עוד לילה קשה

nlanxner

New member
עוד לילה קשה

שוב שלום. עבר עלינו עוד לילה קשה, עם הרבה בכי. אוריה קמה כל חצי שעה בערך עם צרחות וחזרה לישון בלי לאכול. למעשה היא עכשיו ישנה ועדין לא אכלה מאתמול בערב שזה מאוד מאוד לא אופייני לה. אני מקווה שכשהיא תקום היא תרצה לאכול ותהיה רגועה. אני מפחדת מאוד מהלילה הבא. משום מה קשה לה בלילות ולפני כן היא היתה ישנה כל כך טוב. לפי מה שהבטחתם לי הלילה אמור להיות יותר טוב....מקווה שאתם צודקים. עכשיו אני הולכת קצת לישון...

Adoushi

New member
אנחנו מחזיקים לאוריה אצבעות

היה קשה, אבל קל יותר מהלילה הראשון, נכון? היא ישנה יותר..וככה זה יסתדר. היא תתרגל לזה ותחזור להיות אוריה המקסימה שלך. אני מזכיר לך לשחק עם הנעליים במשך היום כדי שהיא תתרגל יותר ותתחיל להניע את רגליה. לא להדק חזק בהתחלה אם הנעליים משאירים סימנים..תני לה את הזמן. ויהיה בסדר. איהאב

רחליקה1

New member
אמא של אוריה..

אני לא יודעת מה שמך, אבל אתם גורבים לה גרביים? אני השתמשתי בעיקר בטכניקת הדמיון המודרך... קודם כל חשוב שמישהו יראה לכם כיצד לנעול לה את הנעל. עידית בסביבה? כמוכן, תמיד כשהנעלתי לה את הנעליים חשבתי בליבי שאני עושה עבורה את הדבר הכי טוב היום.. בליבי ראיתי אותה הולכת כרגיל והסברתי לה (שוב בלב, זה הכי חזק אצלי) שזה לטובתה (כך גם ממש הרגשתי). נסי לדבר איתי כשיהיה לך זמן, שולחת לך את הפרטים שלי יום טוב.

אני מקווה שילך ויהיה יותר טוב...

וק שולחת לך

מתוקות ../images/Emo20.gif תישנו, תנוחו

זה יעבור. כל מה שכתבו קודמי כל כך נכון ואני מצרפת אליהם חיבוק גדול. אם את רוצה/צריכה/מרגישה שיש משהו שאני יכולה לעשות, אל תהססי להרים טלפון.

למעלה