עוד מחשבות.....

r e d head

New member
תגובה 1. ../images/Emo45.gif

תגובה 2. פרק ב, ג, ד, ה, ו...................... שלי יהיה זה שאני לא ירצה אחר, זה שאני ארצה שיהיה תמיד הוא לכל החיים שזה לא יגמר. כאן קבור הכלב

ophra

New member
טוב.. המשכתי לחשוב עוד קצת...../images/Emo13.gif

וגם לשוחח על הנושא... (כן, עם אנשים אמיתיים בחיים האמיתיים...
) "נתפסתי" למשפט אחד שלך ניצתי: "במקום בו אני חשופים לחלוטין יש איזה רצון לשמור על אותה מונוגמיה וכאן חל הבלבול". זה למעשה אומר הכל... אני מתחילה להבין שהצורך במונוגמיה מכל סוג במיטה, ומחוצה לה נובע משאריות של חוסר בטחון חוסר שלווה ושקט שלנו ביננו לבין עצמינו אם אני צריכה להגיד לבן זוגי: "אני רוצה אותך רק לעצמי" ושוב, לא משנה אם מדובר במין או ב"חיים" בכלל משמע שאני חשה שאם הוא לא לצידי אם הוא גם של אחרים נגדע ממני משהו נלקח ממני משהו שגורם ל"חלל" אצלי עצמי היכולת להרגיש: "נפלא לי שאתה כאן איתי, אבל אם תלך זה יהיה בסדר, כי אז אני אהיה עדיין איתי" היא זו שנותנת לי להרגיש שאין יותר צורך במונוגמיה משום סוג בטח אין צורך להכריז עליה או לדרוש אותה מהצד השני כשזה מגיע לסקס, שאז, כמו שאמרה ניצת בצדק, אנחנו "חשופים לחלוטין" הרבה יותר קשה לנו להרגיש כך ולכן "הומצא" הפתרון על פיו מערכת יחסים זוגית חייבת להיות מונוגמית בכל הנוגע לסקס אני עדיין חוששת שהצורך הזה שלנו, שאומר: "אני רוצה שתהיה רק שלי" יוצר בעיות, מתחים, כעסים שמצטברים ולא נשכחים ומונחים הצידה (כמו שכולנו יודעים לעשות לפעמים כשמדובר ב"סתם" חברים) אין לי מושג עדיין איך נפטרים לגמרי מהצורך הזה אבל מתחילה לחשוב שכאן אולי טמון הפתרון....

r e d head

New member
עופרה & עופרה

אני חושבת שפספסתם כאן דבר או שנים אהבה????? משפחה?????? ואולי הפתרון טמון בויברטור? מונוגמיה בחיי אישות היא מותר האדם מהחיה מצטערת על הציניות.

העקשנית

New member
רד-צר לי אבל מונוגומיה היא תכונה../images/Emo8.gif

מולדת, ששייכת גם לחלק משאר החיות בעולמינו-יש גם בטבע חיות שהן מונוגמיות!!! ממליצה לך להתחיל לצפות בערוצי הטבע בכבלים-לומדים שם הרבה דברים מעניינים. ויש בני אדם-שהם לא מונוגמיים. אולי בסוף יעשו מחקר ויגלו שאותם בני אדם שאינם מונוגמים-יש להם משהו גנטי משותף לאותן חיות-מצחיק, מוזר-אבל מי יודע?

את יודעת עפרה

הצורך במונוגמיה עבורי הוא צורך טבעי לחלוטין ולא הייתי רוצה לשנותו, כמובן הצורך במונוגמיה בכל הנוגע לסקס.הצד השני מה הוא עושה? מה שהוא רוצה,רק שלא יהיה כנגד עיני. מעבר לכך בכל שאר התחומים,לעולם יהיו לי חברים/ות אחרים שהיו וישארו שם תמיד.

ובקשר לזה עפרה תראי

מה מצאתי בבננות: למה לא מונוגמיה? אז נכון יש שם הרבה הגזמה אבל יחד עם זה יש גם הרבה מהאמת. בעיני מי שמפזר את הרגעים האינטימיים שלו לכל הכיוונים הוא מי שאטם את עצמו רגשית,שלא מסוגל באמת לאינטימיות ולכן עוסק בסקס לשם הסקס.בלי אהבה,בלי אינטימיות,בלי רגש אמיתי,רק הנאת הגוף ללא סיפוק רגשי אמיתי. לא חושבת שהיית רוצה לאטום את עצמך ועל כן לא חושבת שאת באמת היית רוצה להפטר מהצורך הזה...

ophra

New member
תודה לך יקירתי... ../images/Emo9.gif

על המאמר. יש לי הרבה מה לומר עליו דווקא...
אנחנו כמובן מסכימות שסקס הוא ביטוי של אינטימיות אינטימיות מהסוג שלא היינו רוצים לחלוק עם כל אחד אלא רק אם אלו שאנחנו בוחרים להכנס איתם למיטה וככל שהקשר והאינטימיות מחוץ למיטה גדולים וחזקים יותר כך כמובן משתבחת גם איכות הסקס... בשאלות שאני מעוררת בעניין מונוגמיה אני למעשה מתלבטת בקול רם בנוגע למיקומו של ה"קוו האדום" בין אינטימיות שנועדה לאדם אחד בלבד לאינטימיות שאפשר לחלוק עם יותר מאדם אחד (שהרי גם חברות קרובה יש בה אינטימיות, אם כי מסוג אחר...) ובעיקר אני מתלבטת אם "קוו אדום" כזה אכן קיים בכלל או שאנחנו יצרנו אותו באופן מלאכותי וקבענו אותו, מטעמים כאלה או אחרים על סקס (וגם כאן אפשר לפתח דיון שלם בשאלה "מתי זה סקס"? האם נשיקה נחשבת סקס ולפיכך פגיעה במונוגמיה? האם פלירטוט וחיזור כבר נכנסים לקטגוריה הזו? איזה מהשלבים של מגע מיני אפשר לחלוק עם יותר מאדם אחד ואיזה לא וכו´ וכו´....) כל הדיונים האלה על אינטימיות וסקס....
ובנוגע למאמר - אני ממש לא חושבת שהוא מוגזם הוא אפילו עורר אצלי מחשבות בנוגע לנושא טיפה אחר אבל זה יהיה ארוך... ולכן "יזכה" להודעה משל עצמו יותר מאוחר בהמשך היום...
(תכף רצה הביתה לגורים שלי...
)

אני כבר מחכה להודעה החדשה שלך

נוווווווו סקרנית שכמותי ואת? אפשר לתת לך
? (נשבעת לך זה לא סקס
)

amigor

New member
נו ניצת ועוד אומרים יש אהבה בעולם

ברצינות ניצת את נאיבית? מונוגמית מיסודה! יש לזה שם אחר, לא אני ביישן כתבה באמת נחמדה וזה לא מוגזם ניצת..זה קיים, זה אמיתי אהבתי את התעוזה שלה לחשוף את רגשותיה הכנים נדמה לי שאמרתי שיש נשים, לא... לא כולם יש הרוצות דברים פשוטים בחיים למשל - גברים יש ויש, פחד נטישה גם קיים, ע"כ קיימת המונוגמיה עמי

אתה אולי חושב שאני נאיבית

אבל ישנם עוד אנשים בעולמנו שמאמינים בה ,באהבה. ישנם עוד כאלו שלא זקוקים לחיפוש מתמיד אחר סיפוק יצרים לשמו,גם נשים וגם גברים. לא זה אינו פחד נטישה עמי!!! זו פשוט נאמנות!!!

amigor

New member
ניצתי תרשי לי לציין

אני מתגובתייך נהנה ומשתמע כי הינך ראויה לנאמנות ומעבר לכך הטוב ביותר,זאת בלשון המעטה מהיכרות וירטואלית אין אומרים שבחו של אדם בפניו,אבל לא אכפת לי, מגיע לך! יש אדם הרודף אחרי האושר משהשיגו - בועט בו לא ינסו לתקן את הטעון תיקון ולאזן בהפעלת כל הכישורים למען האושר במיוחד כשישנם פירות האהבה, גם למענם. אך לא!!..ביגמיה, זה טוב!! ריגושים! ואולי חסכים בסיפוק ייצר בין שני המינים, או סתם נאופומנית מהמשתמע מהכתבה וזה המכשול הגדול, הציפיה לאושר גדול מדייי!. אין ספק ותסכימו עימי כי האושר הוא האהבה ואדם האוהב נאמן ומאמין ללא הוכחות. אפשר לפתוח את הנושא בהיבט אקדמי זה לפעם הבאה. עתה נצא ונלגום
כמובן כולם! עמי

העקשנית

New member
עמי-אז לא הבנתי מה טוב בעיניך?../images/Emo9.gif

מונוגמיה או ביגמיה, ובאיזו צורה בעצם?

amigor

New member
ערב טוב! מה אומר עקשנית

אינני צעיר די כדי לדעת הכל... בעיניין הצורה, זה חשוב! עם מי עמי

האלי

New member
מעניין יהיה

אם שני אנשים בטוחים בעצמם לחלוטין, נאמנים לעצמם לחלוטין ומשוחררים לחלוטין מהצורך במונגמיה, יפגשו ויחליטו לקיים ביניהם מערכת זוגית. מאד מעניין אותי איזו צורה תהיה לזוגיות הזו. בתאוריה נראה שזו תהיה הזוגיות הכי נפלאה עלי אדמות. השאלה אם היא בכלל תתקיים, ואם תתקיים האם היא תחזיק מעמד? כמו שאמרתי, מעניין. שלך, האלי.

ophra

New member
באמת מעניין....

אנחנו כמובן בשאלה תיאורטית... כי אני אישית עוד לא נתקלתי בבני אדם לחלוטין נאמנים, משוחררים ו"נקיים" מכל העכבות והמחסומים למיניהם... (ואני כוללת, כמובן, באמירה הזו את כותבת שורות אלו בעצמה...
) אבל זה באמת יכול להיות "נסוי" מעניין... (ניסויים בבעלי חיים אסורים, בבני אדם עדיין מותר...
) בכל אופן - אם תתקל בכזו זוגיות - תחזור לספר לנו עליה..... ולעוף - אני דווקא חושבת שזו כן יכולה להיות זוגיות. העובדה שאין "הכרזה" על מונוגמיה לא אומרת בהכרח שכל אחד מבני הזוג מנצל את זכותו וקופץ ממיטה למיטה זה רק אומר שאין לאף אחד משניהם את הצורך בהתחייבות.... (והאלי - הרשיתי לעצמי לתת פרשנות לדבריך מקווה שהיא לא חטאה מאד לכוונותיך המקוריות)

עוף כנף

New member
אולי בנאלית...

אבל עדיין מקווה להאמין שמונוגמיה קיימת ואפשרית. וזוגיות אמיתית בעיני מתקשרת עם מונוגמיה, גם אם לא מוצהרת

למעלה