עוד נסייון אחד
א אפרת@הבית New member 9/11/01 #5 העבודה הגרפית טובה מאוד כמו שאמרה קציפוש, רק הסלוגן מפריע לי קצת אבל הוא לא רע יחד עם התמונה הזו.
ק קציפה ירקרקה יותר New member 9/11/01 #3 והדרוג שלי ../images/Emo5.gif אהבתי את העבודה ואת הקונספט בחרת אימג´ים טובים והקומפוזיציה שלך נכונה בהחלט 8.5 בסולם הירוקת הקציפתית
והדרוג שלי ../images/Emo5.gif אהבתי את העבודה ואת הקונספט בחרת אימג´ים טובים והקומפוזיציה שלך נכונה בהחלט 8.5 בסולם הירוקת הקציפתית
א אפרת@הבית New member 9/11/01 #7 אינה יש לי ממש בעיה עם זה את ממש "מאכילה" את הצופים בכרזה, הסלוגן צריך להיות מתוחכם יותר, פחות ברור מאליו כי הויז´ואל מעולה. אולי פשוט להישאר עם המילים "בשר טרי" או משהו בסגנון.
אינה יש לי ממש בעיה עם זה את ממש "מאכילה" את הצופים בכרזה, הסלוגן צריך להיות מתוחכם יותר, פחות ברור מאליו כי הויז´ואל מעולה. אולי פשוט להישאר עם המילים "בשר טרי" או משהו בסגנון.
I in New member 9/11/01 #8 האמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות ככה אמרו לי לעשות בפורום עיצוב גראפי הם אומרים שאי אפשר לכתוב בשר טרי כי אישה היא גם לא בשר מקולקל אני לא יודעת מה לחשוב כל אחד ודעה שלו עזרו לי
האמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות ככה אמרו לי לעשות בפורום עיצוב גראפי הם אומרים שאי אפשר לכתוב בשר טרי כי אישה היא גם לא בשר מקולקל אני לא יודעת מה לחשוב כל אחד ודעה שלו עזרו לי
I in New member 9/11/01 #9 אדום זה גם לפי המלצות שלם ../images/Emo105.gif עזרו לי!!!! איך לסיים את זה??