עוד לילה.... עבר...!

kingnothing1

New member
עוד לילה.... עבר...!

יצאתי היום מהבית (פעם ראשונה מזה המוןן זמן)--- סתם שקר וכזב אני כמעט על יום בת"א אבל... וראיתי את כל העולם האזרחי היום הרגיל שלו שזורם לו מבחינתם לאיטו ואז חשבתי לי....שלמרות כל שהם נראים חכמים ומצליחים.. בדוק אבל בדוק שלפחות חצי מהם יש פס של קקי בתחתון...!

נו....

כשהוא מספר שהם הולכים נראה לי בים, והיא שרה לו "אפרוח מטוגן, אפרוח מטוגן הלך לו לטייל בגן..."

kingnothing1

New member
טוב לא יודע אם זה זה

אבל בעת היתחררותי הרופאים המליצו לי למחוק כמה שיותר תאים אפורים.. זה בהחלט עושה לי טוב לשכוח זיכרונות על סמלים... אז אולי זהזה אבל נראה ליל שאת מבלבלת.. הם הלכו לטיול בים...?

kingnothing1

New member
טוב נו...

אבל בעת היתחררותי הרופאים המליצו לי למחוק כמה שיותר תאים אפורים.. זה בהחלט עושה לי טוב לשכוח זיכרונות על סמלים... אז אולי זהזה אבל נראה ליל שאת מבלבלת.. הם הלכו לטיול בים...? תיקון... נראה התחלת לקרוא בשמירה ואז נירדמת וחלמת את הסוף של הספר... זה היה קורה לי המון הייתי נירדם בשמירות והייתי חולם על הסוף של השירות.. פעם אחת היתעוררתי בכלא 4... מפ בן זונה.. כולה היה קצת קר אז היתכסיתי והקרמון.. ובכן.. צריך קרית לא...? וביכלל ניסיתי הווסט היה על החלון שיראה כאילו אני עומד.. אבל נפל לי הספר מהחלון והוא שם לב שזה לא באמת אני.. ...הדפוק אם הוא היה מעיר אותי הייתי קם לישמור....

למעלה