עוד מאוכזב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
עוד מאוכזב

שלום לכולם, אני כבר זמן מה עוקב אחרי ההודעות שלכם פה וזה מדהים, הגיבוש הזה שיצרתם. רציתי לשתף אתכם, לשמוע אולי מה יש לכם לאמר. הכרתי מישהי ויצאנו יחד בערך שבועיים אבל אלו היו שבועיים מדהימים שוחחנו מספר פעמים ביום בטלפון, נפגשנו יחסית הרבה ופשוט התפתח בינינו קשר וקירבה מדהימים. יום אחד היא הופיעה והפילה עליי פצצה. ה - X שלה שהיא יצאה איתו תקופה מאוד ארוכה התקשר וביקש להיפגש איתה. לדבריה היא ידעה שהיא לא הולכת להתפתות למה שהוא יאמר כי היא מאושרת עכשיו אבל היא חייבת לשמוע מה יש לו לאמר. ובכן היא נפגשה איתו והוא פשוט הציע לה נישואים. היא אמרה לי שהיא לא יודעת מה לעשות כי טוב לה איתי אבל מצד שני, חלק אבל לא רק, הסיבה שהיא נפרדה ממנו היתה הרצון להתחתן והוא לא היה מעוניין. אמרתי לה שתיקח את הזמן ותחשוב מה היא רוצה לעשות כי אני בטח שלא יודע, אחרי שבועיים שהמתנתי, היא התקשרה ואמרה שהיא החליטה להשאר כרגע לבד. מאז כבר עבר חודש ואני פשוט משתגע, אני התאהבתי בה. אני לא יודע אם היא עדיין לבד או שאיתו כי הבטחתי לה שאני לא אתקשר יותר אבל היא יכולה להתקשר מתי שהיא רוצה. זהו, הנה עוד מאוכזב.

הי סידי...

קודם כל ברוך הבא..אין ספק שהגיבוש כאן חוגג..קולטים את זה ב2 דקות... לגבי הבעיה שלך..האמת...זה באמת לא נעים. אין ספק שעם מקרה כזה קשה להתמודד..אבל כל עוד היא לא החליטה- המלחמה לא נגמרה. נכון, הוא אומנם הציע לה נישואים, אבל היא עדיין לא אמרה כן או לא, ככה שהכל פתוח. ועכשיו זה תלוי בסוג הבנאדם שאתה- אם אתה רומנטיקן ואתה מוכן לעשות הכל- אז קדימה לעבודה! תרים לבחורה טלפון...סתם ככה רק בשביל לשאול לשלומה(שלא תחשוב חלילה שיצאת מהתמונה) אל תציע לה יותר מדי על ההתחלה - תחשוב על העובדה שהיא נמצאת בסיטואציה די קשה בעצמה...אבל תתקשר! תראה נוכחות! בהצלחה

jess ועוד

New member
הי סידי

ברוכה הבא בצל קורתינו ולשאלתך ... למרות שאמרת שלא תצלצל אני חושבת שכדאי שתבדוק אולי היא החליטה בינתיים על צעדים והעדיפה שלא לשתף אותך מתוך נוחות ואתה בינתיים יושב ומתבשל במיץ שלך תבדוק ת´דופק תמשש ותראה כי אין טעם שתחכה תודיע לי מה קורה איתך כי זה מענין שלך ג´סיקה

היי סידי - קודם כל קבל ../images/Emo24.gif

וברוך הבא!!! ליבי פשוט נצבט כשקראתי. כל הכבוד על כך שאתה מכבד אותה כל כך ולא מתקשר, אבל בעצם אין לך מושג איפה אתה עומד, ואתה תלוי באוויר, שזה נורא לדעתי. אני חושבת שאתה צריך להתקשר, רק כדי לבדוק מה שלומה? מה קורה איתה. ובכלל אם במקרה הכי גרוע, היא החליטה להתחתן - אתה צריך להמשיך הלאה, ואם לא - אז יש לך סיכוי. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות מכל הלב ומקווה שתכתוב לנו מה היה. ערב נעים!!

sidi

New member
נרקיסי jess וסערת רגשות

כנראה שאני באמת צריך להרים טלפון לשאול אותה מה קורה, אבל למען האמת זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל אני פוחד מהתשובה אבל כנראה שלא תהיה לי ברירה. נראה אולי אני אבדוק לפני זה בדרכים אחרות אם היא איתו או לא כדי שיהיה לי פחות או יותר מושג ואז אני אתקשר. ונרקיסי אני לא יודע אם אני כל כך רומנטיקן אבל אני מוכן לעשות כמעט הכל בשבילה. "בשביל כוס קפה איתה הייתי שם גם 1000$". (קיצ´י אבל נכון). תודה לכם על התגובות.

@@

New member
סידיייייי, בוקר אור

ברוך הבא לפורום המקסים שלנו
. אני אהיה איתך מאוד כנה, אם היא ביקשה להיות לבד, זאת אומרת שהיא חושבת על חתונה עם האקס שלה, לדעתי היא אוהבת אותו, תן לה להיות לבד, תנסה לשכוח אותה, כי גם אם היא תהיה בקרבתך זה רק בשביל לשכוח את האקס שלה ולכן תנסה לשכוח אותה. כולנו פה בשבילךךךךךךךךךךךךךךךך שולחת לך המוןןןןןןןןן אהבההההההההה. יש במוצ"ש מפגש, את רוצה להגיע ? יהיה אחלה, אם כן תיידע אותי. קבל ממני
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. ו-
ב-
ריקי

sidi

New member
בוקר מבורך ../images/Emo42.gif

אני חושב שזאת הסיבה בעצם שאני חושש להתקשר כי בתוך תוכי אני אולי יודע את זה שהיא רוצה כנראה לחזור אליו. ולכן גם יהיה לי קשה לשמוע את המילים האלו. אבל החוסר ביטחון הזה, שאולי זה לא נכון, שאולי היא באמת לבד עכשיו ואני אפספס, זה מה שמשגע אותי. אני חושב דווקא שבמידה והיא החליטה שהיא לא חוזרת אליו הפעם, זה יהיה סופי והיא התגברה עליו סופית, כי בכל זאת אם מסרבים להצעה כזאת, אז זה זהו. בקיצור אני מבולבל לגמרי. sidi

sidi

New member
עוד משהו, שכחתי

לגבי המפגש, יש לי כבר מחויבות למוצ"ש אז אולי בהזדמות אחרת. תודה בכל אופן. sidi

@@

New member
סידי........

תראה חמוד, אני לא יודעת מה היא חשה כלפייך וכלפי האקס, אבל תחשוב על זה אם היא לא הייתה אוהבת אותו והלב שלה היה פנוי אז:::::: א. היא לא הייתה עונה לטלפון שלו. ב. היא לא הייתה נפגשת איתו. ג. היא לא הייתה חושבת על ההצעה שלו. אם היא הייתה נפגשת איתו ובזה מסתיים הענין מה טוב, אבל ברגע שהיא רוצה לחשוב על ההצעה שלו, זה אמור להדליק לך
לא צהובה אלא אדומה. לדעתי היא אוהבת אותו, ואתה תסלח לי על הבוטות ואל תפגע, אתה רק תחנת מעבר בשבילה ואולי אני טועה. אני נמצאת כמעט באותו המצב, ואם האקס שלי יציע לי נישואים אני רצההההההה אליו, אבל כל סיפור לגופו. לכן נשמה לפני שהמצב יחמיר עוד יותר, אל תתתתתתקשררררררררררררר אם היא מתקשרת תעמיד אותה על מקומה בצורה עדינה, תנסה להבין את טיב היחסים שלכם ומה היא חשה כלפיך. עזרתי קצת ? מקווה.
ריקי לגבי מוצ"ש לא נורא הפסד שלך ויהיו עוד מפגשים.

הקיסרית

New member
לא התקשר

זה עצוב וזה קשה אבל הדבר היחיד שנותר לך זה למחוק אותה מהמוח! ולצאת עם אחרות כמו שאני מכירה נשים היא חזרה לאקס ופשוט לא היה נעים לה להגיד אולי היא תבין שזאת היתה טעות- אבל בנתיים תמשיך הלאה - תהיה בדכאון זמן קצר ( גג שבועיים) ותצא עם בנות חדשות! יש סיבה לכך שזה קרה כמו שזה קרה , אז אל תילחם במציאות קבל אותה ! בהצלחה!!!!

sidi

New member
טוב אז ככה

בינתיים אני כנראה באמת לא אתקשר אליה, נראה מה יהיה, מכיוון שבתוך תוכי אני מרגיש שהיא באמת חזרה אליו פשוט כנראה לא היה לה את האומץ לאמר, לא יודע. ריקי, לגבי הנורה האדומה, את צודקת אבל עדיין הייתי ואני עדיין מוכן לקבל אותה מכיוון שאני מבין אותה. אוף למה אני לוקח את הדברים האלה כל כך קשה. אני

@@

New member
סידי מתוק שלי

יופי, אני שמחה שאתה לא מתכוון להתקשר אליה, מה זה מוכן לקבל אותה? עם מה? עם מטען רגשי שיש לה? אין לך מושג כמה קשה זה, נשמה תעשה מה שטוב לך ותחשוב טוב לפני כל צעד. אתה כרגע מבולבל, מבטיחה לך שהעניינים יתחילו להתבהר מאוחר יותר. ותראה שהזמן יעשה את שלו. באהבה ריקי

shir23

New member
היי

אני רק רציתי לומר לך שגם אני כזאת. מקבלת כל דבר קשה. רוצה לרדת לעומק העניין ולא מסתפקת בסתם תרוץ. הלואי שההיתי אחרת, יותר זורמת. החיים שלי היו נראים אחרת!

@@

New member
שירוששששש

זה לא קשור לאופי, כל אחד מאיתנו שחווה אכזבה או שנמצא בקשיים מנסה להבין את שורש הבעיה ומי שלא פשוט בורח מהמציאות, ולכן אל תראי את זה כתכונה שלילית. כולנו רוצים לדעת מה קרה? איך ולמה? אוהבת ריקי

sidi

New member
היי גם לך

רגישים שכמונו
אין מה לעשות אני חושב, חוץ מאשר לנסות לקבל דברים יותר בקלילות אבל אופי קצת קשה לשנות.

shir23

New member
רגישים רגישים

אבל אני חושבת שאני אוהבת את הרגישות הזאת. לא רוצה לשנות את האופי. רק לפעמים להיות קצת פחות מחושבת ולזרום. ולא לקבל כל דבר בצורה כ"כ קשה . זה הכל... מה כבר ביקשתי???

לדעתי.......

אתה צריך פשוט להתגבר.. הקיסרית צודקת... גם אני כמה שאני מכירה בנות היא חזרה אליו.. הם נפרדו בגלל שהיא רצתה כבר להתחתן וכאשר הוא מציע לה דבר כזה אני חושבת שיש סיכויים טובים שהיא תחזור אליו כי היא בלילה עדיין אוהבת אותו... אני יודעת שזה קשה להתגבר על דבר כזה אבל חייבים אל תתקשר אליה היא כניראה רוצה את ה"שקט" שלה... הזמן ממשיך ועדיך שאתה תמשיך איתו ולא תתקע.. אני בטוחה שבקרוב תבוא עוד מישהי זה עניין של זמן.. היא תשכח.. אני בטוחה שזאת לא הפעם הראשונה שהתאהבת ועל דברים כאלה מתגברים מתישהו.. כדי לך לעשות את זה כמה שיותר מהר... יהיה טוב בסופו של דבר... אם היא תרצה אותך בחזרה אני חושבת שיש לה את המספר והיא תצליח להשיג אותך בנתיים תמשיך...

sidi

New member
תודה רבה לכולכם

גם אם אני לא מקבל את העיצות של כולם כאן שמן הסתם זה הרי בלתי אפשרי. זה נחמד לקרוא ולדעת שיש מי שמקשיב ומנסה, וכן אני מניח שיהיה טוב כי חייב להיות.
שלכם אני

GALI02

New member
מקווה שזה יעזור...

היי קראתי את כל השרשרת של התגובות ואין לי הרבה מה להוסיף. אני חושבת שעשית את הבחירה הנכונה. מנסיון יש דברים שכמה שלא נירצה ונחלום עליהם פשוט הם מעבר לשליטתנו ולהשגתנו.רגשות של אנשים זה לא דבר שאפשר לשנות ולהשפיע עליהם בשיחת טלפון. מי כמוני יודעת שההרגשה הרבה יותר גרועה אחרי שמשקיעם כל כך הרבה כוחות נפש כשאוזרים אומץ ומתקשרים ומקבלים תגובה קרירה במקרה הטוב וסירוב מנומס במקרה הגרוע... אין הרגשה יותר גרועה מזה בעולם! אה, ועוד משהו. אני מקווה שתסלח לי על החוסר מקוריות(בטח שמעת את המשפט הזה כבר מיליון פעם אבל אני פשוט חייבת) זה נקרא תפילת השלווה וזה וממוסגר מעל המיטה שלי: אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים אמן!!!! אני בטוחה שתתגבר על שברון הלב ובמהרה
גילי

mariana

New member
ברוך הבא אלינו../images/Emo24.gif

מצטערת על התגובה המאוחרת, אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא. אז מה שיש לי להגיד לך. לא להיתקשר אליהההההההההההה תיתן לה כמה ימים ואם היא תתקשר אליך אז הרווחת ואם היא לא תתקשר פשוט ללקחת את הרגליים ולהמשיך הלאה. אם היא לא רוצה לוותר עלייך אז היא תחזור אליך ותשיג אותך. אבל אני מרגישה שהיא חזרה לחברה הקודם. כי אם זה גרם לה להיתרחק מימך אז היא כנראה כבר איתו, ואתה אני מאחלת אהבה חדשה אהבה אמיתית. בינתיים אני וכל השאר כאן כדי לעזור לך אוהבת מרין

למעלה