עוד סיפור משעמם

התייחסתי לדברים שאת כתבת

"שק שאני סוחבת איתי מהבית וממערכות יחסים קודמות"
"אני כל הזמן צריכה חיזוקים, ויש לי חרדת נטישה, ומבחינתי אם הוא לא עונה לאסמס או לא כותב בעצמו זה סוף הקשר"

החוויה שלך את הקשר היא לא בהכרח גם החוויה שלו.
השקעתי המון, פינקתי, יזמתי - יכול להיות בראייה שלו יותר מדי, חונק ומוגזם.
ואם נוסיף לזה את את הציפיה התמידית לחיזוקים ותקשורת - זה יכול להיות מאוד מייגע.
יכול להיות שזה הרתיע אותו, ויכול להיות שזה בכלל לא העניין. קשה לדעת על סמך עדות של צד אחד שחווה את הדברים בסובייקטיביות.

בכל אופן, מסכימה גם איתך (כדי שלא תחנקי גם אותי :)) - אפשר לדחות את האשפוז בינתיים.

אמרלדה

Active member
הי לך

בהחלט לעבור הלאה.
הכי לא אהבתי את האופציה של לצרוח עליו. זה אומר שמאוד אכפת לך וכואב.
מה שבסדר, אם את מתעקשת, אבל לא צריך להראות את זה.
פחדן, מרוחק, לא בטוח, אוטיסט ולא חשוב מה עוד - זה לא לעניין.
מה שלעניין הוא שהוא לא מתנהג כמו שצריך. זה מספיק. לא צריך לחפור. להעיף.
וואלה, יבוא אחר. כל כך בטוח שיבוא אחר, יותר טוב. מה זה גיל 30? עלי המוצץ מתנה לראש השנה...

הבעיה שלכם היא לא האנליזה בגרוש שנתת עליו

אלא החוסר ביטחון שלך.את לא יוזמת והוא לא יוזם אז כדי לצאת סבבה את מאשימה אותו בכל מיני דברים הזויים.שלא נאמר ממש מעליבה אותו (כאן בשרשור).לא בא לך עליו? תתקדמי.בא לך עליו? שדרי לו שהוא מוצא חן בעינייך.כל זאת אם הוא מתייחס אלייך יפה. אם היה מריץ עלייך דאחקות הייתי אומרת לך לרדת מהעניין. אבל הוא בחור רציני כמו שאמרת, אז למה שאת זו שלא תעשי צעד? הרי על מי את עובדת, יש לך רגשות אליו.

מיצי2013

New member
זה היה המצב לפני חודש

הבנתי שיש לי רגשות אליו והחלטתי להראות לו שאני שם. הוא זרם עם זה עד שעכשיו עצר.
יש גבול למה שאני יכולה/רוצה לעשות.

חמודה, הגיע הזמן לברר.

את מתארת כאן קשר שבו שני הצדדים מעוניינים, כך שאת שלב ההבנה אם קיים עניין -עברתם.את נמצאת בשלב לדעתי שבו יש מצב שאחד מכם מקבל עצות עקרות. את לא יכולה לדעת מה בדיוק משהה את הצד השני מלהמשיך ולגלות עניין. כך שבאמת או שמדובר בעצות רעות או משהו ספציפי שעובר הצד השני ודי קשה לו.משעכשיו זה כך, דברי איתו גלויות וקבלי חד משמעית כיוון לאן זה הולך-להמשך כלשהו או הפסקה.שניכם כבר בעניין, ולך בוודאות יש רגשות כבר, אז אם הוא בסדר איתך ומתנהג יפה אין שום סיבה למה לא לדבר על זה. אף אחד לא יקרב אותך לתשובה מלבדו. לכי תדעי, אולי מדובר בסיבה שאינה קשורה אליכם וחשוב היה להבהיר את אי ההבנה.תהי אופטימית.

אגב מתוקה,

קראתי שוב ושמתי לב שכתבת שהכרתם בעבודה, אז אם אתם עדיין עובדים ביחד קחי בחשבון לנתון הזה שקיימת אפשרות שהוא לא רוצה שאחרים יידעו אז הוא עושה "כאילו", כדי לא להיות שקוף. לא יודעת אבל זו אפשרות הגיונית לדעתי.לדעתי? דברי איתו. שתהיה לך שנה מתוקה חמודה, הכל יהיה בסדר. (ותוציאי את האייקון של הלב השבור בחתימת ההודעות שלך, זה מחמיץ את הלב).

מעמקים39

New member
את ראויה להכל

מה פתאום שתסכימי עם המשפט ״אני לא יכול להבטיח לך שום דבר״? למה שלא יבטיחו לך? מגיע לך גבר שיבטיח לך וירצה אותך בכל מאודו. לא יודעת איך התנהגת עד היום אבל עכשיו את מראה סימנים שזה לא מקובל עלייך ואת צודקת. הסימנים הללו יהפכו בקרוב מאוד לאג׳נדה שלך. את תתחילי לצפות להכל מבן הזוג שלך ואז זה יקרה. אל תדאגי. קורה לך משהו טוב. את לא מוכנה להעלים עין ולהתפשר על פירורים כי את יודעת שלא מגיע לך פירורים ולא מגיע לך להיות עצובה ובודדה בתוך קשר זוגי. אני מחזקת אותך ומעריכה אותך על כך שהחלטת לשים לב לנורות האזהרה שנדלקו ולא נכנעת לפחדים. כל הכבוד. המשיכי כך וזרקי אותו לפח!

מיצי2013

New member
וואו

תודה

מאוד מחזק.

למעלה