עוד משחק יש לי

תיפי1

New member
לא משחקים

עשו כבר דורין???? אהבתי את איך שהיא אמרה את זה

galgol21

New member
אני אנסה שלי:

מיכאלה: תכף אני הולכת לייבש את התחתונים שלי במיקרו

טוב אז זה סוף המשחק

בבקשה מה שיצא: תהנו... אביב (נגה)- "אתם לא יודעים איזה שווי יש לכם בשוק" גל (צוף) - "למה יש לך בעיה עם זה ביג מאמא, יש לנו שמות טובים" סוויט בייבי (יובל) - "לא יודעת אולי היא חושבת שאנחנו ביוב" גאלגו (מיכאלה) - "טוב כבר באה אני הולכת לייבש את התחתונים של במיקרו" הילה (אסי) - "ורדים שימו על הקבר שלי לא על הגוף" הדר (רענן) - "יאלה תשכבו על המיטה תעשו קולות של רצפה, נשבר לנו מהמשחקים חחח"

nataliloshka1

New member
המשפט הכי טוב חבל שהוא לא הסתיים...

"אני לא מיכאלה.."

shany tz8

New member
יש כמה משפטים שדן אמר והם פשוט

הרגוווווווווו אותי מצחוק!! דן: הא הא הא הא צבי והצלחה זה כמו יובי שלנו ובחורות.. שני קווים מקבילים שלעולם לא ייפגשו.. דן (בתגובה ליסמין שאמרה לו שצבי הוריד את השפם): זה בכלל ניתן להורדה?? זה לא מולחם עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shany tz8

New member
יש כמה משפטים שדן אמר והם פשוט

הרגוווווווווו אותי מצחוק!! דן: הא הא הא הא צבי והצלחה זה כמו יובי שלנו ובחורות.. שני קווים מקבילים שלעולם לא ייפגשו.. דן (בתגובה ליסמין שאמרה לו שצבי הוריד את השפם): זה בכלל ניתן להורדה?? זה לא מולחם עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוקי יש לי את ה--משפט!

אומנם הוא לא של אפרתי מיכאסי הדמות האהובה עליי אבל זה המשפט הכי קורע ביקום! אוקה.. "מבחינתי להיות דוגמן- זה קרש קפיצה מעולה לעולם הדוגמנות" אחחח איזה קרוע הצוף הזה טחחח..! נדבקתי לרצפה מהמשפט הזה פחחחחחחחח..!

למעלה