עוד מישהו...

GoNelia

New member
עוד מישהו...

חוץ ממני חושב שנליה צריכה לנצח??? ואם לא אז מי כן? הרי כ-ו-ל-ם (חוץ מנליה ופסקל) שקרנים שם,תכמנים,דפוקים, וחושבים שהם מנהיגים (במיוחד ג´ון ה-#&@) חושבים כמוני (או שלא) תגיבו כי משעמם לי! GoNelia

Boran

New member
בשום פנים ואופן לא

נליה חמודה, נכון, אבל ממש לא מגיע לה לנצח אם היא תגיע רחוק, זה רק בגלל שהיא חמודה מדיי ונחמדה מדיי לכולם, שלא רוצים להעיף אותה כי לא נעים. נכון, גם זו דרך לשחק, אבל היא פשוט מתנהגת בטבעיות, בלי אסטרטגיה, בלי כלום, וזו דרך משחק שלא מגיע לה ניצחון. עכשיו, לכל מי מביניכם שרוצה להביא לי פה את הטיעון של קולין ואליזבת, שאם לא היה נעים להעיף אז איך הן עפו- הסיבה פשוטה- קולין הייתה פאגונגית, כאשר השבט ששלט אחרי האיחוד היה טאגי. אליזבת הייתה קוצ´אית כשהשבט השולט אחרי האיחוד היה אוגקור. לכן הן עפו באופן שרירותי לחלוטין, רק כתור חברות השבט.

ליאת 17

New member
אני לא לגמרי מסכימה איתך....

למה דרך משחק של להישאר עצמך היא דרך שלא מגיע לה לנצח? אני חושבת שאם מישהו מגיע נניח לשלושה - שניים האחרונים, אחרי שנשאר אמיתי (עד כמה שאפשר במשחק הזה) ושמר על היושר שלו, מגיע לו לנצח לא פחות (ואולי יותר) מזה שהגיע לשם אחרי שמעך את כולם בדרך.. כי זה גם לשרוד קצת יותר מחודש רחוק מהבית בתנאי שטח, וזה גם לצאת משם בנאדם. כמובן שכמה שקרים קטנים פה ושם זה לא מזיק, כי בכל זאת.. מיליון דולר... אבל זה רק אני, יש לי מן קטע כזה עם אנשים נחמדים....

Boran

New member
יש הבדל

בין לנצח כי יש לך משהו בקלבסה, לבין לנצח רק בגלל שלא נעים להעיף אותך. האפשרות השניה היא מה שנליה עושה, ולזה לא מגיע לנצח.

נליה היא בדיוק כמו אליזבת

בס"ד לא יודעת למה אבל כל הזמן שאני רואה את נליה אני רואה את אליזבת. והלוואי שנליה תזכה היא פשוט חמודה. אני אישית שונאת את ג´ון וזואי היא גבר. אושרה

HoNeY14

New member
נליה אולי חמודה אבל...

האף שלה פשוט מחריד!
לפי דעתי מגיע לפסקל לנצח

למה פסקל???

בס"ד נליה חמודה אבל אין ביכוי שהיא תזכה וככה גם על פסקל יש לי הרגשה שתמי תזכה אני מקווה שלא אושרה

shira245

New member
תמי?אין מצב..

בברית היא הכי פחות דומיננטית,ואני לא חושבת שהברית תחזיק מעמד הרבה זמן,ג´ון מעלה את הסעיף כמעט לכולם,ובכלל זו ברית די גרועה. זה לא חוכמה להעיף אידיוט כמו רוב. אני חושבת שבפרק הבא או ג´ון או זואי(אני שונאת אותה,היא מזעזעת!) יעופו. ובקשר לג´ון שדומה לריצ´רד.אין מה להשוות ריצ´רד גאון,הוא היחיד בהיש.1 שחשב על ברית,והוא הלך לפרסם את זה בכל האי כמו ג´ון. חוצמזה שריצ´רד גם סיפק מזון וג´ון סתם עושה רוח. ובקשר לנליה ופסקל,הם צריכים לכרות ברית עם ק´אתי.

ריצ´רד אולי היה גאון אבל

בס"ד איכס הוא היה מגעיל וג´ון גם מגעיל. ולא נראה לי שקאתי תרצה לעשות איתם ברית. שמחתי שהיא לא עפה. ופרק הבא יעיפו את שון או את ג´ון אבל הראו שקאתי וזואי(מגעילה גבר) משלימות אז מי יודע... אושרה

GoNelia

New member
אני רוצה להגיב!!!

למי שאמרה שנליה היא כמו אליזבת´ - צודקת! ולמי שאמר שאין לה סיכוי כי היא נחמדה מידי- אולי יש לה סיכוי ואולי לא , מה שאני אומרת זה ש.. מגיע לה לזכות! וג´ון - תגידו מה שתגידו, סתם מעצבן,שקרן,מגעיל, מילה שלי- עם כל הבריתות האלה,בסוף הוא ישכח מחברי הבריתה.

ברור שמגיע לה לנצח

אבל היא באמת בדיוק כמו אליזבת... שתי בנות חמודות. וזה נכון שאליזבת עפה רק כי היא הייתה מקוצ´ה. אבל האמת, אני חושבת שהיא לא תנצח... יש לי פשוט הרגשה שלא. לא יודעת למה

גם לי יש הרגשה כזאת

בס"ד אולי בגלל שהיא יותר מדי חמודה כמו אלזבת קולין וקים. אבל מכולם היא הכי דומה לאליזבת בהכל אושרה

למעלה