עוד מעט בחדשות 10

nadavdl

New member
עוד מעט בחדשות 10

כתבה קצרה עם תצלום של אליקו מנסה להפסיק הופעה של ג'ולייטה בשעה זבאמצע שיר הוא מחזיק את הרגל של אחד הנגנים לכמה שניות. לא יודע אם זה הכל אבל ראיתי שהראו קטע ונחכה ונראה בהמשך.

ממש בריון שכונתי שמנצל את כוחו.

מתי הוא ייעלם כבר,כמה פרשיות בשנה והיד נטויה עוד,לא הספיק לרשות השנייה להבין שמדובר באדם שמנצל את מעמדו כדי לקבל עוד ועוד בכח וכסף,אמנון לוי חדשות ערוץ 10 בקרוב רפי גינת,הרשות השנייה פשוט מגעילה,מילא היה מדובר באדם מוכשר כמו דידי אבל כלום הוא סה''כ שדרן רגיל נשלא מפסיק לפטפט ובא למכור חבילות נופש.

גלעד2211

New member
ניסן זה שאתה לא אוהב אותו

לא אומר שאחרים לא. ותמיד יהיו קנאים להצלחתו של אחר.

גלעד אף אחד לא אוהב אותו.

המאזין הפשוט והימיומי לא אוהב אותו,תגיד לכל איש אליקו הוא יגיד לך אה הוא הברברן מהרדיו שעושה חופשות באילת והפלגות הוא לא אהוד לא בתעשיית המוסיקה ולא בעמחה,מי שמאזין לו זה בלית ברירה כי אין מזרחית בגוש דן על הסקאלה ואל תגיד לי רשת ג כי הם משדרים שיר מזרחי שיר עברי וזה לא אוכל רדיו דרום בקושי נקלט.

גלעד2211

New member
עוד פעם הבילבול מוח הזה על השעה?

כמה פעמים צריך לרשום כדי שתבינו? (ממך אג"ה אני לא מצפה) בדרום 101.5 שנקלט לא רע במרכז יש את ישיבה מזרחית ואז שקיעה ים תיכונית משהו כזה וגם ברשת ג' יש במקביל תוכנית של מוסיקה מזרחית והיה בעוד איזה תחנה נדמה לי ב90. קיצר גיבוב השטויות על השעה אינה נכונה. מה גם שאנשים תמיד יכולים לשים דיסק ולא להאזין לו. וגם בבוקר יש את ירון אילן ברדיו ירושלים ויש במקביל ב90 גם מוסיקה מזרחית שם אז לא חסר שדווקא צריכים להאזין לו אבל עובדה שאנשים כן אוהבים וכן מאזינים אחרת לא היה לו רייטינג כל כך גבוהה.

רקאמילי

New member
אוהבים את המוסיקה לא את אליקו.

היצור הזה לא נסבל באף מקום ,רדיו דרום נקלט לא רע במרכז ? לא רע זה לא מספיק להמון אנשים,אצלי ברכב הוא נקלט עם הפרעות,רוב מאזיני 91 שקולטים חלק בלי בעיה את תדר 91 ספק אם יודעים מה התדר של רדיו דרום בכלל ואין סיכוי שיחפשו אותו עם הוא לא נקלט בקלות למי יש כח לשחק עם האנטנה ? אז אין מצב שאאזין לו אפילו עם טיפת הפרעה,רשת ג לא משדר את המזרחית שאליקו משדר קובי פרץ משה פרץ שרית חדד דודו אהרון לפחות לא בשעות 4-6 (בדקתי את זה), ב 4 אסף אשתר משדר תוכנית מוסיקה ישראלית ציפורי שיר, ב 5 עולה אבנר נעים,נעים באגן תוכנית פרווה עם להיטי נוסטלגיה דקלון חיים משה וכ'ו ,נראה מה תהיה תשובתך לזה אה אדון גלעד? הבנת למה יש לו ריטינג ? שים תוכנית מזרחית ב 103 עם שדרן או ב 102 תאמין לי שאליקו נופל למרות שהנפילה שלו קרובה מתמיד יותר מאי פעם.

אסיפרץ27

New member
אין לי רייטינג גבוהה נקודה רדיו 91 ירדה בסקר

ותסגר יחד עם רדיוס עוד חצי שנה !!

כל עוד שיש לו גיבוי מלמעלה

שום חוק לא יכול עליו. לפחות עד שיוכח כי הוא אשם בפלילים. זה רק אני או שהחסינות של אנשי תקשורת בימינו חזקה מזו של פוליטיקאים?

אסיפרץ27

New member
אליקו זה פשוט בושה לתחנת רדיו ככה רדיוס ו91

נראים קומבינות ,התחנות "בעזה" תאמינו לי יותר טובות

למעלה