עוד מישהי חדשה....

Juliann

New member
עוד מישהי חדשה....

מה המצב? אני בת 16 מפ"ת. הייתי מכורה לג'אג מגיל 13-15 ואחרי זה היתה לי הפסקה.... אני מעודכנת בהכל, ראיתי עד עונה 8 כולל, עונה 9 כבר התעצלתי לחפש... אבל אני מכירה פחות או יותר את העלילה. הייתי קוראת טונות של פורומים אמריקאים פעם, אני כמובן שיפרית ותמיד הייתי [למרות שבשלב מסויים נטתי להיות קליי ווב/ מאק שיפרית] רוב הזמן אני הארם/מאק שיפרית... עוד חבר'ה מפ"ת פה?...

onagar

New member
העונה החדשה

ערב טוב האם יש סיכוי לראות את העונות החדשות בערוץ 3 האם יש דרך להשפיע אלהם להמשיך ולהקרין אני צופה אדוקה לאורך כל השנים ורק אתמול גילתי שיש פורום בנושא

יש דרך להשפיע ע"י שליחת מייל

לערוץ 3. הקישור מצורף למטה. חוצמזה ברוכה הבאה... תני הצצונת קטנה לחוקי הפורום כדי שתהני מהמקום הזה כמה שיותר ואנחנו מבטיחים לך חיים משוגעים!

onagar

New member
תודה

תודה על קבלת הפנים היכן צפית בעונות המתקדמות (7-9)

הרמוני

New member
הצצה בחוקי הפורום תסביר לך...

שאסור לנו לדבר על זה פה
(מותר במסרים אישיים, את מוזמנת לשלוח לי מסר על כל שאלה שתרצי...)

harmless

New member
יש לי שאלה

איך לעזאזל אפשר להיות מאק וואב שיפרית???- קשה לי לחשוב על זה בלי להקיא שלא לדבר על לראות את זה! מעניין אותי לדעת איך מישהי שהיא שיפרית נוטה לאהוב את מאק וואב ביחד? אל תקחי את זה לא נכון- באמת מעניין אותי לדעת ברוכה הבאה לפורום (פה אנחנו שיפרים של הארם ומאק בלבד!)

Dark Storm

New member
אל תקשיבי להארמלס הידועה גם כתרי :)

הפורום מיועד לכל אוהבי ג'אג בלי קשר לדמויות שהם שיפרים עבורם. כמובן שכל הבנות פה שיפריות עבור הארם ומאק אבל כל אחד זכאי להיות שיפר לכל זוג שהוא/היא רוצה. וברוכה הבאה :)

למעלה