. האפשרויות הן בלתי מוגבלות, ולא כמו השיקויים האחרים, אתה יכול להנות מתוצאות השיקוי גם אחרי שפג. (מילוי לוטו זו הדוגמה הברורה.)

pennylane11

New member
נראה לי שאפשר לשרשר

אבל אי אפשר הפוך... וזה גם הגיוני האמת כי הודעות יוצאות מהקשרן אחרת.

למעלה