עוד מצעד,גלגלצ... כאן
א אני אוהב את הקורס New member 13/5/04 #3 חברים, שימו לב.. בגלל שחובה לבחור 5 שירים, אז אחרי שבחרתם את sumer sunshine ואת השירים שאתם עוד רוצים שיזכו סמנו שירים שלדעתכם אין סיכוי שיעברו.
חברים, שימו לב.. בגלל שחובה לבחור 5 שירים, אז אחרי שבחרתם את sumer sunshine ואת השירים שאתם עוד רוצים שיזכו סמנו שירים שלדעתכם אין סיכוי שיעברו.
א אני אוהב את הקורס New member 13/5/04 #4 ררררר מה החטטנים האלה רוצים!! ../images/Emo46.gif מה זה לתת להם כתובת וטלפון!!! לא מוכן!!!
P p i n g o New member 13/5/04 #5 חחחחחח יא תמים! ../images/Emo3.gif אף אחד לא באמת נותן כתובת וטלפון אמיתיים...
A AndreaCorr © New member 13/5/04 #6 אני כן זכיתי ככה כבר בשני דיסקים, למה לא? זה לא שהם יעשו עם זה איזשהו שימוש.
A AndreaCorr © New member 14/5/04 #9 כן, יש פרסים למדרגים אני לא בטוחה שזה היה האתר של גלגלצ בעצם. בכל אופן זה היה מאחד המצעדים האלה של הרדיו
כן, יש פרסים למדרגים אני לא בטוחה שזה היה האתר של גלגלצ בעצם. בכל אופן זה היה מאחד המצעדים האלה של הרדיו
א אני אוהב את הקורס New member 14/5/04 #8 אנ יודע אבל רק עצם הדרישה הזו מרגיזה אותי.. או לי הם גם רוצים מספר אשראי וקוד אישי?