עוד סיפור משעמם

מיצי2013

New member
עוד סיפור משעמם

אני אולי יודעת מה תגידו. ואולי לא. בכל מקרה אולי עדיף לכתוב בשעה זו של הלילה במקום לחכות לכלום שיבוא.
אנחנו יוצאים בסך הכל חודשיים-שלושה. אני כמעט בת 30 והוא בן 43. רווק. כבר מדליק נורה אדומה, אבל...
הכרנו במקום העבודה, בהתחלה בכלל לא ראיתי אותו כאופציה, אבל שמתי לב שהוא נחמד בצורה מוגזמת.
בסוף אזר אומץ וביקש את הטלפון שלי, הסכמתי להיפגש איתו. בהתחלה היה לי ברקס רציני, כמה פעמים נתתי לו תירוצים למה לא בא לי להיפגש,
אבל בשלב מסוים משהו שם השתחרר והתהפך ונקשרתי אליו. אפילו שעל פניו אין בו משהו מיוחד ואולי אפילו ההפך (רווק מזדקן, תפרן, לא בדיוק בראד פיט), משהו באישיות שלו הקסים אותי.
אני יודעת שיש לי בעיה להיפתח לבן זוג ושק שאני סוחבת איתי מהבית וממערכות יחסים קודמות, וכל הזמן ליווה אותי החשש למצוא את עצמי במקום שמחכה למשהו שלא קורה. כי אלה הם חיי.
אבל הייתה איזושהי אינטואיציה שאמרה לי שיש סיכוי למשהו אמיתי, על פער הגילאים אני יכולה להתגבר אם הבחור רציני.
והוא נתן סימנים של רציני, וגם גיבה זאת במילים מידי פעם. אמנם אמר שלא יכול להבטיח כלום, אבל גם אני לא יכולה להבטיח כלום בשלב הזה. אמר שהוא מרגיש משהו מעבר, שהוא על סף לעבור לשלב הבא במערכת יחסים אבל מפחד. מפחד "ליפול על הפרצוף" כמו שקרה לו במערכות יחסים קודמות.
והמשכנו ככה להתגלגל, ואני יודעת שאני כל הזמן צריכה חיזוקים, ויש לי חרדת נטישה, ומבחינתי אם הוא לא עונה לאסמס או לא כותב בעצמו זה סוף הקשר. קשה לי.
אבל בימים האחרונים זה כבר לא הקושי שלי, אובייקטיבית הוא נעלם. אנחנו מתראים בעבודה אבל כמעט לא מדברים. קשה לי לדבר איתו. אני מרגישה שבלב כבד לא תהיה לי ברירה אלא לסיים את מערכת היחסים הזאת, כי היא עושה לי לא טוב בשלב שאמור להיות הכי טוב. לעזוב את העבודה אם צריך, ווטאבר. ועצוב לי, כי לי יש רגשות. לא יודעת כבר מה רמת הרגשות שלו. לרגע חשבתי שאולי מצאתי. לא מבינה מה הוא מנסה להגיד בשתיקה שלו, אם השתיקה אומרת את האמת שאין שם כלום, או להאמין למילים שהוא אמר, שיש שם משהו.

shirael

New member
או או או את זה אני יודעת!

אני מתמודדת עם אותם דברים, אבל כנראה צעד-שניים לפנייך, אז אני שמחה שאני בעמדה שיכולה לחזק לך את מה שברור שאת כבר מרגישה לבד:
&nbsp
הוא לא שם.
&nbsp
את יודעת את זה מצוין, אבל המיינד שלך, שכל כך רוצה כבר שזה יהיה זה, מסתיר לך. זורק לך כל מיני "אבל הוא אמר" או "אולי לא יבוא יותר טוב", או "כשהוא כבר פה אז דווקא מאוד נחמד" וכמובן "זה בעצם בגלל המחסומים שלי".
&nbsp
עזבי, הכל חרטא. והיופי הוא שאת באמת מתחילה לראות את זה בעצמך, רק צריכה עוד טיפה חיזוק כדי להאמין לקול הקטן בלב, שמתחת לכל ה"כדאי" וה"אולי" יודע שלא ככה מתנהג גבר שרוצה להיות איתך.
&nbsp
שום לב כבד, תגידי לו שלום וחפשי מישהו שיהיה בשל ומעוניין - יש מליון כאלה. תדעי שאת בכיוון הנכון כשתתחילי למגנט אותם אלייך, ובמוקדם או במאוחר אחד מהם גם יהיה מספיק טוב כדי שתרצי להשאיר אותו. ואיך תמגנטי כאלה אלייך? כשבאמת תאמיני שאת לא דפוקה ולא פגומה, כשתוותרי על ההלקאה העצמית, על שק הפגמים שאת כל כך מאמינה שיש לך, המטענים והפחדים - אז מה אם הם שם? אז תמצאי מישהו שיהיה לו סבבה עם זה. כלומר זה שאת עושה עבודה לשיפור עצמי זה מעולה, אבל אסור שזה יבוא על חשבון אהבה עצמית, אסור שזה יביא אותך להתפשר מראש על מה שאת רוצה.
&nbsp
מגיע לך הכל, מגיע לך מישהו שיעוף עלייך בלי לדפוק חשבון, ושממש ממש יאהב לסמס לך ולא יוכל להתאפק עד שתיפגשו שוב. יש כאלה. הם יבואו כשתאמיני שזה באמת מה שמגיע לך.

מיצי2013

New member
אחרי לילה לא קל

תודה על האמפתיה שיראל.
סיכוי גבוה שהוא באמת לא שם, והכל היה מיותר. להזכירך שהוא בעצמו התחיל את כל הטררם הזה.
רוב הזמן הוא התנהג סביר וזה רק עכשיו פתאום. ולא עוזבת אותי המחשבה שמגיע לי יותר מזה.
מרגישה מרוקנת, גם לא בדיוק יודעת איך להגיד לו שלום, פשוט להתרחק, או להסביר, או לצרוח עליו שהוא אידיוט...
או לחכות ולראות מה הוא יעשה. אולי הוא יציל את עצמו.
אני כבר כמה שנים במגמת ויתור על ההלקאה העצמית, יש שיפור עצום.
בכל אופן תודה, את מותק.

shirael

New member
אלה הכי מעצבנים -

את היית בסבבה שלך, הוא בא, הוא מתלהב, הוא משתדל ומנסה ובסוף משכנע אותך לתת הזדמנות - ואז כשכבר מתחיל להיות לך אכפת, מסובב זנב ונעלם. ואת מה? בכלל לא ביקשת את זה ועכשיו את נשארת מאחור לאכול סרטים כאילו שהוא היה איזו מציאה, כי כבר היו רגשות וציפיות. קלאסי.
&nbsp
עצתי? עזבי את "איך להגיד לו שלום", מספיק התעסקת בו ובמניעים שלו. תחפרי מתחת לכל האופציות שהעלית ותראי מה *לך* הכי בא לעשות כרגע. על מה שהוא יחשוב על זה או איזה אפקט יהיה לזה עליו שימי פשוט זין.

עוד סיפור

של 'אני עוד מעט שלושים, איזה לחץ, צריך למהר, אני כבר לא במצב להיות בררנית ומה שזמין - יאללה. גם אם יש פגיעות מהותיות בשלדה, אבל זה עדיין נוסע - קחי, אפשר לאהוב גם את הדבר הזה, אם הוא מתחייב' <קרי נשאר ולא עוזב, גם אם זה בגלל שהוא סתם תקוע
>.

אני אומרת שגיל 30 זה עדיין לא כזה גיל שצריך להתפשר על מישהו מתוסבך עד לא יציב. בחרדת נטישה צריך לטפל באופן מקצועי, ול'כלום שיבוא' לתת מענה פנימי. ברגע שתעשי עם עצמך סולחה, ותאהבי את עצמך מכל הלב <להלן חיזוקים שאת מחפשת
>, לא יהיה לך מפחיד להישאר עם עצמך אלא דווקא מגניב וכיפי. ומהמקום הזה תוכלי למצוא זוגיות בריאה ואיכותית, שלא נבנית על ריק פנימי תובעני ביחס שדורש להיסתם, או להיתלות בקיומו של מישהו לידך בכל מחיר, אלא על חוויות ועניין משותף, רצון לחלוק או לעבור דברים ביחד, לצד הזמן של כל אחד לעצמו לחוד.

מיצי2013

New member
אז חזרה לרוקט פוקט

בגדול את צודקת בשחורים ובלבנים שלך, אבל יש הרבה אפור באמצע.
יש לחץ של גיל שלושים אבל הוא לא רק חברתי AKA מסיבה וטבעת, אלא רצון באמת להיות ולחלוק עם מישהו. לא חבל על הזמן?
מסתמן שהוא מתוסבך עד לא יציב ואני בהחלט סובלת מסינדרום ה"אני אתקן את הגבר הזה". אולי מתכון לאסון.
חרדת נטישה בטו דו ליסט בסבב הבא אצל השרינק וה"כלום שיבוא" הכוונה הייתה לזה שהוא לא כותב ולא מתקשר.
לפעמים אני אוהבת את עצמי מכל הלב. לפני שהוא הגיע הייתה תקופה ארוכה שהייתי לבד ומרוצה מכל דבר שעשיתי, אין לי בעיה לבלות עם עצמי. כולם מדברים על הזוגיות הבריאה והאיכותית הזאת וזה נראה לי רחוק שנות אור ממני. להתפשר מבחינתי זה להיות עם מישהו שאני לא אוהבת.

את חייבת להתפקס

ולהחליט מה הכי חשוב, לנסות להבין מה הכי מפריע לך להגיע לשם, ולטפל בעניין. ומודעות זה חצי פתרון באיזורי האפור.
אם את כמהה לזוגיות יציבה שתוביל להקמת בית אבל כרגע מנוהלת על -ידי הלחצים ממחלקת רוקט פוקט
, אזי סביר הוא שכדי לסתום ללחץ הזה את הפה תדהרי גם לקראת מועמד 'כזה', ותנסי לכופף את ההיגיון שאומד אותו ביחס למטרת העל <תחילת משפט> ואומר 'הלו גיברת, התחרפנת או מה'. נשמע שעד כדי כך זה מוריד אותך נמוך שאת אפילו מוכנה לקיים את הפסוק 'ואם יושיט לי יד, ואם יגיד רוצה, תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה'...

אם את מנוהלת על-ידי לחצים ממחלקת 'לא חבל על הזמן?', הסינדרום 'אני אתקן את הגבר הזה' הוא לא אולי, הוא לגמרי מתכון לאסור. זה הכי 'חבל על הזמן' שאפשר להעלות על הדעת. נבדק דרמטולוגית
.
אם את סובלת משילוב קטלני בין שני הלחצים - תהיי חזקה, ותזכירי לעצמך שרוקט פוקט זה דבר קטן וקומפקטי שבסופו של דבר מועיל לעור הפנים, לעומת ההתבוססות בדליים של חרא שהוא ירצה לחלוק איתך <ו/או שיישפכו על גדותיהם במהלך 'התיקונים'> שהוכח כי מוסיפה שיער שיבה וקמטים של מרירות <שלא לדבר על כך שזה תופס הרבה יותר מקום בסלון
>.

בשורה התחתונה - חיזרי לאהוב את עצמך כמו שרק את יודעת
. לא במובן של רוקט פוקט
, אלא יותר במובן של 'אני לא צריכה את כל החרא הזה, יש לי דברים יותר מעניינים לעשות עם הזמן שלי'. ופשוט תאיידי אותו משדה הראיה שלך. גברים צדים, לשם כך הם מנסים להרשים ולקשור. זה מה שהם עושים. זה לא צריך לבלבל אותך. לא מעניין מה הוא רוצה. מעניין מה את. אם הוא לא בכיוון - NEXT.

מיצי2013

New member

נו עכשיו את מצטטת לי ריטה.... המסמר האחרון בארון הקבורה שלי....
אניוואי תודה, את מגניבה.

תיקון טעות

לא ארון הקבורה שלך <חלילה
>, ארון הקבורה של הנואשות שלך ל <תשלימי לבד>.
הגיע הזמן להביט עליה במבט של 'סתמי גיברת'.

savta112

New member
לפני שאת עוברת הלאה

תני לו הזדמנות לצאת מזה.
אני הייתי בכל אופן פשוט שואלת באופן ישיר מה הקטע ורואה לפי התגובה.
אם התגובה מתחמקת ומורחת, אז מבינה את המסר ועוברת הלאה.
&nbsp
את לא ילדה קטנה, והוא בטח לא בגיל של למרוח עם תירוצים ואם יגיב ככה הוא פתטי.
&nbsp
&nbsp
מצד שני, כמו שהוא אמר לך יכול להיות שהוא פשוט מפחד ושאם את לא תפחדי ותתני לו הזדמנות לאסוף את עצמו
אז הוא יקח אותה.
&nbsp
כמו שכתבו לך, באמת יכול להיות שהסיבה שאת נפתחת אליו בכלל יכולה להיות קשורה
הרבה יותר לפחד שלך להשאר לבד בגיל 30 מאשר למשהו בו שהקסים אותך. תבדקי את זה טוב עם עצמך.
והפחד הזה מובן, חבל שהוא מנהל אותנו...
&nbsp

shirael

New member
לדעתי גם ההזדמנות מיותרת -

קראתי שוב מה שהיא כתבה - הבנאדם רואה אותה כל יום בעבודה ולא מדבר איתה. קשר בן כמה שבועות שמגיע לשלב כזה, חבל על האנרגיה...

מיצי2013

New member
מאוד מתחשק לי

לתת למים לזרום, לחכות ולתת לו זמן לחזור לעצמו. לא בא לי לאבד אותו. אבל איפה זה שם אותי? יושבת ומחכה?
כמו שכתבתי, כששאלתי באופן הכי ישיר שיכולתי (כי קשה לי לשאול באופן ישיר) התשובה הייתה "יש שם משהו מעבר, אבל אני מפחד". זו תגובה מתחמקת ומורחת? איזה מסר אני אמורה להבין מזה?
וזה משנה בכלל מה הוא אמר אם הוא מתנהג כמו דושבג?
אני לא מראה את כל סערת הרגשות הזאת כלפיי חוץ, ואין לי בעיה אם זה מה שצריך, להיות המבוגר האחראי ולתת לו פתח. אבל אני לא אעשה את זה אם אני לא יודעת שיש בשביל מה.
אני לא חושבת שאני מונעת מפחד להישאר לבד, לא כמשהו דומיננטי בכל מקרה. אולי חלקית. אולי. לא יודעת כבר.

גארוטה

New member
עכשיו את לפחות

יודעת שהנורה האדומה שנדלקה לך, בן 43 רווק שלא מבטיח כלום ופחדן, לא נדלקה סתם.
יום בהיר אחד תגידי תודה גדולה דווקא לאיש הזה ,שבהתנהגות הפחדנית שלו בעצם הציל אותך מלהתפשר
בגילך הצעיר, ללא סיבה ולהבין שמגיע לך הרבה יותר מזה. כשבאמת תאמיני שמגיע לך, שאת יכולה ושזה אפשרי
זה יקרה.
אל תבזבזי את זמנך בלחכות ממנו לרמז או מבט. גשי אליו, תגידי לו תודה בחיוך גדול ורחב תסתובבי ותלכי ותשאירי אותו
עם הפה פעור.

מיצי2013

New member
לא נדלקה סתם

נתתי הזדמנות. לא התפשרתי על זה שאכפת לי ממנו אבל הייתי מסוגלת להתפשר על היחס אם הוא היה משחק אותה יותר טוב.
ואולי באמת זה לטובה.
מאמינה שזה מגיע לי, אבל לא מאמינה שלהתחיל לפרכס באתרי היכרויות וכדומה זה מה שיעשה לי טוב. מאמינה שזה יבוא בעולם האמיתי ולרגע היה נדמה שזה בא. <שוב מתאבלת קצת>
נראה כבר מה ואיך אני אגיד לו, אם בכלל.

למעלה