עוד מישהו ראה פרומו ליוניברס בהוט?

עוד מישהו ראה פרומו ליוניברס בהוט?

בעלי חושב ששמע פרומו בהוט שבקרוב יגיע יוניברס, אבל לא שמע מתי. עוד מישהו נתקל, או שהוא הוזה? (או אולי הוא שמע משהו על אטלנטיס, והתבלבל.. הוא לא ממש מעריץ)

roei90210

New member
בעלך צודק ב-100%

יש פרומו ל-SGU. לא זוכר אם היה תאריך מדוייק או סתם בקרוב. אני, בתור צופה ותיק, עוד מתחילת SG1 החלטתי לעזוב את יוניברס. לא רק שבגלל הסדרה הזו הורידו לנו את מקיי, גם הסדרה דיי משעממת והכי גרוע, מדי פעם כשמתפלק להם פרק מעניין הם יוצאים להפסקה של חצי שנה.

חדשות טובות!!

תראה, אני מסכימה שיוניברס זה לא SG1 אבל אני אשמח מאד לראות את הסדרה על מסך נורמלי (ולא על המחשב), ועם תרגום לעברית.. בנוסף, בגלל שפה זה מוקרן באיחור - יש להניח שפרט להפסקה בין העונות לא תהיה הפסקה של חצי שנה באמצע עונה 2 (שלצערי עוד לא הצלחתי לראות את פרק 2X11).

עכשיו ראיתי גם אני את הפרומו

הם אומרים "בקרוב" זה בד"כ אומר עוד כחודש או משהו כזה. הם בחרו פרומו בלי יותר מדי אקשן, אולי כדי לתאם מראש ציפיות.. ? בנוסף ראיתי ש V המחודשת מגיעה לכבלים (HOT ZONE) בשבוע הבא... שווה?

V 2009 מצויינת

ממליץ בחום, יש כמה שחקנים טובים מסידרות אחרות ששווה לראות אותם למשל את אליזבט מיטשל מאבודים (ג'ולייט) ג'ואל גרטצ' מ4400 וTaken והקשר לסטארגייט מורנה בקרין הלא היא אדריה! ובתור אינרה בפיירפליי (מישהו לא ראה פיירפליי?
) וסקוט וולף שולחן לחמישה בקיצור קאסט מעולה ולא רק בגלל השחקנים, הסידרה הזו כבר כתבו עליה, היא לא מחדשת את V הישנה, היא שונה במהות למרות הרעיון הבסיסי המשותף, ז"א אי אפשר לדעת מה יהיה במהלך הסידרה

למעלה