עוד לא מודיעינים -

Sphinga

New member
עוד לא מודיעינים -

אבל בתקווה שבחודש חודשיים הקרובים ניכנס...(לבוכמן , עם גלגלית
) ויש לי כמה שאלות... יש תושבים במודיעין שויתרו על מזגן? אין לנו מושג מה מצב החום בבתים בקיץ , אבל הבנתי מכל החברים הירושלמים שלנו שלאף אחד אין מזגן - אבל ירושלים הרבה יותר גבוהה). חשבנו לעשות במקום מזגן רק הסקה לבית על גז (אין מצב לחמם את הבית בחורף ממזגן - ישר יש לי מיגרנה) , אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע... וסליחה על ההתנפלות בשבת בבוקר עם השאלות
תודה

לא לוותר על מזגן

תעשו לעצמכם טובה........אל תוותרו על מזגן. באתי מירושלים, וכמה שסבלתי פה,קשה לתאר. נכון שחברותי שהגיעו מרמלה ות"א גורסות אחרת, אבל עובדה היא שגם להן יש מזגן

srsaron

New member
גם לדעתי לא כדאי לוותר על מזגן

בתור ירושלמית ושונאת מזגנים עברנו בקיץ וממש לא הייתי יודעת מה לעשות אם לא היה לנו מזגן, בקיץ לדעתי זה הפתרון היחיד. לגבי החורף, גם אני שונאת חימום של מזגן ויש לי כאבי ראש מזה. הפתרון רדיאטורים או הסקה (יותר טוב גם לילדים).

מקוםבלב

New member
לא לוותר על מזגן

יש ימים קיץ שאם לא יהיה לכם מזגן תקללו את הרגע שלא עשיתם. מחוייב המציאות מזגנים. אפילו בירושליים יש אנשים שהתחילו להתקין מזגנים. כדור הארץ מתחמם משנה לשנה ומודיעין גם. כדאי לשים מקסימום תדליקו אבל לפחות שתהיה לכם האופציה. שתהיה לכם שבת חמימה.

yoyo10

New member
בקייץ חובה מזגן../images/Emo88.gif

מבחינת מזג האוויר בקייץ כאן זה כמו בשפלה חם מאוד

Sphinga

New member
../images/Emo51.gif

כנראה שאין ברירה וצריך מזגן... תודה על העצות

למה מזגן, גם כשיש קמין.

-כי קמין לחימום לא מגיע לכל הבית אלא אם אתם מחממים בלי פסקה במשך שבועות, רק אז חום דרך הקירות הולך לכל הבית. חימום בנפט מאד מאד יקר. כי בקיץ כשמאד חם שווה שיהיה מזגן. כי לקמין יש זמן ארוך עד שהוא מתחיל לחמם ולעיתים רוצים חימום מהיר ונקודתי ואז חשוב מזגן. לנו יש קמין ומזגן בסלון. ההמלצה שלי, אם יקר לכם מידי מיזוג מרכזי, לכו על מזגנים נפרדים (אין לי מושג מה יותר יקר) לפחות בחדרים שדכרם הארובה של הקמין אינה עובדת כמו חדרי ילדים, אני מניחה. אחרת, תאלצו להדליק בהם החורף רדיאטור וזה הרבה רבה יותר יקר ואיטי. ל

d a l i a l

New member
לא לא לא לוותר../images/Emo70.gif

אלא אם כן תרצי לחזור על הטעות שאני עשיתי... יש מקום בהחלט למזגן מרכזי בשתי הקומות. וזה בנוסף לאח שמהווה תחליף מצוין למזגן בחורף, אבל לא יכול לקרר את הלהט בקיץ...ויש להט...(בנג'י - שקט
).

א י ו ש י

New member
לא היה לנו בהתחלה וזאת היה ../images/Emo31.gif

להתקין מזגן ועוד איך!! לנו אין מיני מרכזי למרות שיכולנו לעשות אלא מזגן עילי אבל העיקר שיהיהנ מזגן בחורף
פה...... בקיץ יש ימים שאי אפשר לנשום מומלץ בחום!!

3קטנה

New member
לא לותר על מזגן

ובתור ירושלמית לשעבר... הפיקציה הזאת של אין צורך במזגן בירושלים עלתה לי בהרבה ימים מסוייטים ומהבילים ביולי-אוגוסט למרות אויר ההרים הצלול כיין

chili3

New member
גם אני כירושחמית לשעבר, בעד מזגן

יש בקיץ ימים שפשוט חייבים לקרר את הבית.

תיחוש

New member
חוץ מזה

חימום בגז עשוי להיות פתרון יקר מאד בהתחשב במחירים המופקעים אותם משלמים רוב הצרכנים, חוץ מאלה שניסו להתנתק מחברת הגז

גיל1971

New member
אני ויתרתי על מזגן מאותם סיבות

אני מחממת את הבית עם תנור חימום על חשמל או גז ובקיץ מקררת עם מאורר וכבר 4 שנים מסתדרת בלי מזגן

למעלה