עוד מכתב אנונימי

עוד מכתב אנונימי

לפעמים צריך להגיב ב"כוח" על מנת לשנות החלטות ולהזיז דברים. קהילת הצנחנים היא קהילה מגובשת יחסית (נכון לעכשיו) וברמה אנושית גבוהה, כך שיש סיכוי לפעול לשינוי ההחלטה. אל תתנו למספר התגובות המועט להתעות אותכם, זהו אירוע טראומתי בשביל לא מעט צנחים - לא פחות מזה. לא כל הצנחנים יכולים להגיע לדרום (אם בגלל המרחק או מסיבות אחרות), ובשבילם זה אומר למכור את הציוד ולהפסיק את הספורט. יש לפי דעתי 3 סיבות שביגללם יש כל כך מעט תגובות : 1. הרוב עדיין בהלם מההחלטה, וכרגע הם פשוט נמצאים בשלב ההכחשה (אחד מ-5 השלבים בטראומה). 2. רובם חושבים שאין סיכוי לשנות את ההחלטה. 3. אין עדיין שום תגובה רשמית מהמועדון (הם כנראה בחרו להתעלם מאיתנו בשלב זה). אין לי שום דבר אישי נגד דן או צביקה, אני דווקא מאוד מחבב את שניהם. אבל כמו שדן דואג לאינטרסים שלו, גם אנחנו צריכים לדאוג לשלנו. אני מסכים אם shachaf11 שיש אפשרות לשנות החלטות למרות שבהתחלה זה נראה לי נאיבי. על מנת שזה יקרה צריך לקרות מספר דברים : 1. שמספר צנחנים יקחו יוזמה ויארגנו את השביתה. 2. אותה קבוצה צריכה לדבר באופן אישי עם כל מדריך ולשאול אותו האם הוא יהיה מוכן להצטרף לשביתה במידה ורוב המדריכים מסכימים לשביתה. 3. במידה ורוב התשובות חיוביות, לנסות בעזרת המדריכים שהסכימו לשביתה להפעיל לחץ קבוצתי ולשכנע את אלה שעדיין לא הסכימו. אף אחד לא רוצה להיות "מפיר שביתה", זו הרגשה מאוד לא נעימה. 4. במידה ומגיעים ל-80%\90 יש מצב להפעיל את השביתה. אנונימי73.

למעלה