עוד מצגת על המוח

נילי41

New member
עוד מצגת על המוח

יענקלה, אני מחכה לתגובות שלך במיוחד

3 תרגילים בנוירוביקה שלאהעזת לשאול

1. ארוחת בוקר: לאכול פירות בוסר כגון אבוקדו קשה עם ביצה רכה; בננה על קליפתה; כוס מי ים עם קליפות תפו"א בתוספת קמצוץ פטרוזיליה; כוס יין אדמדם עם נגיעה של קליפות קלמנטינות (עשירות בקסקסים שאחראים על טיפוח התסרוקת של עצבי המיניקקטוסים בחדר השמאלי של המוח הימני). מנה עיקרית: נוצות הודו עם מיץ, בלי למצמץ. מנה אחרונה: עקרב מטוגן במי ורדים. 2. ארוחת צהריים: יש להמנע מארוחת צהריים. המוח חייב לעכל 7 שעות את ארוחת הבוקר. 3. ארוחת ערב: כל הנ"ל תוך ישיבה על כסא תנוקות עם סיר. יש לסתום את הנחיריים באטבים, לסתום את האזניים אגודל יד ימין באוזן שמאל, זרת יד ימין באוזן ימין (לא טעיתי באצבעות). לסתום את הפה ולהתאמץ. אאאאאאעעעעעע עד שיצאו לסיר גדולים, או לפחות שתי נפיחות. 4. לילה טוב: לגוון, לגוון, לגוון. חשוב במיוחד לאלו שישנים עם בן זוג דמנטי. זה יכול לשנות את מבנה המוח שלו והוא לפתע ידרוש סיגריה לפני, וקפה אחרי (או להיפך, תלוי ועומד במידת הגיוון). 5. והכי חשוב -תרגיל לשיפור ושיפוץ המחיצה המוחית שאחראית לראיה: בצהריים יש ללכת לרכב עיניים עצומות. להקיש את הקוד בעיניים עצומות, להתניע את הרכב ולנסוע בעיניים עצומות 10 דקות. לאחר מכן יש לפקוח בפתאומיות מאיימת את העיניים ולהשתדל לזהות מיד באיזה מחלקה בבי"ח נמצאים: בטיפול נמרץ או בפסיכיאטריה או באיזה גן. והערה אחרונה: אני מכיר מישהו/מישהי בפורום שתאמין שזה לאחר מחקר רציני ולמרות זאת לא תהיה משוכנעת שזה עוזר לתחזוקת המוח ושיפורו.

רודפים אותי במס הכנסה

נודע להם שאני מנהל קבוצות מחקר ולא קיבלו דיווח שאני מנכה מהחוקרים שלי מס כדין. אמרתי לשלטונות שהכל בהתנדבות. אמרו: אין דבר כזה. אתה צריך להיות מלכ"ר. אחד המתנדבים שלי הוא יועץ מס במקצועו והסדיר לי את האישור. עכשיו הם רודפים אותי שאדווח כמה מס הייתי צריך לנכות אם החוקרים היו עובדים בחצי משרה. אומרים שאני צריך לחייב ולזכות אותם. אז נשבר לי. ואתה עוד רוצה שאגלה כמה שנים והם ידרשו דיווחים משנים קודמות? ככה אתה חבר שלי

כנאמר: לגוון לגוון לגוון

וזה גם מה שקורה לרובין, שיש לו בן, ופונים לבן בתואר "גבירתי"
חוץ מזה חזרנו עכשיו מהליכה מוצלחת בפארק הלאומי שזמן רב לא בקרנו בו. עשינו מסלול עם אלפי בלי בעיות. חשבתי שנצליח גם לשבת במסעדה-קפה שבמקום, אבל זה היה כבר יותר מדי. אלפי נכנסה ללחץ והיינו חייבים לחזור הביתה לפני שהזמנו משהו.

יענק'לה ,צחוק צחוק אבל...

תמשיך ככה לדווח על הניסויים שך,ועוד יגיעו אליך מועדת הלסינקי לברר איזה תרופות אתה נותן ומאיפה המרשם שרשמת?
וברצינות , תזהר שלא תמצא את עצמך במצב שתצטרך להסביר שאין לך אחות בכלל....

למעלה