עוד מצטרפת חדשה

מאגו

New member
עוד מצטרפת חדשה

שלום לכולם כבר כמה ימים שאני קוראת את התכתובות שלכן שעושות לי כל כך טוב לראות קבוצת בנות מעודדות, נותנות כתף אחת לשניה בשעות השמחות ובשעות הקשות.אתן נותנות לי את הכח להמשיך הלאה. אני לאחר 8 ניסיונות של הזרעה וIVF אחד שבו נכנסתי להריון אבל לצערי בשבוע 10 לא נמצא דופק ולכן הוחלט על גרידה. מה אספר לכן, המצב לא היה טוב!! אח"כ הוחזרו לי העוברים המוקפאים - ללא הצלחה. בכל מקרה חברה המליצה לי על מטפלת בבעיות פיריון עפ"י השיטה התימנית העתיקה בשילוב שיטה סינית. בטיפול הראשון היא אבחנה כי הרחם שלי חטפה טראומה וצריך לשקם אותה. מה אספר לכן , בעלי חושב שהשתגעתי כל היום אני יושבת על אדים של עלי רוזמריןושמנים, אמבטיות ובקבוק מים חמים. מקווה שאצליח.היא גם אמרה שאני לא צריכה לעבור IVF ואני אוכל להכנס להריון מהזרעה.החלטתי לקחת מעין פסק זמן של חודשיים ולנסות, זאת תהייה גם הפסקה מכל ההורמונים- נקווה. ד.א. מישהיא שמעה על השיטה הזאת? לפי דברי המטפלת אחוזי ההצלחה שלה גדולים. מצטערת על אורך המגילה ומאחלת בהצלחה לכולנו.

שמעתי, ומכירה מישהי שהצליחה

בשיטה של האדים. היום היא אמא לכמה ילדים. ברוכה הבאה ובהצלחה מאגו, עם האדים, עם הזרעות, לא חשוב איך.

רומי 007

New member
אני בעד שילובים

לא אכפת לי לקחת כל דבר שמתאים לי אבל השאלה היא האם הבעיה שלך ידועה ולמה הגעת בכלל לIVF. דוגמא: אם הורידו לך את שתי החצוצרות בגלל כל מיני בעיות שום אדים לא יכניסו אותך להריון גם אם תקוע בפנים עץ שלם של רוזמרין. מצד שני - נשמע לי שהרעיון בבסיס השיטה האלטרנטיבית הוא חימום הרחם, וזה גם מה שאומרת הרפואה הסינית. שמעתי על השיטה התימנית - אוכלים תמרים, אסור ללכת יחפים, אסור לחשוף את הבטן... גם ההפסקה היא דבר מומלץ ולא נורא שהגוף ינוח ויתחזק אבל בבקשה אל תתיאשי מההזרעות והIVF כי יכול להיות שכבר מזמן הגוף שלך עלה כיתה וכל הדברים שצויינו לעיל הם רק בגדר "מחזקים" ו"מעודיים" לפעולה טכנית רפואית אמיתית שחייבת להתבצע.

מאגו../images/Emo91.gif

היי אני "פה" כמה חודשים עוקבת אחר הבנות פה וקשובה לרגשותיהן.. לעיתים עד דמעות. אבל אף פעם לא כתבתי ושראיתי את ההודעה שלך הייתי חייבת לכתוב.. אז ככה....אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה (נכון, נכון, זה מעט..יחסית..) אבל לפני שבוע וקצת התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה בערך ביום ה 15 למחזור הלכתי לרופא והוא אבחן שיש לי דלקת באגן. קיבלתי אוגמנטין לשבוע והיתבעסתי על עוד חודש שנישרף.... במשך השבוע הזה חשבתי אולי אלו הן היו בכלל כאביי ביוץ ואולי הרופא טעה. לכן הלכתי ל"מדריכה הרוחנית" שלי (בידיוק עכשיו חזרתי ממנה) והיא ישר ראתה שיש לי דלקת ברחם ע"י רפלקסולוגיה. בקיצור היא אמרה לי לקנות 400 גרם רוזמרין וביום החמישי למחזור להרתיח 200 גרם ולשבת כדי להאדים יכנסו לבפנים. וכנ"ל לעשות גם ביום שאני הולכת למיקווה. היא אמרה שזה מנקה הכל וזה סגולה.... איתה אני לא מיתוכחת... בקיצור נישמע קצת מוזר אבל אני אנסה מה יש לי להפסיד??? שתדלי לא להישאר אופטימית ולקוות רק לטוב... מאחלת לכולם רק

נוג

New member
למאגו

הי, שיהיה בהצלחה אולי אם את מאמינה בזה אז הלכת לפחות חצי דרך. אני לא מכירה את השיטה אבל אני מאמינה שתמיד צריך לנסות וגם אם זה לא מצליח אז קחי לך את ההפסקה לאגור כוחות זה לא פחות חשוב. בהצלחה נוג

ברוכה המצטרפת ../images/Emo39.gif

הריח של הרוזמרין מגיע עד לכאן - אם את צריכה עוד יש לי מלא בגינה - באמת! וגם אורגני! וואללה לא שמעתי על השיטה הזאת אבל אם זה יצליח ב"ה אני מוכנה גם לנסות. זה גם בחינם ישר מהגינה. הרבה
לך ואהבה

שאלה לבנות..../images/Emo131.gif

אולי אחת מכן תוכל להמליץ לי על רופאה טובה (פוריות) מקופת חולים מכבי באזור רמת גן/גבעתיים. (פשוט מאסתי ברופאים ממין זכר, הייתי אצל 2 חסרי סבלנות אז לחלטתי לנסות את המין הנשי...אולי הן יהיו יותר עדינות ויותר מבינות...).

ברוכה הבאה

אני לא יודעת מה הבעיה שגללה הופנתם ל- IVF, אבל אני יכולה לספר לך שחברה שלי שעברה IVF אחד (הבעיה אצל בעלה) ישבה על דליים מלאים רוזמרין ושמנים וכו´ + מסז´ים לחימום הרחם ונכנסה להריון בצורה טבעית - יש לה היום ילד מקסים בן שנה. אז שיהיה בהצלחה !

מאגו

New member
עוד מצטרפת חדשה

שלום לכולן, הבעיה אצל בעלי, כשהיה ילד חלה בחזרת שהסתבכה הוא עקר. בכל מקרה כאשר אצליח אודיע לכן ובשמחה אתן את הטלפון שלה. ד.א. היא שאלה אותי האם עשיתי בדיקת דם לפרולקטין, היא סיפרה לי שהיא אחרי ילד ראשון, מהריון טבעי, לא הצליחה להכנס להריון שמונה שנים ואז התברר שרמת הפרולקטין שלה גבוה מאוד.

מיכל ק-ש

New member
מאגו

ברוכה הבאה, מקווה שלא תהיי פה הרבה זמן. אני חייבת לשאול אותך מה הטעם בטיפולים אלטרנטיביים אם בעלך עקר?

מאגו

New member
הסיבה

אנחנו נעזרים בזרע תורם. כבר הריתי בפעם הראשונה של ההפריה החוץ גופית אך לא נמצא דופק לעובר בשבוע 10 לכן עברתי גרידה. כתוצאה מכך יש לי הדבקויות. האמת אין לי כח לעבור את כל התהליך של ההפריה מחדש ולכן החלטתי לנסות את הדרך האלטרנטיבית. לפי דברי המטפלת אני אוכל להכנס להריון מההזרעה.אני אתן לזה הזדמנות כחודשיים ואם לא אצליח אני אחזור להפריות.ד.א. היא טוענת שהיא יכולה לעזור גם לבעלי והיא כבר טיפלה בזוג כזה שהבעל נחשב לעקר והיום יש להם תאומים מהריון טבעי. התהליך לקח כשמונה חודשים.

ברוכה הבאה!

לא שמעתי על השיטה, אבל אני בעד כל מה שעושה לך טוב ולא פוגע בשום דבר... אז שיהיה בהצלחה, וקבלי זר פרחים
מטעם ועדת קבלת הפנים...

שמולה

New member
מדהים!

בנות יקרות יש אתר מדהים בכתובת WWW.IVF.CO.IL חובה להכנס! מקווה שתוכלנה להפיק תועלת

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזה אתר של בי"ח אלישע

הנה הקישור:

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

מצטערת לשמוע על מה שעבר עליך, אבל האופטימיות ניכרת אצלך מכל מילה ומילה. אני לא מכירה את השיטה שאת מתארת, אם כי שמעתי על זה באופן כללי. אני בעד לנסות כל דרך הגיונית שיכולה לחזק את הגוף ולהכין אותו לקליטת הריון. אני עשיתי עכשיו הפסקה של שנה כדי לנסות דברים אחרים, ואני לא מצטערת ומאמינה שזה מה שיביא לי את ההריון המיוחל. חוצמזה אדי רוזמרין זה ממש נעים
ולגבי אורך ההודעה- כמו בהרבה דברים אחרים- כמה שיותר ארוך יותר טוב
וההתנצלות בהחלט לא נחוצה.
נועם

מה הקשר לרוזמרין ופוריות???

סיפרתן כאן בפורום על אמבטיות רוזמרין.... מה עוד מועיל אם כך?

עידית ד

New member
יש לי מתכון נפלא עם רוזמרין ../images/Emo3.gif

חוץ מזה אם משהו היה מועיל היינו פה?!

מי אמר שזה מועיל?../images/Emo12.gif

מי שכתבה את זה משערת אולי שזה מועיל , אבל אין לכך הוכחות "מדעיות" ככל שלי ידוע.

עידית ד

New member
זה מועיל בתנור עם תפוחי אדמה...

אבל אם מישהי תבוא אלי ותגיד שרוזמרין הכניס אותה להריון, אני מייד נפגשת איתו

למעלה