עוד לא קראתי שום ספר מהסדרות איפה..

De-Panther

New member
עוד לא קראתי שום ספר מהסדרות איפה..

הכל מתחיל בעצם לפי זמנים והכל ומה הכי כדאי לי לקרוא?? *לא מבין בספרים האלה כלום תגידו שמות ואני יבין
*

FireDragon

New member
תתחיל מרשומות...

הספר הראשון שלדעתי הכי כדאי להתחיל ממנו הוא: "רשומות רומח הדרקון- דרקונים של דמדומי סתיו"... דרך אגב, הודעה ראשונה שלי בפורום...הי לכולם, סייברטוט´...מזל טוב על פתיחת הפורום...

ד ג י

New member
לא אל תתחיל מרשומות...

כי יש סדר מסוים לספרים תתחיל משישית המפגשים: "נשמות אחיות" "תאוות נדודים" "לב אפל" "השבועה והמידה" "פלדה ואבן" "החבורה" ואחר כך לרשומות רומח הדרקון ואחר כך לאגדות בין לבין איפשהו לא מוגדר אפשר ומומלץ לקרוא את כבשן הנשמה

Silvi k

New member
זה הכל טוב ויפה

אבל איך בדיוק הוא אמור להשיג את שישית המפגשים שכמעט ובליתי ניתנת להשגה

Shades Of God

New member
לא זכור לי שזה היה כזה קשה

להשגה ,לדעתי יש את זה כמעט בכל ספריה (כמובן הכוונה לספריות גדולות,אזוריות)

Silvi k

New member
יש רק בעיה אחת אצלי

אני לא לוקחת ספרים מספריות אני אוהבת לקנות אותם ולקרוא ספר שימצא חן בעיני וילקח ממני זה הדבר הכי נורא שיכול להיות ולכן אני לא מסוגלת לקחת מספריה

Ophel McNeil

New member
זה אמנם נחמד,

רק מה - שישיית המפגשים זה חרא. כל מי שאני אשלח אותו לקרוא את הספרים האלה, לא יעז להמשיך ולקרוא את רומח הדרקון. ואני גם לא בדיוק ששה לשלוח אנשים לקרוא ספר שכולו על רייסטלין. לטעמי, הספר הכי טוב ממנו, הוא רשומות הראשון.

king kazabubu

New member
אני יודע....

אני ממליץ אישית להתחיל מהרשומות שישיית המפגשים לא הייתה כזו מעניינת. בכל מקרה ממש קשה להשיג את כל שישיית המפגשים. אני מנסה להשיג עכשיו את הרשומות באנגלית... מישהו יודע איפה אני משיג את זה?

De-Panther

New member
אני עכשיו מפחד להתחיל לקרוא כמה....

ספרים יש?? הצילו מפחיד אני אוהב לקרוא אבל לא עד כדי כך כמה זמן לקח לסופרות לכתוב את כל הספרים האלה??

FireDragon

New member
יש המון!

לא כולם מאותם סופרים (כפי שגיליתי בדרך מאוד מביכה ממנהל הפורום)... בחלק העליון של הפורום יש קישור לרשימה המלאה של הספרים לפי סדר כתיבתן (שלדעתי הוא גם הסדר שבו צריך לקרוא אותם)

Silvi k

New member
אין ממה לפחד

כשתתחיל לקרוא אתה תצטער שאין אפילו יותר ספרים וזה כלכך עצוב כשזה נגמר

La Gamba

New member
שישיית המפגשים זה אדיר!

אולי לא הכתיבה והעלילה, אבל לפי דעתי כדאי להתחיל, בגלל ש: התחלה קלה לסדרה, קלה ופשוטה. מבינים את השוק שרייסטלין השתנה, וכמה זה נורא. ויותר מבינים את טאניס עם העניין של קיטיארה.

Ophel McNeil

New member
הכתיבה של שישית המפגשים

פשוט מביכה, והעלילה משעממת. והסגנון ממש לא קרוב לסגנון של רשומות, כך שגם, אם מסיבה בלתי ברורה, אהבת את שישיית המפגשים - סביר להניח שלא תאהב את רשומות. אני למשל לא חושבת שהייתי ממשיכה לרשומות עם הייתי מתחילה משישיית המפגשים.

La Gamba

New member
כן, אם קראת את רשומות קודם

אבל זו הייתה סדרת הפנטזיה השניה שלי (אחרי בלגריאד), וזה כל כך התאים, זה היה פשוט קל, מושלם למתחילים, ואז זה עלה דרגה. לפי דעתי זה מאוד חשוב לקרוא את הספרים האלה (חוץ מהספר הרביעי של סער), כי אז מבינים יותר את קיטיארה והשינוי שחל ברייסטלין.

Palass

New member
הבלגריאד טוב יותר, לא?

תאוות נדודים הוא די טוב.

Magma99

New member
מכל הספרים של שישיית המפגשים

אהבתי הכי את "השבועה והמידה" בגלל כל התאורים הארוכים והיפים (ובדר"כ אני לא אוהבת תאורים נמרחים). בכלל את סער אני לא ממש אהבתי ברשומות (בקריאה ראשונה, בקריאה שנייה הוא הפך ליותר סימפטי) ובשבועה והמידה דיי אהבתי אותו

EverMan

New member
השבועה והמידה

והספר האחרון של שישיות מפגשים : the companions. הופך את סער לדעתי אחד משתי הדמויות שאני הכי אוהב יחד עם רייסטלין. הוא נותן לו נפל כל כך יותר יפה פתאום. ברשומות הוא נשמע ממש מתנשא , ואתה פתאום קולט עד כמה בן אדם הוא באמת, ועד כמה הוא באמת אצילי ולא מתנשא.

EverMan

New member
באופן אישי

אני התחלתי מהשישיות לאחר שנתקלתי באחד מהן בסיפריה העירונית. זה מכניס אותך ישר לעולם בקלות כזו , הכתיבה דיי נחמדה , והעלילה חמודה כזו , וזה נותן לך הזדמנות להכיר את הדמויות ואת האינטרקציה ביניהן.

ערפד1

New member
שישית המפגשים כרך 1

משם התחלתי ולפי סיכום אם כל מי שאני יודע שקרא ככה הכי קל להבין את הסידרה

למעלה