עוד מישהו שמע..

an li shem

New member
עוד מישהו שמע..

שהשמיעו היום את BLACK בגלגל"צ?.? הווווו כל כך שמחתי זה עשה לי חצי יום

Jagged chaos

New member
מה כל כך מפתיע?

Black חרוש בגלגל"צ. במצעד 100 הגדולים בכל שנות ה-90 הוא הגיע למקום 61. Jeremy הגיע למקום 60 ו-Alive למקום 32. בצורה מאוד מפתיעה לפניי כמה חודשים היה בפינת ה"ראש בראש" דו קרב בין נירוונה לפרל ג'ם. כל כך ציפתי שנירוונה יקחו ב-90%, אבל פרל ג'ם עשו להם נוק אאוט עצמי של איזה 76% נגד 34%. הם שדרו אז שלושה שירים ברצף, כמה לא מפתיע זה היה הסדר- alive Jeremy black

an li shem

New member
באמת?

דו קרב נירוונה נגד פרל ג'אם? איך פספסתיייי?? איזה באסהה.. יא ידעתם שלשאנון דהורטי או איך שלא כותבים היה אובססיה לאדי והיא הזמינה אותו איזה פעם אחת להיות בן זוגה לאיזה טקס והוא סירב..חה איזה מלךך

Jagged chaos

New member
ראית את זה ב-E!...../images/Emo6.gif

איזה קטע חחחחחחח איזה שנתיים לא ראיתי טלויזיה... ואימא ראתה את זה ואני עובר ואני "מה?! פרל ג'ם? וואט דה פאק?
..."

an li shem

New member
כן

זה היה ואני רואה כזה ושומעת אדי ודר ואני כזה ממממהה?.?? הם היו ביחד?? בת זונה ואז הבנתי שלא..איי אייי אייי אדי כזה מלך לא יוצא עם כל אחתת...

cold metal ass

New member
חחחחחח

גמני ראיתי את זה , אמרתי לעצמי איזה גבר אדי :) כי לפי מה שאמרו היא אשכרה רדפה אחריו והיא עושה לו משהו בסגנון "מה אתה לא מכיר אותי אני שאנון דהורטי " פאקינג ביג דיל אני אדי וודר אחותי .

«Jimmy Page»

New member
שמעתי את זה ^^

זה היה כל כך במקום. היה לי ריב עם אמא שלי, והיינו צריכים לנסוע לאנשהו, ואיך שאנחנו נכנסים למכונית אני שומע את השדרן אומר שפרל ג'אם לקחו. P: כיף.

brass monkey

New member
רוצים מוזיקה וטובה? 102FM ב1 בלילה.

יש משהו בשם "נקודת הג'ק"... רוק כבד, שמעתי אתמול את tool ברדיו!!!!!!!! יש לי בן דוד חב"דניק ששומע אותם קבוע...

nothingman1

New member
יותר מדוייק:

במוצ"ש בשעה 12 עד השעה 2 בעיקר מטאל לסוגיו, מעט מאוד רוק כבד ופה ושם קצת גראנג'

למעלה