עוד משתתפת חדשה

עוד משתתפת חדשה

מצאתי את הפורום הזה במקרה ואני כל כך שמחה על כך. כנראה דברים מסוימים קורים ברגע שאנחנו יכולים להעזר בהם ולא רגע לפני . רציתי לשתף אותכן דווקא בחוייה שלי מאתמול, ולשם כך אני אספר מעט על עצמי . אני בת 33 אמא לילדה בת 4.5 ונשואה מספר שנים . לפני כ-14 שנה נפטר אבי , ואמי נפטרה לפני 9 שנים . הם נפטרו באותו חודש עברי , כך שהאזכרות מאוד קרובות זו לזו . האזכרה של אמא שלי היתה לפני מספר שבועות וחשבתי על זה שאני רוצה לקחת את ביתי לאזכרה , אבל זה היה לי קשה ומצאתי את עצמי אומרת אולי בשנה הבאה ... אתמול הייתה האזכרה של אבי , והסיטואציה היתה כזו שהיינו צריכים עקב האירגון של היום (יום שישי קצר) לקחת אותה איתנו לאזכרה . היה לי מוזר ומיוחד כל הקטע הזה . פעם ראשונה שלה איתנו במעמד הזה שהוא מרגש וכואב ולמרות שאני משתדלת להסביר לה , תמיד אני מוצאת את עצמי מסבירה עם דמעות . אני חושבת שהעובדה שהיא מישהי שאני רוצה וצריכה ויכולה להסביר לה ולדבר איתה על הדברים מעמידה אותי בפני הנושא הזה , להתמודד איתו ולא לוותר לעצמי , לא להדחיק ולא לפחד . חשבתי על זה שאני רוצה לקחת אותה גם לקבר של אימי , אני מקווה לא להשתפן ולעשות את זה בקרוב .

gitta

New member
ברוכה הבאה, ביתנו ביתך../images/Emo140.gif

אני מקווה שתמצאי כאן בית חם ומנחם, ושתמצאי כאן מענה על שאלותייך. שנה טובה מכל הבחינות, מגיטה.

ברוכה הבאה!

הניק שלך משדר אופטימיות! אני מבינה שאת נמצאת כרגע בלבטים לגבי הבת, האם ומתי לקחת אותה לעלות לקבר אימך. תחושה לא קלה, מן הסתם. אגב, איך היא הגיבה כשלקחת אותה לאזכרה באותו יום שישי? את מוזמנת להישאר עמנו!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם הורי נפטרו באותו חודש עברי (בהפרש של 10 שנים). במקרה שלי, השארתי את הבחירה בנושא הגעתם של בני לבית הקברות לבחירתם, והם בחרו שלא להגיע. מכבדת את החלטתם ומאמינה, כפי שכתבת, שהדברים קורים ברגע הנכון והמתאים. אגב, שמך מעיד על אופטימיות רבה...

למעלה