עוד משחק גנוב...

muldercrushed

New member
עוד משחק גנוב...../images/Emo9.gif

חוסר מקוריות מפחיד מצידי... אריאל בטח מכירה אותו כי גנבתי אותו מפורום חברים.. אוקיי, המשחק נקרא "מי שמתחתיי" שזה אומר, נגיד אני מתחילה אני כותבת בהודעה "מי שמתחתיי רואה פוקימון" ואז מי שרואה פוקימון משרשר מתחתיי הודעה עם כותרת "אני" וכותב בהודעה נגיד "מי שמתחתיי היה דלוק בסתר על נילס" וכן הלאה וכן הלאה!! יאללה, אני מתחילה, מי שמתחתיי שומע את ה-Black eyed pease

adiville

New member
הייתי רוצה לחשוב ש

יש לי טעם קצת יותר טוב
ואני גם לא בקטע של בנות.........

muldercrushed

New member
עדי, את רוצה להגיד לי שציפית...

ממאיר לא להרוס שירשור כזה? יאללה, תתחילי מחדש אם בא לך למה לא נראה לי שמישהו יענה על זה... אבל רק אם בא לך.. אם לא-לא אכפת לי להתחיל...

muldercrushed

New member
אוקיי, מאיר, מרוצה עכשיו!?

אני מתחילה מחדש: מי שמתחתיי יודע לפחות דקה בע"פ מתוך מלך האריות.

adiville

New member
לכלכת...

היית אומרת "בת הים הקטנה" היה לנו על מה לדבר אבל לא מלך האריות. סרט ענק !!! אחותי מדקלמת סצינות שלמות ממנו
אומנם ראיתי את מלך האריות אבל בעיקרון אני נגד סרטים לילדים שיש בהם קטע עצוב שאחד ההורים מת (מלך האריות, במבי, לילו וסטיץ'...) פשוט לא עומדת בזה !

muldercrushed

New member
אז שיהיה בת הים הקטנה-

גם מבת הים הקטנה אני יודעת די הרבה (בערך שמונים אחוז) אבל *ה*סרט של דיסני תמיד יהיה בשבילי מלך האריות. אז יאללה, תמשיכי!

שעה ועשרים מתוך הסרט זה נחשב?

כל מילה, תמונה, שיר ומבט אני מכירה בע"פ. טוב ממשיכה מי שמתחתיי יושב כל קיץ ורואה נילס גם כשזה כבר לא משודר

muldercrushed

New member
אנייייי!!!!!!!!!!!

(ולא כתבתי יותר זמן כדי לא להלחיץ אנשים למרות שידעתי שזה הולך לבוא ממך..) מי שמתחתיי כבר ראה או מתכנן לראות את שודדי הקאריביים 2!! *סגידהסגידהסגידהסגידה*

S m e l l y Cat

New member
אנייייי

מתכננת לראות. מחכה שיצא בדיוידי כי אני לא סובלת קולנוע
מי שמתחתי רואה בנות גילמור

אניייייייייי

כן כן, בנות גילמור וגם עונה חמישית ואפילו התרגשתי מהנשיקה של לוק ולורליי. מי שמתחתי שומע בריטני ספירס

1Shir

New member
סוף סוף משהו בשבילי

בריטני אחת מהטובות, במיוחד האלבום האחרון (in the zone) והסינגל האחרון (לא מהאלבום - and than we kiss נדמה לי ששמו) טוב בואו נבחן אתכם: מי שמתחתי עשה סקס ב-24 השעות האחרונות (מצדי תגדירו סקס במובן הרחב של המילה)

adiville

New member
מן הסתם רובנו ../images/Emo6.gif

מי שמתחתיי כבר ראה את הפרק השני לעונה 2 של "נמלטים" !!! היתה לי בעיה עם האימיול עד שעות אחה"צ ולכן ההורדה שלי מתעכבת... עם קצת מזל זה יקרה עוד שעה-שעתיים.......

Gilliana

New member
אמממ... אני מקווה ש...

... מחר בבוקר אני כבר אוכל להגיד: אנייייי!!! גם לי היה עיכוב והפרק יורד As we speak.

למעלה