עוד לא החלטתי

een ogenblik

New member
עוד לא החלטתי

האם אני באמת רוצה להפרד מהפורום האם "ישראלים בחו"ל", במיוחד לאור העובדה שהתחלתי אפילו להשתתף שם בצ´אטים, ומצאתי בני שיח לטעמי. אבל אני באירופה, ורוב הפורום שם מארה"ב, מה שגורם לתקשורת לקויה מדי פעם. לא, אני לא מתכוונת לשעות, אני מתאימה מבחינת שעות לארה"ב יותר מאשר לאירופה, לאור הרגלי להתעורר בחושך. אני מתכוונת להרגשת האשמה המציפה אותי על העובדה שאני חיה במדינה בה יש אוכל טוב, ואילו הם נמצאים במקום עם אוכל עתיר כימיקלים. טוב, אז אני חוזרת על הצגה בסיסית שלי, למקרה שיום אחד אצטרך להראות הוכחה שהייתי כאן ביום הקמת הפורום. אני OGENBLIK, שבכתיב עברי נשמה כמו אוֹחֶנְבְּלִיק. תוספת ה-EEN לפני שמי כמעט אינה חשובה. משמעות המילה בפלמית היא "רגע", וכדי להקל על משתתפים חדשים, אפשר לקרוא לי אוחנבליק, רגע, OGEN, אוחן, עוגן, ואני בטוחה שאתם יכולים להיות יצירתיים למדי, ולמצוא עוד שמות. אני גרה בחלק הפלמי של בלגיה, עם האיש שעובד באוניברסיטה כאן, בעוד אני גולשת באינטרנט. מסיבות של חוסר נורמליות בסיסית, אני פעילה יותר בלילות מאשר בימים, תופעה המתעצמת בחורף, כאשר האור מתחיל לקראת 9 ומסתיים בין ארבע לחמש. עד כאן החשיפה הפרטית שלי, פרטים נוספים לא מובטחים כלל.

Sparker

New member
היי עוגן!!!

התגעגתי...
תצ´ארי פה... יהיה פה נחמד... לתפוז יש בדיוק את מה שאנחנו מחפשים... עץ שירשורים וגם נושאים שלא בורחים למטה... רחוק מאורה של הריקי אבל גם לא חשוך כמו במרתף... ואחרי תקופת המבחנים אני מבטיח שאהיה פה גם בשעות שלך... ולכל מי שלא מכיר... Sפארקר, אשכנזי ספרדי... גר במלגה האנדלוסית... אפשר לקרוא לי בכל עיוות אפשרי של השם... (עטפארקר שמור ליאלו) את בהחלט צודקת... יש הרבה הבדלים תרבותיים בינינו לבין האמריקאים, למרות כל המשותף... אז יאללה... לעבודה..

een ogenblik

New member
מה נשמע?

הנה אנו מתקבצים מכל קצווי אירופה לכאן. ושום ריקי לא תפחיד אותנו. אנו נהיה עצמאיים וחזקים, ונהנה ממבנה הפורום המוצלח. ולמרות הכל, אני מתכוונת לרקד על שני פורומים. מקווה שתרשו לי.

een ogenblik

New member
אנחנו חברים? ../images/Emo39.gif

כבר פחדתי שאנו מסוכסכים, וחשבתי על דרכים רבות לבקשת סליחה ומחילה.

yosense

New member
עוגן - האמת העירומה

היא ש.. וש.. וש.. לא יכול לריב או לזכור ריבים. וכל בעל ריב מתגלה גם כאהוב/ה שטוב שגילית קצת על עצמך כי לא ידעתי שגם את בלילה ובכלל שאת כזאתי, שזה הזכיר לי מישהו שהתרגלתי לקרוא לו ´אני´. וש..אני ימאי מדופלם עם תעודה ובלי עוגן אני נסחף..

למעלה