עוד מהשטויות שלי

Digi Lista

New member
שרשור תמונות,ציורים ועיצובים!

כאן אתם מוזמנים לשים את התמונות שציירתם,עיצבתם,צבעתם,יצרתם ומה עוד...ואני מבטיחה לשים הכול בגלריות!(עכשיו כשתוכנת התמונותעובדת אפילו יותר טוב מאי פעם אני מתחילה לחרוש שוב על הגלריות כי הן קצת ריקות לאחרונה...) יאללה- לעבודה!

DiGiHiLa

New member
ואי מתאים לגלריות להיות ככה....

הנה שני ווילו ונייקו אבל זה לא פייר זה לא נתן לי לשלוח את ההודעה הקודמת שרשמתי.....

Digi Lista

New member
נכנס לגלריה...

כמה טוב שאני בדיוק כאן עכשיו כששמת את התמונה....

yamato ishida

New member
איזה מאמי!!!!!!!!!!!

יצא מעולה!!!
הנה שלי

Digi Lista

New member
אני אשמח לראות אותו!...

גם נופר מהיצירתיים?...הפורום הזה עוד יגרום לי לקנא למוות(וזה חדש למי?...)...
נייקו התמונות שלך יכנסו מיד לגלריה.
תמשיכו לשרשר תמונות....

אני לא יודעת אם זה קשור או שזה...

ניצול שרשור אבל זה משהו שאני חייבת לשאול! זוכרים שביקשתי תמונה רגילה של דיג´יכלי? מי שראה את הודעה אז זה היה בשביל ידיד שלי ואחרי שחרשתי על איזה 50 אתרים לא מצאתי תמונה... אז החלטתי לקחת תמונה עם דיג´יכלי של מימי ולמחוק לה את הרקע וגם היה טיפה לבן בצד אז צבעתי אותו וזה מה שיצא... השאלה שלי היא האם העצם הבלתי מזוהה הזה דומה לדיג´יכלי לפחות קצת? אני ממש נואשת מחיפוש אחרי תמונה... אני לא ציירתי אלא רק צבעתי את הרקע ובגלל זה זה היה אמור לצאת לי דומה

אני אמרתי כנראה שלא ראית

יאקומו ראתה בכל אופן... אבל עכשיו יש לי רק דבר אחד לומר: תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה חיפשתי תמונה בדיוק כמו זאת ששמת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא אכפת לך שאני מבקשת יש לך במקרה גם תמונה של ג´ניי? גם תמונה שלו לא מצאתי בשום אתר ואני לא מבינה את זה הרי הוא דמות בדיג´ימון...

Nifredil

New member
*ptr

באתר הזה יש (או אמורות להיות...) הרבה תמונות מכל פרק, אז את יכולה לחפש כאן:

Digi Lista

New member
צריכות להיות לי כמה תמונות של ג´נאי

לא מפרקים אלא פנארט אני אבדוק ואם אני אמצא אצלי אני אשים...

fay valentine

New member
תמונה משעשעת

סיירתי לי ברחבי האינטרנט כדי למצוא אייקונים חמדמדים של GRAVI ופגשתי באתר נחמד והייתה שם התמונה המצורפת להודעה הזו. משהו נורא משך את תשומת ליבי וזה עשה לי טוב. אני לא יודעת אם אתם מכירים את התמונה הזו , וכפי שבטח שמתם לב אני לא נמצאת פה הרבה, אבל פשוט תסתכלו עליהם. תמונה שבאמת מחממת את הלב לכל אוהבי דיג´ימון והחוקיות שבסדרה (goggle-boy + dark-boy/blue-haired ) . כל הגוגל-בויז מרוכזים באמצע כמעט באותה תנוחה , לשלושתם יש דרקונים קטנים שגם הם כמעט באותה תנוחה. ומעל כל גוגל-בוי יש את אהובו המותאם לפי העונה (דיוויס עם קן, טאי עם מאט, וטקאטו.. ובכן, טקאטו... טקאטו הוא כנראה Bi , כי פשוט השילוב של הנרי וריקה יוצר dark blue-haired boy . יש לי תיאוריות מוזרות לגבי תמונות... אני מרגישה כאילו שאני כרגע רצחתי תמונה... (Aya (from Weiss Kreuz : היית צריכה להוריד במינון ה-YAOI שלך ליום. ;;;^^

למעלה