עוד מעט בחירות

עוד מעט בחירות

לפי דעתי יוסי בר-דוד או שכטר מועמדים הכי מתאימים לראשות העיר . ירון רן מואשם ב-הטרדה מינית של עובדות ב-עיריה

בעבוע בוע מואשם !!!!

אוליי אתם שכחתם !!!! לפניי שנה או שנתיים הייתה על זה כתבה בעיתון ולא רצו לפרסם מי הטריד מינית עובדות בעיריית מודיעין . וזה היה " ירון רן " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neta558

New member
"בעבוע בוע" לא משכנע אותי

מוזמן לפתוח את מודיעין News בעמוד 14 ולקרוא את הידיעה "נסגר תיק החקירה נגד ירון רן בשל חוסר ראיות מספיקות".

וגם בעיתון מודיעין של ידיעות

שמחולק מחר עם ידיעות אחרונות באזור. משום מה אנחנו קיבלנו את העיתון לדלת הבית היום לפני כמה שעות כבר...

Neta558

New member
נמחקה הודעה שהכילה קללות מיותרות

והודעתך נמחקה באופן אוטומטי מכיוון ששורשרה אליה.

נטע יקרה !

את יכולה למחוק אותי ולהגיד שדיברתי לא יפה . אבל האמת היא שהוא באמת עשה את זה ואני לא ממליץ ליבחור בשבילו . בבקשה תיסלחי לי אם זה פוגע במישהו .

Neta558

New member
האמת היא

שאתה כותב כאן דברים חסרי ביסוס, הכפשות וקללות, ולא נראה לי שאנחנו צריכים להדרדר לזה רק בגלל בחירות.

Dragon Roar

New member
דחליל צדיק....

מה בדיוק שכטר ובר-דוד הצדיקים עשו למען העיר? אני אחסוך לך את התשובה- כלום! פשוט כלום.

מה ירון רן עשה למען העיר ?

הכל שחיתות . אפילו בעיריות והמועצות המקומיות השחיתות מגיעה . חוץ מזה תיראה כמה שהם מלכלכים את העיר עם השלטים שלהם והדפים שלהם . חוץ מזה גם היתקשרו אליי מ-המטה של " אמנון מרחב " והציעו לי לבחור בשבילו ואחריי שאמרתי שאני לא מישתתף בבחירות אז טרקו לי הטלפון בפרצוף שזה גם יכול להראות כמה הפוליטיקה מלוכלכלת ומסריחה אפילו בעירייה

Dragon Roar

New member
וכי אמרתי שירון רן יותר טוב?

אולי כן מי יודע.. לאותו מר שכטר נתנו מספיק זמן. אם אני לא טועה כמה מהדברים החשובים שהוא עשה (או רצה לעשות) הם: 1)לבנות תחנת אוטובוס על התיתורה (כמה חכם...) 2)לקנות דירה בקומה גבוהה בלוקי. שמע.. רואים שיש לו רצון לפתח את העיר לטובה.. בקשר לירון רן שמעתי מחבר שלי שהוא מושחת לא יודע מה פשר הדבר. בכל אופן למזלי אני בן 15 ^_^

גם הוא מושחת כמו כולם

שלא לדבר על זה שיש לו גם דירה ב-גבעתיים . האמת שאני לא שונא אותו ולא מעריץ אותו אבל אני יודע שהוא היה ראש עיר טוב . וכמו כל ראש מועצה או עיר טוב הוא דואג בדיוק כמו משה ספקטור שניזכר עכשיו לפתח את רעות . ניזכר לעשות רכבת במודיעין .

תישמע ...............

אני גר ברעות ורואה איך עכשיו ניזכר ראש המועצה שלנו " משה ספקטור " לבנות כיכר בכניסה למכבים . איפה הוא היה כל השנים שהיו שמה תאונות דרכים ??????????? חוץ מזה זה מאוד מעצבן שלמרות שאנחנו דורשים עצמאות אנחנו נאלצים להיתחבר למודיעין ( מבלי לפגוע במישהו חס וחלילה ) . אני מאוד אוהב את מודיעין אבל העובדה שבאנו לגור ברעות כי רצינו לחיות באוירה כפרית ולא בתוך עיר .

תמיד שמגיעות הבחירות ../images/Emo46.gif

ראשי המועצות וראשי הערים ניזכרים פתאום בעיר בשביל שייבחרו בשבילהם

למעלה