עוד מכתב יאוש

פיצפונת

New member
עוד מכתב יאוש

טוב, אני לא יודעת למי לפנות , או מה לעשות , אבל אני צריכה עזרה נמאס לי מהחיים המסריחים האלו...כל מה שאני רוצה אני לא מקבלת כל מה צריך להיות טוב, הולך חרא הכל וכולם נגדי... המשפחה שלי דפוקה....המשפחה שונאת אותי.... הבנאדם היחידי שאני אוהבת בעולם הזה לא אוהב אותי.... למה השנאה הזאת? מה עשיתי? אני חושבת שהעולם יתפקד הרבה יותר טוב בלעדי, אז נראה לי שזה מכתבי האחרון לפורם זה... עזרו לי!!!!

הדרומית

New member
פיצפונת, תקראי!!!

אצלי בידיוק ההפך, כל מה שאני רוצה אני מקבלת, לא חסר לי כלום. רק אהבה וחום של המשפחה... הייתי שואלת אותך שאלה רטורית ``איזו משפחה שונאת את צאצאיה?!`` אבל אני זה לא פונקציה משום שאני מכירה משפחה (ממש במקרה...) שהיחס שלה אל אחד האיברים בה לא הכי הולם ולא הכי חמים ואוהב. המשפחה שלי, לצערי. הייתי מתחילה לספר מי למה ומדוע, אבל זה סיפור ארוך שאני בטוחה שאחרי שתקראו אותו תסכימו עימי. בכל אופן, את חשה שנאה, או ששנאה סובבת אותך. העולם לא יתפקד יותר טוב בלעדייך, חישבי, מה את תורמת לעולם ומה הוא תורם לך (נכון נראה לך שכלום?!) אז לא! העולם תורם לך המון, גם אם זו שנאה, לפעמים גם לחוש שנאה זה לא רע. את יודעת, החבל המפריד בין אהבה לשנאה הוא דקיק ביותר. את לפחות חשה, גם אם זו לא תחושה טובה... כמו שאומרים ``אם כואב הראש סימן שיש לך ראש...`` את חשה, וזה טוב. עדיף כך מאשר להיות ריקה ולא לחוש דבר. אשמח לדבר איתך עוד באי סי קיו מספרו הוא 91232594 למרות שהאמת אין לי כ``כ הרבה מה להציע לך, אבל בכל אופן הדבר היחידי שאני מסוגלת לעשות הוא לדבר איתך... תבטיחי לי דבר אחד, אל תנסי לעולם למות, ואל תחשבי אפילו בכיוון הזה... מספיק לנו רבע מהאוכלויסייה עם נפש מתה. הנפש שלי לדוגמא מתה ברגע בו נטלתי את הכדורים בפעם הראשונה. אני מאמינה שיש הרבה שאוהבים אותך ואם יקראו את המכתב שהשארת מאוד יצטערו שזה מה שאת חושבת... שלך תמיד, מיכל

-Oren

New member
אולי תתבגרו כבר !!!!!!!!

פעם ראשונה שאני רושם פה, ומה שאני רואה זה חבורה של מפונקים בכיינים שחושבים שהכל מגיע להם, אויייייייי ``הבחור שאני אוהבת לא אוהב אותי`` אוייייייי מסכנה...... הלו להתעורר !!!! ישנם דברים יותר חשובים מהשטויות שאתם מדברים עליהם!!!!!! תמצאו תחביב!!!!!! יש אנשים שאין להם לחם לאכול, אז תפסיקו לדבר כאלה שטויות על התאבדות בגלל שטויות כאלו OK ???? המשפחה מציקה לך ? אוייי מסכנה לפחות יש לך בית לחיות בו!!!! אז תדעו שיש אנשים עם צרות יותר גדולות!

Levinzone

New member
כדברי המורה לשל``ח שלי:

כתבת פה הודעה שלוש פעמים: פעם ראשונה, פעם אחרונה, ופעם אחת יותר מדי... הווו כה רציתי להגיד את זה כל חיי. טוב, פה זה לא פורום תמיכה בארצות העולם השלישי, או הומלסים ואנחנו... זה פורום תיכוניסטים, והוא נמצא פה בשביל שאנשים בקבוצת גיל מסויימךת (תיכון, דההה), יוכלו לפרוק מה שמצי להם, וידעו שתמיד יהיו פה אנשים לעזור להם.. ההודעה שלך היתה כל כך לא במקום, ורואים שאתה לא ממש מבין מה שהול פה. אז אולי תקח כמה עמודים אחורה ותראה מה השיחות העיקריות פה (רמז- הן לא על עזרה לעניים).אנחנו מתיחסים פה לבעיות פרטיות של אנשים ולא לבעיות כלל עולמיות, ואם אתה לא חושב שזה בסדר, כנראה שא-ת-ה לא מתאים לפה, ואולי כדאי שתלך לחפש לך פורום ליפי נפש.... גררר -יעל-

-Oren

New member
כדברי המורה שלי לספורט - פרינציפ!

אני עכשיו אשאר פה אגיב על כל הודעה של כל עלוב נפש מפונק!!! ואכתוב כל מה שבראש שלי! לא נראה לך את יכולה ללכת לפורום אחר או אפילו יותר טוב, להתנתק מהאינטרנט. ההודעה שלך כל כך לא במקום בה הראת לי את טיפשותך הרבה!!!

הדרומית

New member
חוצפה!!!

זה נכון שיש אנשים בלי בית ובלי גג מעל ראשם... אבל תאמין לי חמוד שלי, בתור מי שניסתה לחיות מחוץ לבית, עדיף לחיות ברחוב ולא לחיות עם אנשים שבגללם אתה הופך לאדיש. עדיף לא לחיות בבית חם... אבל לקבל חום של אהבה. אולי אתה באמת יפה נפש שרוצה לעזור לעניים שאין להם מה לאכול, אבל לך תדע... גם אם הילדונת מאוהבת במי שלא שם עלייה אז החיים שלה נראים אחרת. יכול להיות שגם אם יש לה לחם מול הפרצוף (מאטפורה.... רק אל תתבלבל...) היא לא תאכל. אז בבקשה ממך מתוק שלי שדואג לכל צרות בעולם, אל תזלזל בתחושות של אנשים... אני כ``כ שונאת אנשים כאלה....!!!! מיכל

-Oren

New member
טיפשה!!!!

ואני מאוד שונא אנשים טיפשים שלא יודעים לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה!!!

imagine

New member
אתה יודע מה אני שונאת?

אני שונאת אנשים שחושבים שהם כלי עולם, סליחה, כלי אינטרנט, ומנסים להראות קצת חוכמה אבל לא מצליח להם. תעשה לי טובה ותפסיק, אבל באמת תפסיק, להיטפל לאנשים. דרך אגב שלום (אדיוט), אני לילך ואתה אמור להיות....?

flowr..

New member
די לריב!!!

די כבר!!! די!!!! אוף... מה זאת האוירה העויינת הזאת? הפורום הזה מתחיל להיות מדכא... ואורן, די עם הילדותיות, ``רק בגללך, על הפרינציפ, אני אגיב על כל הודעה (מטופשת) שאת כותבת!!!``? נו, באמת... flowr.. - סליחה על ההתפרצות עצבים....

הדרומית

New member
טיפשה עשתה אותך!!!

אתה מדבר על פרופרוציות?! מה אתה יודע על פרופורציות...?! מה אתה מדבר בכלל?! מתוך איזה ניסיון...? אתה חושב שלהיות אומלל זה להיות רעב ללחם, ולהיות עצוב זה לא לחיות תחת קורת גג... אז תעשה לי טובה, אני לא מאחלת לא לך ולא לעוד אלף כמוך לעבור את מה שאני עברתי ואני ממש לא מאחלת לך לחוש מהי באמת עצבות. מאיפה לך לדעת לעזאזל אם לא הייתי רעבה ללחם פעם בחיי?! מאיפה לך לדעת אם לא חייתי שלוש שנים מחוץ לבית בגיל 11 עד גיל 14? מה אתה בכלל יודע עליי?!!? תשובה: כ-ל-ו-ם!!! אתה לא יודע מי אני, מאיפה אני, בת כמה אני, אפילו איך קוראים לי אתה יודע (ואם לא קוראים לי מיכל בכלל... לך תדע...) אז תעשה טובה ולך לשחק בדוקים! מטומטם!!!

הדרומית

New member
צודקת!!! ...

אולי באמת כדאי שתתחיל להסתכל מסביבך. גם חוסר קבלת אהבה זו בעיה. ואי אפשר להשוות סבל, לכל אחד יש את סבלו שלו ובשבילו זה מרכז הסבל שיכול להיות. אז בבקשה ממך, שתוק!!!

lior-k

New member
את ממש לא לבד...

רק רציתי לומר לך שאת ממש לא לבד... גם לי ממש קשה בחיים הדפוקים שלי, ואפילו עברה לי בראש מחשבה על התאבדות לא פעם ולא פעמיים... לפעמים גם אני מרגיש שהכל הולך נגדי וששום דבר לא מצליח לי בחיים, והמשפחה שלי גם ממש לא מתפקדת... אני לא רוצה ממש לפרסם את הצרות שלי כאן און ליין, אבל אם את רוצה לדבר אז פשוט תשלחי לי אי מייל, כי אני ממש מזדהה עם המצב שלך... ביי נ.ב- אל תעשי שום דבר (יענו התאבדות)

מובן...

פצפונת נשמה !!! אני מכירה את המצב שאת נמצאת בו כרגע והייתי במצב הזה כל שנה שעברה. אין ממש הרבה פתרונות חוץ מהפיתרון שאת תבחרי בו. הכוונה היא שאף אחד לא יכול לעזור לך חוץ מאת עצמך. נכון, זה לא כיף ואת מרגישה שאת לא יכולה לעשות כלום אבל רק אל תרחמי על עצמך - ואני יודעת שזה קשה וזה מתבקש אבל זה רק הופך את המצב ליותר גרוע. הכי חשוב, תנסי להיות כמה שפחות בבית, רק בחברת מישהו או מישהם, אנשים שאת אוהבת. תנסי להסיח את דעתך כמה שיותר ולהיות עסוקה. זה תקופות כאלה ואין ממש מה לעשות. נכון, זה לא מנחם וזה לא עוזר אבל חייבים להתמודד ולזכור - גם זאת תקופה ובסוף, אם תאמיני או לא, גם היא תעבור.

למעלה