עוד סקר אוכל

passioneta

New member
עוד סקר אוכל

(בעקבות הספר המטורף "ארוחות פתוי") 1. איזו ארוחה הייתם מכינים למישהו שאתם יוצאים אתו? 2ץ איזו ארוחה תרצו שיכינו לכם למטרה זו? (ובשביל הדאווין - Oyasumi Nasai מוקדש ללא נסיך)

דאוינצ'יקית...

אני לא יודעת להכין יותר מידי, ובפעם אחרונה שניסיתי להכין משהו זה עלה לי בלילה שלם של צחוקים עליי
אבל כשאני מארחת, לאוו דווקא בן זוג, אלא גם סתם חבר/ה , אני תמיד דואגת או משתדלת לדאוג שיהיה בשטח מה שהוא הכי אוהב...אם זה משהו שאני חושבת שיש מצב שיצליח לי אני אנסה..ואם לא אני אעזר בשותפה שלי לדירה ו/או אבקש מאמא שלי להכין לי.. כי אצלה בד"כ אין פאדיחות :) אני לעומת זאת לא בן אדם שמייחס חשיבות לזה יותר מידי ולא מצפה לארוחות ...וזה לא משנה מה הוא יכין לי, אם אני רואה שהוא דואג שיהיה בנמצא מה שאני אוהבת , ושגם אם הוא יכין לי סתם טוסט או חביתה, זה יהיה מהונדס כמו שהוא חושב שאני אוהבת וזה יוכן באכפתיות ואני רואה שחשוב לו שאני אהנה... זה די והותר עבורי.. KAPUNKA על ההקשבה
ו"האסטה מניאנה" (איגים אגניגי אגדגבגר בגשפגת הגגיגימגל, זגה גגם דגאאוגוויגין?)

oneheart

New member
ארוחה קלילה + הרבה יין :))))

משהו בסגנון נזיד בשר + תפו"א + שעועית + אורז או סתם אנטיפסטי עם כל מיני גבינות נרות ברקע החתול מתחכך אהבה בעיניים, אפילו תשוקה

לנזיד בשר שעועית וכ' את קוראת

ארוחה קלילה ..?? מש לא נשמע ליכבד במיוחד שאח"כ רוצי להתפרע במיטה כבדד לאללא

magenta73

New member
בלי להשוויץ...

אני מבשלת מצויין... פסטה. לזניה. סלט מעניין. עוף בחרדל. כבד קצוץ. פשטדות. ארוחת בוקר אנגלית... תלוי מיהו ומה הוא... ואני? מה אני ארצה? כל עוד זה לא כולל דגים, מנגו וגויבה... הכל הולך. עם הרבה נרות ויין...

{יפה לך ..ללא.. נסיך}

כל דבר שהוא קליל. לא מסובך, לא נינזל, לא מלכלכך, בטח לא חסה! אולי משהו על בסיס של דג.

האמת......

איך אומרים ברומנית.. בזעת ובג'אף עליק! עם התדירות שאני נכנסת לכאן ממש ארגיש בחסרונך... כואף!

תלוי

אם זו מישהי שאני יודע בוודאות שלא יהיה דייט שני? אז ממליגה... אם כן- אז הייתי מותנן לה לאכול משהו אחר איזו ארוחה הייתי רוצה? איזה שתהיה, מה איכפת לי. בקיצור? מה איכפת לי מה יהיה לאכול, את המנה הראשית והבסיסית יש לי לצידי במיטה ( אין לי אבל העיקר הכוונה ).

ג'יזססססססססססססס

עכשיו, ממליגה חמה, בשר בקר עם רוטב חריף........ ואוווווווווו....פיתום כזה ני רעבה מיאוד מיאוד.

איכככככככ ממליגה???

בעעע ! תאכלי את ממליגה ואני אוכל לי כבד קצוץ עם פירה וסלט קצוץ בצד עם המון שמן זית, לקינוח אוכל עוגת שוקולד מלאה קרם.

גלית35

New member
אני מעדיפה לשאול מה אוהבים../images/Emo20.gif

ולפי זה להכין. ואין לי העדפה מיוחדת.

למעלה