עוד משהוא שהכנתי איך זה?
א אישל חורף New member 24/10/06 #2 לע"ד, נראה לי שהעיגולים והפסים קצת יותר מדי... קצת משגע את העין, לא?
S sharwan New member 24/10/06 #11 וואי אהבתי ../images/Emo9.gif אבל למה עם אותה תמונה? יש לעברי עוד מלא תמונות!!
ה האגוש New member 24/10/06 #13 אהבתי :] אתה ממש ממש מוכשר! אבל האמת שכדאי לנסות משהו קצת יותר עדין [?] אולי..כי יש הרבה שימוש באפקטים, וכל המוסיף גורע [ואגב, יש לעברי תמונות הרבה יותר יפות ומתאימות שתוכל למצוא באלבומים של הפורום אם תרצה ]
אהבתי :] אתה ממש ממש מוכשר! אבל האמת שכדאי לנסות משהו קצת יותר עדין [?] אולי..כי יש הרבה שימוש באפקטים, וכל המוסיף גורע [ואגב, יש לעברי תמונות הרבה יותר יפות ומתאימות שתוכל למצוא באלבומים של הפורום אם תרצה ]
ל ליאל קרמר New member 24/10/06 #14 וואו, ממש יפה..../images/Emo99.gifרק דבר אחד... אבל זו רק דעתי- נראה לי שיש יותר מדי אפקטים ותוספות וזה.. אבל סה"כ יפה מאוד
וואו, ממש יפה..../images/Emo99.gifרק דבר אחד... אבל זו רק דעתי- נראה לי שיש יותר מדי אפקטים ותוספות וזה.. אבל סה"כ יפה מאוד
X xdye1 New member 24/10/06 #16 בהחלט רואים קישרון בידיך. אבל כמו שהגר אמרה, אתה מוסיף ומלעה בהמון סגנונות שונים שאין בהם קשר. למשל - העיגולים הם נורא תכניים ומצד שני יש את השיפשופים ואת זריקת הדיו השחור. אם תסגנן טיפה ועם עוד קצת חשיבה [שרואים שאתה מפעיל] אתה יכול להוא דברים ממש טובים תחת ידיך. בהצלחה
בהחלט רואים קישרון בידיך. אבל כמו שהגר אמרה, אתה מוסיף ומלעה בהמון סגנונות שונים שאין בהם קשר. למשל - העיגולים הם נורא תכניים ומצד שני יש את השיפשופים ואת זריקת הדיו השחור. אם תסגנן טיפה ועם עוד קצת חשיבה [שרואים שאתה מפעיל] אתה יכול להוא דברים ממש טובים תחת ידיך. בהצלחה