עוד מעט פורים

ש חף

New member
עוד מעט פורים ../images/Emo149.gif

אוהבים את החג הזה?
מה התחפושת שהכי אהבתם כילדים?
השנה מתחפשים? אם כן למה?
מה התוכניות שלכם לחג השנה? סיפורים,זכרונות ומתכונים של אוזני המן יתקבלו בכיף ...

../images/Emo149.gif

אוהב את פורים! היו לי הרבה תחפושות, הכי אהבתי...סופרמן בגן(בערך כל הילדים התחפשו לסופרמן..חחח) לא מתחפש... כולה יום וחצי חופש, מה כבר יש לתכנן. אוזני המן הכי טעימים עם פרג, אני לא מכין, אני לוקח מסבתא!

עוד סקר ../images/Emo151.gif

אוהבים את החג הזה?
בסדר, לא מתלהבת
נערת הוואי, עד היום יש לי את האביזרים
השנה מתחפשים? אם כן למה?
לא נראה לי - אני כבר בוגרת
מה התוכניות שלכם לחג השנה?
לראות את האחיינים היפים שלי מחופשים

נרקי

New member
../images/Emo151.gif ישששש פורים!!!

אוהבים את החג הזה?
כן כן חג מצחיק אחושקשוקי
מה התחפושת שהכי אהבתם כילדים? אל תצחקו... אהבתי שהתחפשתי לצב נינג'ה
טוב הנה צחקתי בעצמי עכשו מותר לכם גם לצחוק
השנה מתחפשים? אם כן למה? וואלה לא נראה לי אתחפש.. רק אשים על הראש פיאה בלונדינית קצרה ומתולתלת
זה נקרא להתחפש לשוודית לא?
מה התוכניות שלכם לחג השנה? יש מסיבה בת"א עם כל החברים שלי אז אלך לשגע אותם קצת הרבה

טל205

New member
איזו שאלה?

מי כאן לא אוהב את היום השמח הזה? אה? זה אחלה חג מבחינתי.כל שנה אני מנסה לתפוס את 2 הימים.. לא זכורה לי תחפושת מיוחדת אך זני נהנה לראות את האחיינים שלי מחופשים.

טל205

New member
איזו שאלה?

מי כאן לא אוהב את היום השמח הזה? אה? זה אחלה חג מבחינתי.כל שנה אני מנסה לתפוס את 2 הימים.. לא זכורה לי תחפושת מיוחדת אך זני נהנה לראות את האחיינים שלי מחופשים.

DANAQ32

New member
../images/Emo151.gif פורים ../images/Emo149.gif

גם אני עונה.. אוהבים את החג הזה?
לא ממש. כשהייתי ילדה כמעט תמיד הייתי חולה בחג הזה..
לא אהבתי, אמא שלי ( הקמצנית) בדר"כ היתה לוקחת מהשכנה את התחפושת של השנה שעברה..
השנה מתחפשים?
לא נראה לי. אם כן למה?
אבל אם כן אז בא לי להתחפש ל...
מה התוכניות שלכם לחג השנה?
אני בחופש בחג אז אעשה הרבה ס.ד עם הילדים..

עוננננה

אוהבת. בתור ילדה לא אהבתי את החג.אבל נראה לי שרקדנית פלמנקו. מתחפשת...גם בעבודה וגם ליציאה.ליציאה-מרלין מונרו.{חייבת מחשוף...} תוכניות?לא משהו מיוחד.אולי למצוא נסיך...

ש חף

New member
מחכה לזה השנה

אחד החגים האהובים עלי (זה וחנוכה)
אמ...אני לא זוכרת את הכל אבל התחפשתי תמיד לדברים הנשיים,מלכת ה________ כל האפשרויות הקיימות.
בדרך כלל אני מוצאת איזה כתר או כובע בסמליות לא משהו כבד...אבל השנה שמעתי שלא מכניסים אותי למסיבות בלי תחפושת רצינית...
כולה שלושה ימים ונראה לי שאני הולכת להיות שיכורה יותר מאי פעם..מלא מסיבות שוות עם חברים,כל פעם אצל אנשים אחרים מוי כיף!

למעלה