עוד מצא הבדלים.. והפעם... מי יזהה מה פירוש הכיתוב? לא זה שלמטה.. צל"ש למוצא הישר (?) SoUtHPaRk4EvEr!
W wasted19 New member 18/12/05 #1 עוד מצא הבדלים.. והפעם... מי יזהה מה פירוש הכיתוב? לא זה שלמטה.. צל"ש למוצא הישר (?) SoUtHPaRk4EvEr!
R richter New member 18/12/05 #2 איזה כיתוב? זה שעל הלוח או ה-MJ על התמונה? בכל מקרה: -האגודל של סטן -הרגל של סטן -העיניים של מר גריסון -הקמטים שלו במצח -הרגל של הכיסא -ה-x=2 -העין של הג'ירפה -הסלוטייפ על התמונה של הג'ירפה וזהו נראה לי
איזה כיתוב? זה שעל הלוח או ה-MJ על התמונה? בכל מקרה: -האגודל של סטן -הרגל של סטן -העיניים של מר גריסון -הקמטים שלו במצח -הרגל של הכיסא -ה-x=2 -העין של הג'ירפה -הסלוטייפ על התמונה של הג'ירפה וזהו נראה לי
A AmitNHB New member 18/12/05 #7 האמת ? ממש קל. 15 שניות ומצאתי הכל, ובדרך כלל אני לא טוב בלשים לב. זה פשוט יותר מידי בולט.
W wasted19 New member 18/12/05 #8 סבבה פעם באה אני עושה משהו קשה.. חחח עכשיו תמצאו מה הפירוש של ה MJ! וזה לא מוגו גוגו! חחחח once again the day is saved thx to the power puff girils..
סבבה פעם באה אני עושה משהו קשה.. חחח עכשיו תמצאו מה הפירוש של ה MJ! וזה לא מוגו גוגו! חחחח once again the day is saved thx to the power puff girils..
W wasted19 New member 18/12/05 #10 דינג דינג דינג דינג דינג! (ולמי שלא הבין.. כן!) מחר או היום אני מביא אחלה משחק... תתכוננו..