אז לשבת על רוזמרין או לא???מממ.....
ע ענת איתן New member 19/12/01 #22 עדיף לאכול אותו , כאמור... יש דברים שנעים יותר לאכול אותם מאשר לשבת עליהם... יש גם דברים שלהיפך , כמובן.
עדיף לאכול אותו , כאמור... יש דברים שנעים יותר לאכול אותם מאשר לשבת עליהם... יש גם דברים שלהיפך , כמובן.
ע עידית ד New member 19/12/01 #25 זה כבר ניתן לויכוח אבל זה לפורום אחר ובשעות יותר מאוחרות... אם את מבינה למה אני מתכוונת....
ע ענת איתן New member 19/12/01 #27 לא , אני לא מבינה...../images/Emo4.gif שכחת שאני ילדה טובה מבית טוב? (כמו ה"פולקסאוואגן בורה"...)
א אלסי New member 19/12/01 #29 יש לי את המתכון המתולוגי של אמבטית הרוזמרין אם משהי רוצה להתנסות,וזה לא בדיוק אמבטיה אלא מופע לולינות מעל סיר עם אדים.אבל עידית צודקת עם תפו"א בתנור זה יותר טעים.
יש לי את המתכון המתולוגי של אמבטית הרוזמרין אם משהי רוצה להתנסות,וזה לא בדיוק אמבטיה אלא מופע לולינות מעל סיר עם אדים.אבל עידית צודקת עם תפו"א בתנור זה יותר טעים.
נ נועם@בת New member 19/12/01 #26 לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. נועם
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. נועם
י יונית החיובית New member 19/12/01 #30 מאגו גם לי קרה אותו דבר ... לא היה דופק לעובר בשבוע 8 ועברתי גרידא [זאת היתה הפריה אחת ].. עברתי החזרת מוקפאים ..וזה היה שלילי ועוד 2 הפריות שלא הצליחו .. עכשיו אני בתנופה לקראת הפריה רביעית .. מקווה שלא תגיעי למה שאני יגעתי והפעם הבאה תיהיה מוצלחת ל9 חודשים
מאגו גם לי קרה אותו דבר ... לא היה דופק לעובר בשבוע 8 ועברתי גרידא [זאת היתה הפריה אחת ].. עברתי החזרת מוקפאים ..וזה היה שלילי ועוד 2 הפריות שלא הצליחו .. עכשיו אני בתנופה לקראת הפריה רביעית .. מקווה שלא תגיעי למה שאני יגעתי והפעם הבאה תיהיה מוצלחת ל9 חודשים