עוד מישהי

שרירי86

New member
עוד מישהי ../images/Emo190.gif

חברה שלי רוצה שנצרף את ידידה שלנו , אני לא יודע מה לעשות , הן רוצות שנעשה את זה בלי קונדום , אבל מצד שני , ידידה הזאת היא כוסיתתתתת חבל על הזמן!!!! ואותה ידידה גם כן הייתה פעם חברה שלי והיא אמרה לי שבא לה עליי אבל היא לא רוצה לאכזב את החברה שלי (כי הן חברות טובות) אז היא הציעה שנעשה את זה שלושה וחברה שלי תומכת מאוד . אנשים מה דעתכם?? אני חושש להשפריץ בפנים .

קראת את ההודעה של עצמך?

ראית כמה מוזר/דפוק זה נשמע? היית תומך בשלישיה עם האקס הסקסי של חברה שלך שהוא כבר מת לזיין אותה? ואתה פוחד על להשפריץ?

הבנתי את זה כבר

אבל כל העסק הזה כבר נשמע לי דפוק, איזה חברה גם רוצה שתזיין מישהי אחרת בלי קונדום? מילא החברה עצמה לוקחת גלולות, אבל הידידה הזו איך תסמוך עליה? איזה מין דבר זה? עזוב הריון! היא נבדקה? אתם יודעים שהכל בסדר או שאתם רק סומכים עליה? כי ככה לא עוברים לסקס ללא קונדום! וחוץ מזה זה איכסה. לעבור מאשה לאשה בלי קונדום. טיפת היגיינה!!! הזוי, דפוק, לא אחראי, לא היגייני........ ככה עושים שלישיה?

אני חושבת שכל הקטע הזה הזוי

חברה שלך הציעה/תומכת שתעשו סקס עם אקסית שלך שהיא כוסית רצח וחרמנית עליך אש, בלי קונדום? דעתי היא שזה דפוק

november76

New member
בהנחה שאתה אמיתי

אם מתאים לכם שלישייה, לכו על זה, אבל אל תסכים ללא קונדום! לא רק בגלל הריון לא רצוי. יש מספיק מחלות ואתה לא יודע מה יש/אין לידידה הכוסית שלכם. תהנו, אבל תשמרו על עצמכם.

הזוייה

New member
תגיד לי

מה אתה חושב, שאתה צינור שיצא מכלל שליטה? מה זה להשפריץ? זה לא שאתה מתעסק עם חומר נפץ ומפחד שזה יתפוצץ לך בין הרגליים. קיבלת כאן גושפנקא לחגיגה בסנוקר ועל מה אתה חושב תגיד לי? על ללכת עם ולהרגיש בלי? שב רגע, צריך אותך במרוכז, כמו תרכיז מיץ פטל- ותנגב את הריר שנוזל לך מהצדדים: אתה צריך להבין שחוויה כזו משולה בערך לקניית 300 ק"ג גראס בסיני. ואם אתה תפעל לפי הוראות ההפעלה שמיד נצרף לך,אתה בגן עדן. לא דוחים סיפוקים ורצונות של אישה. תחשוב שאת הולך לעבור בגבול מצרים עכשיו עם חבילת ה 300 ק"ג של הגראס שלך, נכון יש לך דפיקות לב, ואתה כמעט משתין בתחתונים? זה מה שתרגיש בערך כשתהיו בצוותא, שלושתכם. זה הזמן לקחת את המנגינה של "אייר-סופלאי" (זה ששר כאילו הוא רינגטון צווחני) לשבת עם שתיהן בספה המרווחת, ללעוס מסטיק אורביט ע"מ להפיג את ריח השום-בצל- פאפרוני שאכלת לפני דקה. תבלע את הרוק ותתחיל לעשות חוואה-ושוואה- ומעשים טובים. ואז בסיום לך ולסנופ דוגי-דוג יהיו חוויות משותפות. את ההשפרצות שלך, תשמור לאסלה, קח קונדום ותפסיק להקשיב ל"כוסית על" ואיזו זבת חוטם שאתה עוד עלול בגללן למצוא את עצמך, בגילך הצעיר מנגב ישבנים ומחתל חיתולים, נדבק בהרפס, זיוה ומטילדה (שלישיית חולות מין). יאללה אודרוב, יש לך עבודה קשה לספק שתיים.

ohadz

New member
בשביל 300 ק"ג גראס

מוכן להתנזר מסקס לשנה. ולא, לא בגלל הגראס...

למעלה