עוד ניתוח בדרך...

ריבקה34

New member
עוד ניתוח בדרך...

אז אחרי כמעט שלוש שנים ללא ניתוחים, הנה אני כנראה (90%) חוזרת לשולחן הניתוחים. יש לי כמה גושים מסביב לטבור, מאוד מאוד מאוד כואבים ונפוחים, יש לי בטן נפוחה כמו אישה בחודש שביעי, וזה מייאש. בשבוע שעבר הייתי ארבעה ימים מאושפזת בגלל הכאבים, עברתי את כל הצילומים שיש. הרופאים חלוקים בדעותיהם, הרופא שלי רוצה לנתח, הוא אומר שמי שמגיע עם גוש, קודם כל מוציאים אותו ואחר מבצעים טיפול מונע. רופא בכיר אחר אומר, שעקב כל הניתוחים שעברתי (10) הוא לא חושב שכדי ישר לפתוח את הבטן. מה שמייאש, שיש לי ציסטות בכליה, בלוטות הלימפה במפשעה נפוחות, ואפילו צצה לה ציסטה בחוליה L3, מה אתן אומרות? ממש מפעל לייצור ציסטות. כרגע אני בבית עפ אנטיביוטיקה עד יום ג', אז אני חוזרת לכירורג לדעת עם מנתחים סופית או ממשיכים בחיי סבל. אני ממש מ-י-ו-א-ש-ת הייתי אצל סוריאנו לפני כחודשיים, הוא אמר שכל האגן שלי מלא בהידבקויות וכנראה גם אנדו, אבל הוא חושש לנתח.... וזה רק מתפשט אצלי, עכשיו על הכליה ובעמוד השידרה!! לא סתם הרבה רופאים קוראים לאנדו "הסרטן הלבן". אני מקווה ורוצה להאמין שיהיה טוב, שאולי ניתוח מס' 11 יהיה האחרון......
שבוע טוב ובשורות טובות. ריבי

קרנון32

New member
מה זה??? כל כך הרבה ניתוחים???

רבקה אני מאחלת לך ניתוח קל ואחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק! (-: איך את מתמודדת עם זה? ולמה קוראים לזה סרטן לבן?

ריבקה34

New member
שם חיבה לאנדו.....

בעבר כאשר בדקו אותי כמה רופאים ואמרו שלאנדו הם גם קוראים "הסרטן הלבן",זה בגלל שהאנדו מתנהג כמו סרטן (שימי לב שבדיקת הדם שלו ה - CA125 זה לזיהוי סרטן השחלות), הוא שולח שלוחות (בדומה לגרורות) לכל מיני אברים בגוף אשר מכילים רירית. בעבר הרחוק, אף חשב אחד הרופאים לשלוח אותי לטיפול הקרנה בכדי לנסות לצמצם את האנדו...לא הלכתי. עכשיו אחרי הCT האחרון, כאשר ראיתי שיש לי ציסטת בכליה וגם ציסטה בעמוד השדרה...מה אני כבר יכולה לחשוב? אני מקווה ורוצה להאמין שיהיה בסדר. ריבי

טוב לראות אותך רבקה ../images/Emo24.gif

נראה לי שהסיפור שלך בהחלט אחד המורכבים כאן בפורום, גם אני מציעה לך לפנות במסר לליהי כי גם אצלה היתה התערבות של עמוד שדרה. מה אמרו לך? מה יתן עוד ניתוח? למה עוד אחד? הרי אין כבר איברי רביה נכון? אז בעצם רוצים ממך ולמה התערבות כירורגית נוספת? אפשר גם במסר. תרגישי טוב

זואילי

New member
לא יאומן כי יסופר

האם למרות שהוצא מה שהוצא עד כה בניתוחים שעברת, את מטופלת בהורמונים? את כמובן לא חייבת לענות אם את לא מעוניינת. תשמעי, באמת שאין לי מה להגיד חוץ מלשלוח אלף חיבוקים ולקוות איתך.

ריבקה34

New member
יהיה בסדר

למרות כל הניתוחים ולמרות שהוציאו את ה כ ל אני עדיין חייבת לקחת הורמונים. אסטרוגן - על מנת שלא אזדקן במהרה. פרוגסטרון - על מנת לדכא את האנדו, למרות שאנדו שלי לא יודע מה זה להיות מדוכא. אני מאמינה שבסוף הכל יהיה בסדר. ריבי

זואילי

New member
כן, תיארתי לעצמי

תודה ששיתפת. אני חושבת שכדאי לך לדסקס עם ליהי ענייני הורמונים אחרי שמוציאים הכל. לשמוע עוד גישה שלא נהוגה כאן בארץ ואיך זה עובד שם. תרגישי טוב

זואילי

New member
lee E מאושיות הפורום...

ממה שהבנתי, יש גישה שלפיה אם מוציאים הכל, אז גם מפסיקים הורמונים. וזה לא שתוך שעה האישה מתכווצת והופכת לקשישה בת 87 אלא שמתמודדים ללא הורמונים עם תופעות הלוואי של המנופאוזה עד שזה מתפייד בעצמו. כי ההורמונים באים בעצם לטפל בתופעות לוואי עקב הסרת האיברים. אבל ההורמונים האלה ממשיכים להזין את האנדואים שנותרו בגוף. אז זה מן לופ שאינו נגמר. לכן בגישה ההיא לא נותנים הורמונים. זה על קצה המזלג.

שלום יקרה

נשמע לא נחמד בכלל.....מצטערת לשמוע.... אולי שווה להתייעץ עם המומחה בחו"ל? חיבוקים

למעלה