עוד לילה לבן

עוד לילה לבן

ניסיתי דווקא ללכת לישון מוקדם אבל עד שעה יחסית מאוחרת לא הייתי בכלל עייפה. קיצצו לי את המשרה בעבודה מה שאומר שאני בעצם חצי מובטלת אז זה די הגיוני שלא יהיה לי ממה להיות עייפה. ואחר כך, כלומר עכשיו, כשכבר התחלתי להיות עייפה זאת השעה שהתחילו הדפיקות בקיר. אני לא יודעת אם זה לא יהיה חוצפה מצידי ללכת לשכן ולהגיד לו שמפריע לי שהוא משקה את העציצים או מה שהוא לא עושה עם הברז במשך כל הלילה? מוזר, תמיד חשבתי שרוב האנשים ישנים בלילה. ובמשך הזמן הזה מאז שעזבתי את הבית כבר נתקלתי בשני אנשים לפחות שלא ישנים בלילה ולא נותנים גם לשכנים שלהם לישון. אז התלבטתי איך להעביר את הלילה. הרבה זמן חשבתי אם להכנס לכאן או לא. לפעמים האינטרנט בלילה עושה יותר רע. ובאמת אין כאן אף אחד, כמו בדרך כלל. אוכל להתנחם בזה שאני עובדת פחות שעות (לפחות במקרה הזה זה מקור לנחמה) ובזה שסוף השבוע מגיע אז אוכל במשך סוף השבוע הקרוב להשלים שעות.

היי נטע

אני לעומתך, הלכתי לישון בערך בחצות אך זה היה אחרי שהייתי מאוד מאוד עייפה בגלל הלילה שלפני שבקושי ישנתי או שישנתי אבל לא ממש טוב. לדעתי זה ממש לא חוצפה. אל תאמרי לו "סגור", אלא תעזרי לו להבין שהקירות כנראה דקים מדי, שניסית להתעלם אבל זה מפריע לך יותר מדי, ואפ זו תהווה בעיה עבורו לשנות את השעות. אני בטוחה ששיחה כנה בין שכנים יכולה לעזור. בכל מקרה, כדאי בהחלט לנסות. הרי את לא ישנה וזה ממש לא בסדר. ובקשר לקיצוץ.. לפעמים יש לי הרגשה שיהיה טוב:) מצטערת לשמוע. אני בטוחה שאם תשקיעי תוכלי למצוא עבודות נוספות. אני.

דיברתי עם השכן

אתמול קיבלתי מיטה חדשה והיתה לי הזדמנות להנות ממנה. אבל הדפיקות בקיר עדיין הפריעו. אז בשתים עשרה בלילה ניגשתי אל השכן. נראה לי שהוא היה מופתע לביקור הפתע בשעה כזאת. הוא מיד שאל אותי: מפריע לך משהו? ואז אמרתי לו: כן, הרעש מעבר לקיר (והצבעתי לכוון הקיר שגובל עם שתי הדירות שלנו) הוא שאל באיזה שעה אני בדרך כלל הולכת לישון ואמרתי אחת עשרה-אחת עשרה וחצי (פה קצת וויתרתי על עצמי כי האמת שאני הולכת לישון יותר מוקדם). הוא אמר: טוב, אני אדע מעכשיו. אחר כך הרעש פחת קצת עד שהוא הפסיק. ישנתי הלילה קצת יותר טוב. ואני מרוצה מעצמי שסוף סוף העזתי...

למעלה