עוד לא הבנתי

D2T2S

New member
עוד לא הבנתי

אני יושבת ומנסה לעקוב אחרי המהלכים אבל עדיין לא הבנתי למה. למה, מפנים? לא מוצאת שום תשובה חוץ מזה שפשוט זה מה ששרון אמר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

D2T2S

New member
אהה

עם כל המחשבות שעברו לי בראש על זה לא עליתי...! ועכשיו ברצינות- למה???

m a a y a n 2 0

New member
הנושא דוסקס באריכות מיגעת

ממש כאן בפורום זה. עשה חיפוש קצר ותקרא. במידה ויש שאלות נוספות אשמח לענות.

אש התום

New member
זו אכן בעיה.

התקשורת משום מה לא עוסקת בשום דבר מעבר לאמפתיה או אנטיפתיה כלפי המתנחלים. אנסה לקצר את העקרונות של "ההתנתקות" והסיבות לביצועה עפ"י ממשלת שרון: יוזמה חד-צדדית של ישראל לקידום תהליך השלום לנוכח ה"אימפוטנציה" של הרשות הפלסטינית תוך אמונה שהיציאה מעזה תגרור: 1.מציאות בטחונית טובה יותר, לפחות לעתיד. 2.הקטנת החיכוך עם הפלסטינים, מה שיתן הזדמנות לשיפור הכלכלה שלהם ואיכות חייהם. 3.נתינת הזדמנות לפלסטינים לצאת ממעגל האלימות. כל זאת בדגש על מהלך חד צדדי של ישראל לנוכח האימפוטנציה של הפלסטינים, כאמור. המשך תהליכי ההדברות והמו"מ ברגע שהפלסטינים יראו נכונות להלחם באופן רציני בטרור.

D2T2S

New member
אז

אז מבחינה תאורתית. עכשיו אנחנו עשינו את הצעד שלנו ואנו מחכים לראות מה הפלשתינים עושים כדי לקדם את העניין. רוב הסיכויים שאם אחרי הפינוי הפלשתינים לא יראו שום צורה שבאה לקראתנו אז הם לא יקבלו את השטחים הנ"ל?

אש התום

New member
הצעד שלנו הוא חד צדדי.

את השטחים הנ"ל הם כבר קיבלו. בשביל לגשת שוב לשולחן המו"מ ולהגיע לשיתוף פעולה מדיני על מנת לקדם את תהליך השלום, אנו מחכים לנקיטת גישה אגרסיבית הרבה יותר למיגור הטרור מצד ההנהגה הפלסטינית, וכן לביצוע הרפורמות עפ"י מפת הדרכים.

אין שום סיבה

מהלך מטורף שנודף ריע רע של הטיית הציבור הישראלי. הפקרת שטחים לאויב שרוצה לחסל אותנו ומכריז על כך כל שעה. הם מתחמשים מידי יום וקוראים להגיע עד ירושלים. החמאס שולט שם ברחובות ואבו מאזן הוא טרוריסט לשעבר. יש המאשימים אותו כמתכנן העיקרי בפיגוע הנורא באולימפיאדת מינכן. יד ימינו של עראפת ושונא יהודים מוצהר. הסמולנים האשכנזים מבלבלים בשכל על שלום ועל גבולות. הם הורסים את המדינה. הם לא מכירים ת'ערבים צמאי הדם. באוסלו נתנו להם אישור ראשון לטבוח בנו ולהתפוצץ ברחובות. עכשיו אנחנו נותנים להם גם נמל וטילים. ראש אמ"ן כבר הודיע על האסון הקרב , אבל לסמול המחורבן לא אכפת. הערבים הם האויב שלנו. הם לא רוצים אותנו פה. הם אף פעם לא רצו. תפסיקו לדבר עליהם כאילו הם חברים שלכם. אתם לא מכירים אותם בכלל.

סיפורי סבתא

את הבלבולי ביצים האלה תספרי למישהו אחר. עכשיו צמאי הדם יכפילו את תשתית הטרור לדעת המטכ"ל. הם מכריזים על כך וגאים בזה. הם האויב המר שלנו וכל ניסיון להציג את הפקרת הישובים כאקט לשלום , הוא לא יותר מאשר עבודה בעיניים וניסיון שכנוע עצמי של סמולנים מזיקים. חבל שאתם כאלו עוורים וטפשים.

m a a y a n 2 0

New member
אח! הסמולנים האשכנזים!

חיכיתי שהוא יופיע..השדון העדתי החביב! מאמי- יש לך סטטיסטיקות עדכניות לגבי עדות המוצא של המתנחלים שפונו?

הם לא סמולנים

מלח הארץ. לוחמים שפינו אותם פגשו את חייליהם ומפקדיהם. אנשים לוחמים ואוהבי ארץ ישראל. הם יודעים מה המחבלים והטרוריסטים רוצים. הם רוצים להשמיד את מדינת ישראל ולזרוק אותנו מפה. הם צועקים זאת כל שעה! אבל הסמולנים האשכנזים לא שומעים ורואים זאת. אדיוטים.

זה הולך ביחד

רק אשכנזים , אנשים שלא מכירים את הערבים ואת המחבלים , יכולים לדבר עליהם בצורה הכי יפת נפש שיש בעולם. רק הם יכולים לשטוף לנו את השכל בחלומות על שלום. פרס יכול להמשיך לחלום. גם אני חולם. כל מה שהוא ניסה עד היום - כשל. הוא מפנטז על דברים שלא קיימים בשטח. הוא , ביילין ושאר חבריו שממיטים עלינו אסון.

m a a y a n 2 0

New member
אבל אני לא אשכנזיה

ומשום מה לא ניתנה לי בירושה גנטית את היכולת המדהימה הזאת להיות בוחנת לב וכליות של הערבים והמחבלים. כדאי שאני אעשה בדיקות דם- אולי אני מאומצת...

כדאי שתעשי באמת

תבדקי מה גורם לבן אדם , שמיליונים של צמאי דם מאיימים לחסלו , לדבר עליהם כאילו הם אנשיי שלום. אירופה ביחד עם ארה"ב ואוסטרליה הכריזו מלחמה על הטרור האיסלאמי. אבל רק הסמולנים פה עדיין חולמים לעשן איתם נרגילה. את החרא של השמאל אנחנו נאכל ואז הם ימשיכו להפקיר שטחים , על מנת שימשיכו לטבוח בהם. ככה לא עושים שלום. בטח שלא עם מחבלים.

אש התום

New member
מי עמד עד עכשיו בראשות הליכוד?

אשכנזים. מי עומד בראשות מפלגות הימין? אשכנזים. כהנא? אשכנזי. את רגשות הנחיתות ואת הטענות לקיפוח תשאיר אצלך...

מה שקובע הוא המצביעים

והאשכנזים מצביעים ברובם לסמול והורסים את המדינה בזיבולי שכל ושקרים שלא השתנו כבר שנים. ד"ר אחד פירסם מחקר לא מזמן בו הוא ניסה להסביר מה הסיבה שיש אנשים שמצליחים להזדהות דווקא עם האויב הכי מר שלהם שהורג אותם מידי יום. המסקנה שלו היתה פשוטה: האנשים האלה מרגישים תחושת עליונות ונהירות עליהם. זו האמת וכך הסמולנים מרגישים מבלי שהם יודעים על כך. אנשים שפויים שרואים בדיוק מי הם הערבים ויודעים מה הם רוצים פה במדינת ישראל , לא יכולים לדבר כמו הפולנים מתל אביב ומהקיבוצים.

למעלה