עוד מישהי...

grover

New member
עוד מישהי...

שלום עינת ותודה על התשובות (המאוד מדוייקות) לשאלות הקודמות שלי. האם תוכלי בבקשה לומר לי משהו על הבחורה הבאה: (אופי, או משהו כזה) שם פרטי: 2,1,5,5 שם משפחה: 4,1,2,7,1,6,8 תאריך לידה 15.9.1966 שוב תודה על הכל...

עינת

New member
grover היי יקירה

הפעם כנראה שלא אענה לך ,לפחות לא בשלב זה מין הטעם הפשוט ששמו ,הגינות. כאשר מדובר הילד,בן זוג הכל בסדר. במקרה זה איני יודעת מה הקשר שלך אליה,אולי זו סתם חברה לעבודה שהיית מעוניינת לדעת עליה יותר? יש קו דק מאוד בין היכולת לעזור , כפי שאני משתדלת לעשות ובין להכנס לנשמתם של אנשים ולחטט בה מכל מיני סיבות ואני ביום שבו נכנסתי לעולם הרוח הבטחתי לעצמי,לנהוג בדרך היושר וההגינות כלפי כולם.דעותי לא אהודות לעיתים כיוון שאני לא מספקת את ה"סחורה",אבל זו הבחירה שלי ועליה גאוותי. אני מאמינה שהבנת את דעתי.
שפע ו
עינת

grover

New member
שלום עינת

היי שוב... אני בהחלט מבינה ומסכימה איתך בקשר למה שאמרת, זה לא מוסרי לשאול על אנשים שאין קירבה אליהם... במקרה הנוכחי השאלה מכוונת לא למישהי "סתם" אלא לאחותי, האדם הכי קרוב אליי מבחינה רגשית, עלי אדמות, אדם נפלא, אך עם מחסומים רבים וחשבתי שעל ידי כך שאציג אותה, בלי לספר יותר מדי, אולי אוכל לקבל פרספקטיבה שונה עלייה, משהו אובייקטיבי. ייתכן והייתי צריכה "להציג" אותה מלכתחילה...וצר לי שלא עשיתי את זה. כל כוונתי כאן היא לקבל אולי כלים כדי לעזור לאחותי, שהיא מבחינות רבות ה"נפש התאומה" שלי, וכואב לי שכואב לה ואין דבר בעולם שאני רוצה יותר מאשר לראות אותה מאושרת. אודה לך אם תוכלי בכל זאת לכתוב כמה מילים עליה. שוב תודה

עינת

New member
יקירה ../images/Emo39.gif

מאוד מוכרת לי התחושה של רצון לעזור לקרובים לנו ולכאוב את כאבם אבל עלייך להבין שאינך יכולה לעשות דבר,זו היא בחירה שלה.העזרה שאת יכולה כן לספק לה היא להפנות אותה לפורום כדי שתשאל מה שהיא רוצה בעצמה ואני מבחינתי אנסה לעזור. זה חייב להיות ממנה וביוזמתה!!!
שפע ו
עינת

grover

New member
תודה...

את צודקת, תודה...אפנה את אחותי לכאן. שוב תודה על הכל.

למעלה