עוד מצטרפים חדשים!

anais18

New member
לא יאומן

אני בת 21 ואנחנו נחשבים הזקנים בפורום חח

יונצוק

New member
שלום שלום

אני מברור חיל (ודווקא לא משתתפת פעילה בפורום הזה) אני הרבה יותר זקנה מכם אז אל תרגישו רע!!! בכל מקרה כל הכבוד לפורום הזה!! סוף סוף נותנים במה לאליטה!! (זה בצחוק- לא להתרגז)

INSUA

New member
שלום לכולם

נחמד לראות פורום קיבוצניקים, סחטיין על היוזמה! אני משדות-ים (ליד קיסריה)

שדות ים זה על הים!! תמיד שאני בא

לים בקיסריה ורואה את הבתים שלכם, פעימה אחת מליבי אובדת.
הייתי נותן הכל כדי לגור ליד הים...ועוד ליד החוף הכי יפה בארץ (לדעתי)

INSUA

New member
שמע

אתה צודק (; בהחלט החוף הכי יפה בארץ (למרות שהארובות קצת הורסות אבל מילא) והחבר'ה ממעגן מיכאל מעיזים להתווכח איתי.. בכל מקרה אתה גר קרוב וגם הקיבוץ שלך בעשרת ההכי עשירים אז אין מה להתלונן =)

יש לי קיבוץ יפה לא אמרתי...../images/Emo13.gif

אבל יש איזו אמרה בפי החברים בקיבוץ שלי שאומרת "קיבוץ עשיר-חברים עניים". זה די נכון....יש חברים שחיים ברמת חיים מאוד נמוכה (בד"כ כאלה שרמת השפיות שלהם היא לא בשמיים). בקיצור, אם הקיבוץ שלי היה לייד הים-מצידי שהוא היה מספק לי אוהל - הייתי אומר תודה! טוב נסחפתי, ומה שאני כותב לא ברור אפילו לי (בטח..עם עין אחת סגורה) אז לילה טוב...

INSUA

New member
זה נכון

וחבל מאוד.. דרך אגב גם הקיבוץ שלי לא ממש עני אבל נראה לי שאצלנו כולם חיים טוב.. גם אלה שמתלוננים תמיד וגם אלה שבכלל לא עובדים ושמע כשאתה גר ליד הים 18 שנה אז זה נראה לך כבר מובן מאליו ולא כזה מרגש.. למרות שתמיד אפשר לחתוך מהעבודה לחוף =)

נכון חשבתי על זה...

גם אני לא מבין לפעמים איך המשפחה העירונית שלי באה לקיבוץ שלי ומתלהבת שהכל ירוק...פשוט דברים שמתרגלים אליהם.. "למרות שתמיד אפשר לחתוך מהעבודה לחוף =)" - הרגת אותי עכשיו!!

The orange Lady

New member
קיבוץ, מה? קיבוץ ,הא!!!

היייי !! אני רעות.. ממוסד אופק.. זה בקיבוץ עברון בצפון :) עכשיו בעיקרון אני ילדת חוץ בעברון.. למרות שיש לנו לינה לי"א שם.. בכל אופן.. אני קיבוצניקית בכל מקרה לשעבר.. קיבוץ חצור בשפלההההה.. ו.. המממ... טרקטור טוב חורש גם בבוץ??!.??? מההההה..חחח הייתי בטוחה שהמוסדניקים אצלנו המציאו ת'משפט הזה... יש לנו חולצות מודפסות עם המשפט הזה.. בכל אופן.. סחטיין על הרעיון להקים פורום לקיבוצניקים.. וד"ש לחבר'ה ממבואות עירון..(מכירה כמה..) ולחברים שלי מקיבוץ שריד... אוהבת אתכם!!!

למעלה