עוד מחמאות לאדורה

ronchik

New member
עוד מחמאות לאדורה

אז אחרי ההתלבטות לארוחה המשפחתית בטוטו או באדורה, לקחתי את עצת הפורום והלכנו על אדורה. היה בדיוק כמו שצריך. פשוט חוויה. בקריאה נוספת נראה שהשתפכתי מדי אבל זה היה כמעט נטול ביקורת. היינו 7 אנשים (ה-8 החליקה בתחילת הערב במדרגות המסעדה ונאלצה ללכת הביתה, דבר שגרר התנצלויות ופינוקים מהמסעדה). יצא לנו לטעום הרבה וממבחר גדול אז הנה הביקורת: בקלאווה כבד אווז - הרבה כבר נאמר על המנה הזאת פה, חובה לטעום. חבל רק שזה פילו ולא בקלאווה, אבל נסלח להם. בלו - סוג של קרפצ'יו עבה - המנה היחידה בכל הערב שהיתה קצת מיותרת. כדברי צדי צרפתי: "ליד". פטה כבדים - נימוח ונפלא, עם ריבת חצילים וג'לי יין. ממש מעדן. סביצ'ה - עשיר וטוב. ביסק שרימפס - מנה אידיאלית ליום גשום כמו אתמול, מרק סמיך מלא טעם של שרימפס, עם 3 שרימפסים צפים בתוכו. טארט עגבניות וקוקי - המנה היחידה שלא הספקתי לטעום, כדברי מי שאכל אותה: "לא סתם לא נשאר לך לטעום". עיקריות: פילה - כבר קיבל תשבוחות ובצדק רב. אוסובוקו - מנה ענקית ומעולה. שפונדרה - על מצע חיטה מבושלת שמזכירה אורז מלא, בשר מתפרק שמזכיר את המנות הטובות של פיני בחצר, עם שערות כרישה מטוגנות מלמעלה שהוסיפו לטעם ולמרקם. מושלם שוב. קבב דג ים - עמוס בבצל, ממש משובח. ניוקי בקרמל - הגיע פושר וזכה לתגובות מעורבות. מי שלא אוהב מתוק ממש - שלא יקח. מי שמת על ניוקי - חובה. קינוחים: טעמנו מהכל והכל היה מעולה. בעיקר הזאכר-הל עם הרוטב המצוין, וגם סיגר הפיצוחים שהגיע עם גלידת הקוקוס. האווירה: השילוב של המחיר שלא בשמיים עם הקהל עם העיצוב של המקום משרה אווירה נעימה מאוד. הבעיה הכי גדולה זה האקוסטיקה - פשוט נורא. לקבוצה גדולה שכוללת מבוגרים שלא שומעים כ"כ טוב - צריך לשקול לפני שבאים לשם. סה"כ: בהחלט נחזור, מאוד מומלץ. ולגבי טוטו: אנחנו שם ביום שישי בלי המשפוחה, דיווח יגיע בקרוב!

Forum User

New member
סחתיין! לגבי האקוסטיקה

גם אנחנו סבלנו, לדעתי זה קצת פוגם בהנאה דווקא כשבאים בזוג. תהנו בטוטו! (הורי היו שם שלשום ונהנו למדי, אם כי הם אומרים שמרגישים שהמסעדה עוד לא לגמרי מגובשת)

ronchik

New member
נקודה מעניינת....

לדעתי האישית - לא. כי תמיד היה משהו ששבר את המתיקות. אשתי היקרה שסובלת ממנות מתוקות באמת חשבה שהניוקי קצת סוכרייתי, וגם המנה של השפונדרה היתה מתוקה (וכמובן הקינוחים
). אין ספק שיש לשף יד קלה על הסוכר/קרמל אבל לדעתי זה רק כשצריך.

בעלי ואני (בעיקר אני) דווקא אוהבים

לפעמים מנות מתוקות אבל, המתיקות של המנו שלקחנו באדורה היתה מוגזמת. בקלאווה כבד אווז היתה מתוקה מידי ושברתי את המתיקות בעזרת הלחם (האלוהי!). מנת השפונדרה של בעלי פשוט היתה מתוקה באופן מוגזם. אולי כדאי לשף לקחת לתשומת ליבו את ההערה הזו שחוזרת על עצמה שוב ושוב.

meravbr

New member
גם אני לא סבלתי שם ממתיקות יתר

אולי תלוי מה מזמינים - פטה הכבדים לא מתוק (יש את הריבה ליד אבל לא חייבים לאכול) והניוקי במתיקות מדויקת לדעתי

למעלה