עוד מקרה...

רמירז

New member
עוד מקרה...

אני מניח שהמקרה הבא יעלה גיחוך קל על שפתיכם.אבל לי דווקא נראה שמדובר במשהו די רציני..בכל מקרה שוב בימי כיתה ג העליזים (והאלימים?) היסתובבתי לי בהפסקה, ופתאום ניגשו אליי 3 ילדות (שימו לב..) ושאלו אותי מה השעה. לא היה לי שעון אז עניתי שאני לא יודע, עכשיו השד יודע מה אמרתי במשפט זה שגרם לאחת מהן להיתקדם אליי ולתת לי בעיטה במותן! לאחר שהיתיצבתי חברתה אמרה לי:``לא כדאי לך להיתעסק איתנו אנחנו יודעות קראטה..`` נדהמתי, לא ידעתי מה לאמר, אז עניתי לה מתוך בילבול שהיא לא צריכה להיתלהב מזה ושגם אני יודע..דבר זה גרם כבר לשתיים האחרות להיתקדם אליי עם אגרופים מורמים, מה אני אגיד לכם, ממש המלאכיות של צ`רלי..בלית ברירה התחלתי להגן על עצמי, ולאחר מאבק קצר של כמה דקות, הצלחתי להרתיע אחת מהן והיא נסוגה ואמרה לחברות שלה שיחזיקו שיעקבו אותי ושהיא כבר חוזרת עם עוד כמה...השתיים היסתערו עליי ולאחר כמה בעיטות הצלחתי לעדוף גם אותן ופשוט רצתי הרחק משם לכיתה..בטח רובכם מצחקקים כשקראתם את הדבר הזה אבל לדעתי זה עצוב שחינכו את הילדות האלה שמה שהן לומדות הוא למטרות כוחניות וביריונות ושהן לומדות את זה כדי להתקיף ילדים תמימים ללא סיבה..מה דעתכם?

למעלה