עוד מסן פרנסיסקו

odedee

New member
עוד מסן פרנסיסקו

החנויות פה מעדכנות את חלונות הראווה... ברוח התקופה, השטויות הקטנות נעלמות ובמקומן מופיעים קישוטים לעוגת החתונה, וכמובן טבעות. מה אתם ממליצים? זהב או זהב לבן? חלק או לא?

volkano

New member
זהב לבן ברור! ורצוי מרוקע..../images/Emo41.gif

הלוואי ואנחנו ההומואים הישראלים היינו לומדים לתת יותר מקום לאהבה..

odedee

New member
אם זה היה ברור לא הייתי שואל ../images/Emo13.gif

למה לבן? הסבר, נמק והדגם.

volkano

New member
ובכן...../images/Emo63.gif

לדעתי זהב לבן נראה טוב יותר על העור בגדול...הזהב הלבן כמו מתכת הפלטיניום הן מתכות בוהקות יפות ומושכות את העין יותר מזהב פשוט... אם כבר בכל זאת זהב אז שלא יהיה צהוב (כמו של התימנים) אלא זהב דהוי כזה ושיהיה מרוקע. לגבר אגב אני חושב שטבעת גדולה (כבדה) היא מאוד תתאים...אל תלך על דוגמא עדינה (דקה) - לך על משהו חזק יותר.

tommer28

New member
זהב? למה זהב?

מי אמר שצריך בכלל זהב? ואם כבר זהב לבן אז למה לא כסף? זה יותר יפה, זה יותר זול ובכסף (לפי מיטב ידיעתי) יש יותר אופציות מבזהב, פשוט כי החומר יותר ידידותי לתכשיטן.... אני בעד כסף (זה גם מה שבחרתי בעצמי..) הנה מצורף...

volkano

New member
גם אני בעד כסף...../images/Emo24.gif

אני לא אוהב זהב ואם כבר משלבים זהב במתכת כמו כסף,פלטיניום וחברים אז שהזהב יהיה זהב אדום... לך על כסף..כמו שאמרת זו מתכת זולה ולדעתי יפיפיה כשהיא מעוצבת בהתאם!

Yaniv-DC

New member
המלאך שלי הביא לי מכסף.

אני קיבלתי מתכת כסופה עם רקע כחול כהה, עליו הוטבעו מגיני דוד.

White Dragon

New member
זהב לבן כי...

זהב לבן נראה כמו כסף - אבל הוא יותר חזק, עמיד ולא משחיר. זוג חברות שלנו (שמתחתנות בשבת הקרובה - החתונה הלסבית הראשונה שלי!!) שאלו את קרן מה דעתה והיא אמרה להם אל תעשו כסף כי ה pattern מסובך וזה ישחיר ויהיה קשה לנקות. הן עשו את זה עם כסף בכל אופן כי זה היה טיפה יותר זול (רוב הכסף היה על העבודה במילא) ואחרי שנה וחצי זה השחיר לגמרי ונראה על הפנים והן הלכו לצורף שיכין את אותן הטבעות מחדש, הפעם מזהב לבן... שלי בזהב לבן, קצת עבה, עם 4 יהלומים קטנים ובין כל שני יהלומים כתוב 1001 (ככה אנחנו תמיד חותמות SMSים ומכתבים וכו' - בשביל 1001 נשיקות) ובפנים יש חריטה. ברגע שיהיה לנו קצת יותר כסף אני אקנה לה את בדיוק אותו הדבר רק בזהב צהוב, וכשנעשה את הטקס סביר להניח שנקנה טבעות עם שילוש של צהוב ולבן - כי היא מתה על צהוב ואני על לבן.

tommer28

New member
סיפור יפה ../images/Emo9.gif

אבל לי יש על האצבע טבעת כסף כבר 11 חודשים ברציפות, ואני לא מוריד אותה לשום מטרה... והיא עדיין בצבע כסף, היא לא שחורה והיא נראית מיצויין, אפילו החריטה נראית מצויין. אבא שלי אומר - דברים זולים עולים יותר... אז גם שקונים טבעת כסף צריך להשקיע בכסף טוב אצל צורף או תכשיטן שלא יעבוד עליך...
(זה כאילו יד עם טבעת

White Dragon

New member
אין לי מושג...

איך זה עובד - אבל אצלן זו לא היתה חריטה אלא PATTERN די מסובך - כמו שיש לך את הטבעות של שתי ידיים אוחזות - יותר כמו פיסול ושם, איפה שיש חריצים עמוקים היתה הבעיה. אבל אין לי מושג - יכול להיות שזה סוגים שונים של כסף? או מה שעושים איתו?

למעלה