עוד סיפור (ארוך)

עוד סיפור (ארוך)

יש לי המשך לסיפור הקודם שלי ( סיפורים מהחג ) ובקצרה רק אזכיר שחמותי עשתה לנו סצינה בשולחן הסדר והלכה באמצע החג מאז לא דיברנו איתה. חמי התקשר אלינו כמה פעמים בלי ידיעת חמותי וניסה לשמור על קשר לכן כשידעתי שחמותי בחו"ל שיכנעתי את בעלי שיתקשר לאבא שלו ואכן הוא עשה כך ואבא שלו שמח. לפני שבועיים חמי התקשר וביקש אם נוכל להביא לו משהו (הם וההורים שלי גרים באותה עיר) ותוך כדי שיחה הוא גם אמר שחמותי חוזרת מחו"ל באותו שבוע. נסענו להורים שלי לשבת אז במוצ"ש באנו להביא לו את מה שהוא ביקש. נכנסנו לבניין ומי עומדת מחכה למעלית? חמותי ה"יקרה"! מאחר שחדר המדרגות נעול חיכינו ועלינו איתה במעלית. היא נכנסה הביתה ואנחנו אחריה ראינו שאין אף אחד אז בעלי שאל איפה חמי היא אמרה שהוא בבית קפה במדרחוב עם החברים שלהם והיא תיכף מצטרפת אליו השארנו את מה שהבאנו לו אמרנו להתראות (היא כמובן לא ענתה) ויצאנו לראות את אבא שלו ישבנו ודיברנו איתו היא הגיעה תוך כדי ולא התיחסה כשהלכנו אמרנו להתראות לכולם (באופן כללי) והיא כמובן לא מגיבה. השבוע חמי התקשר אלינו וגילגל שיחה על הא ועל דא ואז שאל את בעלי "אתה לא מתכוון להתקשר לאמא ולהתנצל?" אז בעלי ענה שהוא לא מתכוון להתקשר כי הוא לא חושב שיש לו על מה להתנצל ואם אמא שלו רוצה להתקשר אז בבקשה אבא שלו טען שהוא זה שצריך להתקשר כי הוא הצעיר ובעלי לא הסכים אז חמי אמר "תדע שאם אתה מתנתק מאמא אתה מתנתק גם ממני וגם מאחיך ואני אלכלך עליך לפני כל המשפחה ככה שאף אחד לא ידבר איתך" בעלי ענה "מה שאתה רוצה תעשה" השיחה התחילה לחזור על עצמה אז בעלי אמר לחמי תודה שלום ולהתראות והם סיימו את השיחה אחרי שניה חמי מצלצל שוב ואומר "אם אנחנו כבר סוגרים חשבון אז תדע שאישתך היא הז..ה הכי גדולה שיש........" בעלי ניתק לו בפרצוף כמובן. הוא היה קצת המום אני לא כל כך אבל מאז הוא התגבר על זה. הוא רואה במשפחה שלי משפחה שלו לכל דבר והאירועים האלו שניסו לגרום לבעיות ביני לבינו (לדעתיולדעת עוד כמה הם מתים שנתגרש) ובטח ניסו לגרום לו להסתכסך עם המשפחה שלי רק חיזקו את הזוגיות שלנו ואת הקשר שלו למשפחה שלי. כמו שאנחנו מכירים אותם זה לא לגמרי הסוף אבל בינתיים זכינו בקצת שקט....

shushtush

New member
מזעזעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

צריך להראות להם מאיפה משתין הדג
לא יאמן שאנשים יכולים להתנהג ככה
שימו עליהם
גדול והעיקר הזוגיות שלכם
גם אם אי פעם תחזרו להיות ביחסים איתם
אף פעם לא תזיק

mariana

New member
איזה בן אדם מגעיל

אחרי הטובה שעשית לו וביקשת מבנו שיתקשר אליו ככה הוא מדבר אלייך?
כנראה ההיא חזרה מחו"ל עשתה לו שטיפת מוח כי כשהיא היית שם הוא ניסה ליצור קשר, טוב שהוא סגר את הטלפון ואת אל תחברי ביניהם שוב בסוף יורקים עלייך עזבי טוב שזה נגמר

עצוב ומביש, תסתכלי על חצי הכוס המלא

ה. ניסו לקלל ויצאו מברכים - מכירה? אז ניסו לסכסכך בניכם וחיזקו את הקשר הבין אישי שלכם. מה כבר טוב מיזה? תנצלי את השקט לטובת הזוגיות שלכם כי גם כך השקט הוא רק זמני לא? אז עד לפרק הבא במערכת המעוותת שנקראת "חמותי חמי ואני ובעלי" תתרפקו בשלווה ובנחת.

למעלה