עוד סיפור אמיתי

ניקולי

New member
עוד סיפור אמיתי

כשהם הכירו היא היתה בת 13 והא היה בן 15, היתה להם אהבה אמיתית אהבה כנה.אהבה שנקטעה בעקבות הסמים, שנתיים היו חברים עד מתי שהחליטה להפרד ממנו. בעקבות הפרידה נכנס לדיכאונות ומשבר עמוק, ומצא את הנחמה בשימוש בסמים היומיומים...בהתחלה לקח גראס ואח"כ המשיך לסמים יותר ויותר קשים..כולם ביקשו ממנה לחזור אליו שאם תחזור אליו הוא יפסיק עם הסם..היא לא יכלה, הוא הפך להיות טיפוס אלים, פרץ, גנב, בכדי שיהיה לו בשביל הסם..הוא התקשר אליה ביקש לחזור היא לא הסכימה לחיות עם אדם אלים..הוא אפילו דקר מישהו בשביל הסם.. עברו הימים והוא נהרג, הבחורה היום מאשימה את עצמה שלו חזרה אליו הכל היה נגמר.. מה דעתכם???

ניקולי

New member
ליאור נשמה

אני מקווה שאתה לא כועס עליי, אני לא מצליחה לשלוח הודעות באישי..נראה לי הסל שלך מלא ותצטרך לרוקן אותו בכדי שתוכל לקבל הודעות חדשות...רציתי לאמר לך שב"ש אבל בטח כבר מאוחר מידיי, לא נורא אם כך שיהיה לך שבוע טוב ראיתי מה שכתבת לי בהודעה למעלה..חחחחחחחחחחחחחח אני יודעת שזאת האכזבה שלך אבל תראה לא ידעתי שאתה רוצה שכולם יקראו את זה לכן לא הזכרתי את זה
דרך אגב יהודה נקרע מצחוק הוא אומר שאתה משוגעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחח כאילו לא ידענו ליאור מקווה לראותך בקרוב....
(בחזרה) ניקול*

jess ועוד

New member
מה פתאום ../images/Emo70.gif

כל אחד אחראי על עצמו גם כשזוג נשוי ומחוייב אין אפשרות של אחד מבני הזוג לשלוט במה שהשני עושה הוא יכול לבקש להתחנן לייעץ לתמוך אבל לא לעשות דברים במקום כל אחד מבשל את הדייסה שלו

ronen1981

New member
אין שום סיבה שתרגיש כך.

האדם כפי הנראה היה בעל נטיות של הרס עצמי וגם אם היתה איתו כפי הנראה היה סוף גרוע לא פחות.......... ובכלל איך יכלה לחזור אליו כאשר הוא נרקומן אלים? היא סכ"ה ילדה.......

ניקולי

New member
נכון

גם אני חושבת ככה..אבל בכל זאת היו לה יסוריי מצפון הו סיפור אמיתי וכואב..כי בסך הכל היא אהבה אותו והיתה להם אהבת אמת רק חבל שהסם האכזר קוטל אנשים והורג אותם כמו כלום.. אני מקווה שאם אי פעם מישהי או אפילו מישהו יקלעו למצב כזה או דומה ידעו לצאת ממנו מבלי להרגיש יסוריי מצפון. אני לא מבינה אותה ואי אפשר להבין אותה כי זה בתוך ליבה..אני מקווה שאותה בחורה לא תשים קץ לחייה

למעלה