עוד ניסיון כשל....

מותר לי

New member
../images/Emo201.gif

רווקה- מאושרת לנצח!
רוצה לשתף?

ToryMaster

New member
אוי בובי ../images/Emo201.gif

קשרים מתחילים ונגמרים, אנשים נכנסים לחיים, נותנים לנו מה שיכולים ומקבלים מאיתנו מה שיכולים, וממשיכים הלאה. איש חכם פעם אמר ש"קשר לא צריך להישפט על פי הנצחיות שלו, אלא על פי האיכות שלו" ואיכות ל נמדדת על פי אורך הקשר. כשהקשר שם, הוא שם וזה נהדר, וזה מה שחשוב, לא הסוף שלו, אלא עצם קיומו.

R o t e m u s h

New member
סבבה...

מסכימה עם הכל אבל קיומו לא קיים אין קשררררר אני פשוט מרגישה שאני חייבת מישו לדבר איתו לאהוב אותו... שיאהב אותי... שידבר איתי... שידאג...... וכבר הרבה יותר מידי זמן אין לימישו כזה..... זה הכל...

ToryMaster

New member
אני מכירה את התחושה

ובכנות? אני אגיד את זה שוב, אם ריק לך ורע לך בלי זה, בגלל שזה לא קיים, זה משהו שאת צריכה לעבוד עליו עם עצמך, כי שום מערכת יחסים לא תספק לך את החור שבפנים.

ToryMaster

New member
קודם כל?

מכירים ומקבלים את העובדה שהחיים שלך הם שלך, האושר שלך הוא רק שלך, ושאף אחד חיצוני שאיננו את לא יכול לתת לך חיים או אושר אמיתיים ומלאים. לדעתי זה השיעור שהכי קשה ללמוד מבין כל השיעורים שעוברים בחיים.

ToryMaster

New member
מפסיקים להתמקד במסכנות

ומתמקדים בליצור חיים מלאים ופוריים משל עצמך, בין אם זה תחביבים, לימודים, עבודה, חברים. בלי שום קשר לבן זוג, ובלי תלות באף אחד מסביבך.

ToryMaster

New member
תשמעי זה לא קל

זה אפילו מאוד קשה, אבל אף אחד לא יכול ללמד אותך איך לעשות את הדברים, זה משהו שרק את יכולה ללמד את עצמך.

למעלה