עוד לא אישה, אבל...

LittleBigGirl

New member
עוד לא אישה, אבל...

אני בת 17, שמנה לכל הדעות. הקטע המצחיק הוא, שאני לא שמנה מספיק. ז"א, לאנשים שמפריע שומן אני שמנה ולאנשים שאוהבים שמנות אני לא שמנה מספיק. יוצא שאני נדפקת מפה ומפה. החיים שלי בסה"כ ממש בסדר. יש לי אחלה הורים, אני תלמידה מצטיינת ודי מוקבלת (למרות מה שחושבים - שאם נערה שמנה אז היא לא פופלרית), יש לי לא מעט חברים אשר מעריכים אותי כמו שאני. ביום שבו התחלתי להוריד קצת במשקל (ללא כוונה תחילה, פשוט הייתה תקופה לחוצה של מבחנים ולא יצא לי לאכול) חברות שלי שאלו אם אני חולה וביקשו ממני לחזור לעצמי. הן צודקות, אנשים בדיאטה הם לא מאושרים. קשה להיות שמח כשהבטן מקרקרת. אז למדתי לאהוב את עצמי. ואני לא מצטערת על אף יום שעובר, לא מרחמת על עצמי, ויודעת שמצפים לי דברים טובים. בקטע של חבר, אז אין לי. נכון לעכשיו היו לי כמה דייטים אבל רק עם בחורים מבוגרים ממני (בסוף שנות העשרים). כנראה שבנים בגיל שלי, גם אם אני מוצאת חן בעיניהם יתביישו להודות בכך. אני מקווה שזה יעבור להם. ולבסוף רציתי לאחל שנה טובה לכל חברי הפורום המקסים הזה!

חבי

New member
היי וברוכה הבאה...

לפורום הגדול מכולם (תרתי משמע...) אגב, לא אמרת לנו איך קוראים לך

גילה37

New member
היי וברוכה הבאה

אולי בגיל את ילדה אבל בראש את חושבת כמו גדולה ... תקבלי את עצמך ואחרים יקבלו אותך זוהי נוסחת הפלא , גם אני בתור ילדה הייתי כמעט מלכת הכיתה מאוד מקובלת חברתיתי ומאוד דומיננטית בחברה .. אבל היו חברה כשגדלנו והתחילו תקופות החיזור שלא ממש קיבלו אותי אליהם אבל הם הפסידו , לי אמנם היה רע והייתי מאוד מתוסכלת ותמיד האשמתי את המשקל שלי (אף פעם לא הייתי רזה) ותמיד חלמתי על לרדת במשקל אבל היום אני בוגרת חכמה ומאוד מואד אוהבת את עצמי , עדיין חיה באותה העיר , ומידי פעם ניתקלת באותם אנשים שדחו אותי , כמה מהם מובטלים אחד מהם נרקומן והשאר פועלי יצור באיזשהוא מקום , כלומר האנשים האלה לא התפתחו מעבר למה שהם היו כשהיו צעירים הם נשארו כאלה והיום אני מבינה הם לא קיבלו אותי לא כי הייתי שמנה בכלל לא ,, אלה בגלל שהייתי חכמה מהם והם היו שטחיים ורדודים ואני לאאאאאאאאא אז חברה די להאשים את המשקל שתהיה לכולנו שנה טובה אמן ואמן ואמן גילה עם המון אהבה
אולי ישמע מתוך דברי שפועל יצור הוא משהו נחות חלילה וחס אני מכירה כמה וכמה נהדרים מה שניסיתי להגיד זה שהם לא התפתחו מעבר למה שהיה בגיל 16-17 הם נישארו כאלה שמה שעניין אותם זה מסיבות וכאלה אני מקווה שהובנתי נכון

DREAM111

New member
היי ברוכה הבאה

המשיכי להיות כמו שאת, עושה רושם שאת בחורה מאוד מעניינת.
מאחלת לך שנה טובה והמשך אושר ואופטימיות יפה כזו.

למעלה