תודה רבה. הארוע היה בארץ אבל
זוהי הפקה בהחלט יקרה. מייקל בלומברג כמו כל יהודי טוב מתעסק בכל מיני עסקים.. כלומר יש לו חברה שמספקת מידע חיוני על בורסות, כספים,חברות ועוד כל מיני דברים שאנחנו האמנים לא כלכך מתעניינים בהם..אבל אנשי עסקים ישראלים דווקא כן!! אמה מה.. כדי לארגן את ארוע ה"מינגלינג" הזה היו צריכים משהו מעניין כדי לעניין את ציבור ה"מתעסקים" אז הזמינו אותי ואת חברי הטוב כדור הים הקטן שלי.. למופע עם מלא אפקטים של תאורה ואנימציות. הכדור פשוט ענקי ונורא קר בפנים. היות והוא אטום לא שומעים את המוזיקה בפנים. לכן אני מצויידת עם אזניות כך שאוכל לשמוע את המוזיקה,בטי בם עשו עבודה מצויינת אבל כשהתכופפתי לקחת את הצעיף נשמטו החוטים מהמכשיר.. כך שבאמצע המופע מצאתי עצמי רוקדת לקול ה"דומים" שהרעידו את הכדור. מה שהזכיר לי את תקופת צעירותי עת רקדתי בלהקות מחול מודרני ושם למדנו כיצד רקדנים חרשים יכולים לרקוד. הם חשים את הקצב אך לא שומעים אותו. אגב נרשמה אצלי בסטודיו רקדנית עם קשיי שמיעה שדאגה כיצד תוכל לרקוד ללא שמיעת המוזיקה כמו כולם, וכמובן הסרתי כל דאגה מליבה, הצמדתי אותה אל הרמקול הענקי והיא חשה את הדומים שיש בשיר. המוזיקה ,אגב, אלון הנכבד איננה חוסם רמזי.. לטעמי המוזיקה שהוא מייצר אנמית מדיי ומסורסת.. אני אוהבת את המוזיקה החיה והנושמת.. עם המופע הזה הופעתי גם בטורקיה לחברת "קומברס" ועם הפקה קצת יותר משוכללת הופעתי בתמנע לחברת "ראד". אם ירצה השם והכל ילך חלק - מתוכננות כמה הופעות בארופה עם "MOVE". YYY כמה כתבתי.. לא רגילה להיות כתבנית.. אבל שיתפתי אתכם קצת מיומנו של אמן מקווה שנהנתם. אילליקה נאוה אהרוני