עוד סימנים

אפרת12

New member
עוד סימנים ../images/Emo2.gif

אתא בוקר, ואני מחליטה (החלטתי אתמול...) לעשות צעד ראשון לחזרה לטיפולים, ולהזמין תור לד"ר ברקוביץ´. מחפשת את הטלפון של קופ"ח בני-ברק (אני בלאומית). אחרי מספר נסיונות שהניבו קולות מוזרים מתקבלת הודעה כי המספר הוחלף. נראה לי מוזר - אני מנסה להיכנס לאתר באינטרנט, לברר את מספר הטלפון. אי אפשר להיכנס לאתר. מנסה את המענה הקולי של לאומית - מקבלת את אותו מספר הטלפון שיש לי. מנסה שוב - ולבסוף מחליטה לנסות את המספר החדש. אכן - מגיעה לקופ"ח ב"ב. מקישה על 1 - המרכז לבריאות האישה. אין תשובה. המון זמן. מתקשרת למוקד ושואלת אם יש שם בעיה - כן, תתקשרי לקבלה של קופ"ח ב"ב. עשיתי זאת. גם שם אין תשובה.
מה דעתכן? האם זה סימן שאני צריכה לחכות עוד?

נועם@בת

New member
סימן שאת בדרך הנכונה ../images/Emo45.gif

קחי משוט, אחזי בו היטב. נסי להזכר באיזה צד חותרים ומאיזה צד נרטבים. והכי חשוב- אל תשכחי שאי שם מעבר לעיקול הנהר הסוער מחכה לכם הילד שלכם עם כל האהבה שיש בעולם.
נועם

חושחש

New member
את בדרך הנכונה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אפרת יקרה אנחנו איתך באותה סירה כמו שנועם אומרת מברכת אותך בדרכך הדרך נראת לי נכונה. איתך ובהצלחה חושחש

Anu

New member
אל תתפשי סימנים!

אפרתי, אל תחפסי סימנים לחיזוק או ויתור. קבלי החלטה לכאן או לכאן ותדבקי בה על הצד הטוב ביותר. אם החלטת לחזור, אז על הכיפאק, לכי על זה עם הכי הרבה אנרגיות חיוביות שאפשר ותשדרי לעצמך שזה הדבר הכי חשוב עכשיו. אצלי לפחות אני יודעת שהחוסר החלטתיות שיגע אותי שנים וכל פעם שהיה לי חודש קשה עם טיפול לא מוצלח ישר חיפשתי את פתח היציאה מהעניין. אבל ברגע שהחלטת שטיפול זה הדרך כרגע אז אל תתני לשום דבר או "סימן" לשנות לך את ההחלטה. אולי ה"סימנים" היו ביטוי לפחדים של לחזור לטיפולים אבל ברגע שניסית להתקשר שוב ושוב הרי בסוף השגת את המרפאה וככה בנחישות תשיגי מהר מהר ובקלות את הילד שלך. בהצלחה!

אפרת12

New member
תודה לכן ../images/Emo41.gif

על העידוד. אם הייתן שומעות מה עוד קרה לי אתמול (בהמשך לכל מה שקורה בשבוע האחרון) אני לא בטוחה שהייתן קוראות לזה סימנים טובים... אז החלטתי לנקוט בשיטת ההתעלמות - זה לא קשור ! הדבר היחידי שכן יהיה קשור (בחבל הטבור) הוא

נוג

New member
סימנים../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

היי, אני בעד השיטה החדשה שיטת ההתעלמות . הגישה שלך השדבר היחיד שקשור וצריך להיות קשור ומה שיותר מהר זה עדיף הוא
. מחזיקה לך אצבעות
ומוסיפה קמעות (
)
נוג

למעלה